Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Όταν ο Λάκης δικαιολογεί με «χιούμορ» το κάψιμο της Ελληνικής Σημαίας…


Το παρακάτω κείμενο έχει αναρτηθεί στο site της Χρυσής Αυγής http://xryshaygh.wordpress.com/ και συμφωνώ απόλυτα με αυτό το κείμενο το οποίο και αναδημοσιεύω γιατί αρκετά μας έχουν ζαλίσει τα ούμπαλα οι δήθεν, οι τάχα και οι και καλά και ντε προοδευτικοί και ανυπέρβλητοι λαϊκιστές αριστεράντζες με τις δεξιές τσέπες, που έχουν και το θράσος να μιλάνε ενώ θα έπρεπε κανονικά να κρύβονται και να ντρέπονται για την υποκρισία και τη συμφεροντολογία τους με σκοπό την επίτευξη των μικροπολιτικών συμφερόντων των κομμάτων που διαφημίζουν και των οποίων είναι εντεταλμένοι (βλέπε ΣΥΡΙΖΑ) και την αποχαύνωση και αποεθνοποίηση της νέας γενιάς των Ελλήνων στο βωμό τάχα της δημοκρατίας και της ελευθερίας, υποστηρίζοντας και στρατολογώντας μάλιστα αυτούς που αποζητούν την κατάλυση της δημοκρατίας, της ελευθερίας, του Συντάγματος, των αρχών, αξιών, της παιδείας και της ταυτότητας της πατρίδας μας στο όνομα του διεθνισμού, μηδενισμού ή άλλων σκοτεινών επιδιώξεων τους. Δε θα τους περάσει το παραμύθι, να είναι σίγουροι!

"Γνωστός και μη εξαιρετέος ο Λάκης Λαζόπουλος. Επαγγελματίας διασκεδαστής (που κάποιοι γλείφτες τον είπαν και νέο Αριστοφάνη!), διασκεδαστής μέσα από την τηλεοπτική του εκπομπή, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο πλουσίων κυριών και για να μη παρεξηγούμεθα εννοούμε γελωτοποιός τους, γιατί τίποτε άλλο δεν θα μπορούσε να είναι. Πριν δύο ημέρες έκαψαν πάλι κάποιοι αλήτες μία Ελληνική Σημαία μέσα στο κέντρο της Αθήνας. Αντίδραση από το κράτος καμμία… Αυτεπάγγελτη δίωξη ασφαλώς και όχι! Ποιοι είναι αυτοί που τις καίνε; Οι ίδιοι που θέλουν και τους Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής εκτός νόμου. Υπερηφανεύονται μάλιστα για την πράξη τους γράφοντας: “… Η ΠΟΡΕΙΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ. ΣΤΙΣ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΤΑΧΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΗΚΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ “… Δημόσια, λοιπόν, τους υπερασπίστηκε ο γνωστός Λάκης. Ο Λάκης που πουλούσε τρέλα για να μη πάει στον Στρατό και πήγε κατόπιν προσωπικής παρεμβάσεως του τότε Προέδρου Σαρτζετάκη.

Ο Λάκης, που για κάποιες καλλιτεχνικές-κινηματογραφικές του ευαισθησίες, χρησιμοποιούσε επί ΠΑΣΟΚ ένα στρατιωτικό ελικόπτερο, που έπεσε (εκτελώντας «αποστολή» για χάρη του Λάκη) και έστειλε στον θάνατο τρία νέα παιδιά. Ο Λάκης… που κάνει «χιούμορ» δείχνοντας τα χάλια της τηλεόρασης, γιατί ο μόνος τρόπος να διασκεδάσει ο κόσμος μέσα από την τηλεόραση είναι να βλέπει τα χάλια της σε επανάληψη. Είπε στην εκπομπή του ο Λάκης ότι αυτοί που καίνε τις Σημαίες είναι απόφοιτοι χημικοί που είναι άνεργοι και κάνουν μολότοφ για αντίδραση. «Καίνε τις Σημαίες για να μην κάψουν τις γραβάτες» είπε και τον χειροκρότησαν… Ύστερα απορούν κάποιοι γιατί οι Τούρκοι μπορεί να φτάσουν στην Λάρισα, οι Σκοπιανοί στη Θεσσαλονίκη και οι Αλβανοί στην Άρτα… Όταν ένας λαός χειροκροτεί Λάκηδες, τότε είναι άξιος της μοίρας του!

Υ.Γ. Πού είσαι Σαρτζετάκη, που τον έντυσες φαντάρο!"
"Υγρό Πυρ"
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. THΝ KYΡIAKH 15-6-2008,ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΒΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΠΙΣΗ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ BLOGS

    Η Ελληνική Κυβέρνηση μέσα στις επόμενες μέρες,ετοιμάζεται να προβεί στη ψήφιση νομοθετικού πλαισίου,με το οποίο θα μπορεί να ελέγχει και να φιλτράρει τις ιδεές και τις αποψείς που ανταλλάσσονται στα blogs.
    Εμείς,οι χρήστες του διαδικτύου και όχι μόνο,δεν πρέπει να επιτρέψουμε να ψηφιστεί κανένας τέτοιος νόμος,ο οποίος θα νομιμοποιεί τη λογοκρισία.
    Γι'αυτό και κατεβαίνουμε όλοι μαζί στη Πλατεία Συντάγματος,τη Κυριακή 15-6-2008,στις 6 το απόγευμα,ώστε να στείλουμε το δικό μας μήνυμα,σε όλους αυτούς που θέλουν να κυβερνήσουν τον Κυβερνοχώρο.

    --ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ--

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]