Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σκληρή απάντηση Μπακογιάννη στους Σκοπιανούς


Σκληρή και συνάμα σαφή απάντηση στα Σκόπια έδωσε σήμερα η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, μετά τη νέα πρόκληση από τις αρχές της γειτονικής χώρας να απαγορεύσουν τη διέλευση τμήματος της Ελληνικής Δύναμης Κοσόβου από το έδαφος της.

«Τα Σκόπια θα συνειδητοποιήσουν πόσο σοβαρό είναι να παρεμποδίζεται η διέλευση μιας δύναμης ειρηνευτικής που έχει σταθεροποιητικό ρόλο στην περιοχή», διεμήνυσε η κ. Μπακογιάννη [Βλέπε άρθρο] και υπογράμμισε ότι το θέμα θα απασχολήσει το ΝΑΤΟ και την KFOR [Βλέπε άρθρο] .

«Η απαγόρευση από τις αρχές της ΠΓΔΜ της διέλευσης τμήματος της Ελληνικής Δύναμης Κοσόβου, από τα σύνορα της ΠΓΔΜ με προορισμό το Κόσοβο, όπου συμβάλλει στην εκπλήρωση της σημαντικής για την περιφερειακή ασφάλεια και σταθερότητα αποστολής της Συμμαχίας, έγινε κατά παράβαση της συμφωνημένης διαδικασίας που ακολουθείται εδώ και οκτώ χρόνια», είχε δηλωσει ο εκπρόσωπος του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, Γιώργος Κουμουτσάκος, κάνοντας λόγο για προφάσεις και αβάσιμες δικαιολογίες των Σκοπιανών [Βλέπε άρθρο] .

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]