Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Θεωρεί τον εαυτό του έξυπνο... και καλά κάνει αφού στηρίζεται στις δικές μας ανοησίες!


Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζορτζ Μπους έδωσε από το Βουκουρέστι το στίγμα των προθέσεών του, λίγο πριν την έναρξη της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ. Αφγανιστάν, αντιπυραυλική ασπίδα και η ένταξη της Γεωργίας και της Ουκρανίας είναι τα θέματα που κυριαρχούν στην αμερικανική ατζέντα.
Σε ομιλία του στο Βουκουρέστι, ο Τζ.Μπους δήλωσε ότι εξακολουθεί να παραμένει αφοσιωμένος στην κατασκευή αντιπυραυλικής ασπίδας στην ανατολική Ευρώπη, λέγοντας ότι θα πιέσει τον απερχόμενο Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν για να κάμψει τις αντιδράσεις του για το θέμα.
Αναφερόμενος στην πρόταση του Βλ.Πούτιν να διαθέσει για την αντιπυραυλική άμυνα μια ρωσική βάση ραντάρ στο Αζερμπαϊτζάν,ο Αμερικανός πρόεδρος τόνισε ότι «οι βάσεις αυτές μπορούν να ενσωματωθούν σε ένα ευρύτερο σύστημα εντοπισμού των απειλών, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε ένα άνευ προηγουμένου επίπεδο στρατηγικής συνεργασίας ανάμεσα στη Ρωσία και το ΝΑΤΟ».
Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε ακόμα ότι οι ηγέτες των κρατών- μελών του ΝΑΤΟ θα λάβουν μια «ιστορική απόφαση» για την ένταξη στη Συμμαχία της Αλβανίας, της Κροατίας και της ΠΓΔΜ.
«Θα επεκτείνουμε τον κύκλο της ελευθερίας, διευρύνοντας τη Βορειοατλαντική Συμμαχία με νέα μέλη στα Βαλκάνια» είπε.
Παράλληλα, επανέλαβε την έκκλησή του για την έναρξη της διαδικασίας ένταξης της Ουκρανίας και της Γεωργίας στην Βορειοατλαντική Συμμαχία, παρά τις αντιδράσεις μελών του ΝΑΤΟ και κυρίως της Ρωσίας.
«Πρέπει να κάνουμε σαφές ότι το ΝΑΤΟ καλωσορίζει τις βλέψεις της Γεωργίας και της Ουκρανίας για ένταξη στο ΝΑΤΟ και ότι τους προσφέρει ένα ξεκάθαρο μονοπάτι γι' αυτό» δήλωσε.
ΣΧΟΛΙΟ : Ακόμα και στον χαιρετισμό του μιμείται τον Αδόλφο Χίτλερ...! [ ΠΑΤΑ ΕΔΩ ]
Από Pontikopagida




Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]