Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Προσπάθεια εκμετάλλευσης των μειονοτικών ζητημάτων από την ΕΕ «βλέπει» το ΚΚΕ

Σκληρή ηΑλέκα απέναντι σε ΕΕ


«Το ενδιαφέρον της ΕΕ δεν είναι οι υπαρκτές ή ανύπαρκτες μειονότητες, αλλά τα πάρα πολύ υπαρκτά συμφέροντα των ευρωπαϊκών μονοπωλίων» δήλωσε η Αλ.Παπαρήγα το μεσημέρι της Παρασκευής από το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων όπου θα μιλήσει σε εκδήλωση του κόμματος το βράδυ.
Παράλληλα, η κα Παπαρήγα σημείωσε πως «η Κομισιόν, τη Δευτέρα, ετοιμάζεται για μια ακρόαση όπου απ’ ό,τι φαίνεται θα εξαπολύσει κυνηγητό εναντίον λαών, πολιτικών δυνάμεων, κινημάτων, προσπαθώντας να τους πάρει δήλωση μετάνοιας ότι αποκηρρύσουν το αγωνιστικό τους παρελθόν, μόνο και μόνο για να υπάρχει μια γενική ευθυγράμμιση στην ΕΕ, όπου θα επιβάλει σιγή ιχθύος στο ανερχόμενο κίνημα των λαών».
Η γγ του ΚΚΕ δεν παρέλειψε να επισημάνει πως ως ΚΚΕ σκοπεύει να «φτάσουμε και στο τελευταίο χωριό προκειμένου να ενημερώσουμε και να καταγγείλουμε για την εξαιρετικά επικίνδυνη πολιτική της ΕΕ, η οποία κάνει μία ειδική προσπάθεια, είτε να αξιοποιήσει υπαρκτά μειονοτικά ζητήματα, είτε να δημιουργήσει τεχνητά καινούργια, προκειμένου οι ηγετικές δυνάμεις της ΕΕ να έχουν γερή δύναμη στα Βαλκάνια και να μην χάσουν την πρωτοκαθεδρία από τις ΗΠΑ».Τέλος, η Αλ.Παπαρήγα, αναφερόμενη στην Ήπειρο, υπογράμμισε ότι τα προβλήματα της περιοχής είναι οξυμένα και δεν επιλύονται με «περιφερειακά μέτρα και ημίμετρα».
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]