Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μας θέλουν λοβοτομημένους προκειμένου να διασωθεί ο στρατιώτης (των funds) Γιώργος Παπανδρέου

Αυτή είναι η εικόνα που πρέπει να βγάλουμε από το μυαλό μας

Όταν οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης θέλουν να πνίξουν τις μεγάλες αλήθειες, τότε μας σερβίρουν αίσχη και αρρωστημένες καταστάσεις, προκειμένου εμείς να ασχοληθούμε με αυτά που εκείνοι θέλουν και όχι με αυτά που θα έπρεπε εμάς να απασχολούν.

Είναι πλέον σαφές πως από τα κυβερνητικά ΜΜΕ καταβάλλεται η μέγιστη δυνατή προσπάθεια, η οποία τείνει να μετατραπεί σε λοβοτομή, μέσω μίας επαίσχυντης ειδησεογραφικής προπαγάνδας, ώστε οι Έλληνες πολίτες να ξεχάσουμε τις τραγικές αλήθειες που αφορούν τον Γιώργο Παπανδρέου και να ασχοληθούμε με ανώμαλες δραστηριότητες ασήμαντων αλλά αισχρών συμπολιτών μας.

Σίγουρα παρατηρήσαμε όλοι μας την ένταση με την οποία επιτίθενται οι παρακοιμώμενοι των εξουσιών δημοσιογραφίσκοι, επιθυμώντας να συνεγείρουν την συναισθηματική μας πλευρά και μεταχειριζόμενοι το θυμικό μας μέρος να μας οδηγήσουν σε αέναες συζητήσεις περί σεξουαλικών ανωμαλιών. Σαφέστατα, εκείνοι που επιχειρούν να ποδηγετήσουν τις αντιδράσεις μας, δεν επιθυμούν να πράξουμε το ίδιο, να συζητήσουμε δηλαδή τις συμπεριφορές του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, να ανταλλάξουμε πληροφορίες για τις δραστηριότητές του σχετικά με CDS, για τις περιβόητες συναντήσεις με τον Σόρος ή για παράλογες πολιτικές αποφάσεις (π.χ. δημοψήφισμα). Σημαντικό είναι να σημειώσουμε πως υπάρχουν έντονες απορίες –σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, αλλά και με όσα έχει καταγγείλει ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. κ. Πάνος Καμμένος- για πιθανή σχέση Παπανδρέου (του ιδίου και της οικογενείας του) με την κερδοσκοπία εις βάρος της Ελληνικής Οικονομίας και φυσικά εις βάρος των Ελλήνων πολιτών.

Τα ΜΜΕ (της διαπλοκής;) ασχολούνται εντονότατα με τον βιαστή παιδιών στην Κρήτη (και πολύ καλά κάνουν), αλλά ξεχνούν να ερευνήσουν σχετικά με τις οικονομικές δραστηριότητες της οικογένειας Παπανδρέου. Την ίδια στιγμή που μας βομβαρδίζουν με ειδήσεις που έχουν μηδενική αξία (π.χ. τι χρώμα φουστάνι φοράει η Μενεγάκη στην τηλεόραση…), όλως τυχαίως ξεχνούν να αναφερθούν στην περίπτωση της Ισλανδίας, ξεχνούν να αναφερθούν στα εθνικά μας ζητήματα, αλλά μονίμως ξεχνούν να αναφερθούν και σε οτιδήποτε έχει σχέση με τον Γιώργο Παπανδρέου. Πόσο τυχαίο είναι, άραγε, να μην ασχολούνται με τον πρώην πρωθυπουργό και τα όσα έχουν διαρρεύσει για σειρά συναντήσεών του με παράγοντες που φέρονται να κερδοσκόπησαν εις βάρος της Ελλάδας;

Δεν αξίζει, μήπως, για τα ΜΜΕ να δείξουν στον Ελληνικό λαό, άγνωστες πτυχές από επαφές, αλλά και γενικότερες δραστηριότητες του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου; Γιατί προφυλάσσεται ο άνθρωπος που έφερε (στήνοντας τα οικονομικά στοιχεία της χώρας, όπως ομολογεί ο διευθυντής της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας) την Ελλάδα στην καταστροφή και κατέστρεψε –μέχρι στιγμής- εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες; Είναι σαφέστατα εγκληματίας ο βιαστής ανηλίκων που συνελήφθη στην Κρήτη και ήδη προφυλακίστηκε. Όμως γιατί δεν είναι εγκληματίας και συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος ο καταστροφέας μίας χώρας και ενός λαού; Μέχρι και η τελευταία του απόφαση περί δημοψηφίσματος, ερευνάται από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την αρμόδια Οικονομική Επιτροπή, επειδή αυτή ακριβώς η απόφαση και ανακοίνωση, έδωσε κέρδη μερικών δισεκατομμυρίων -μέσα σε λίγες ώρες- σε πολύ συγκεκριμένους ανθρώπους και εταιρείες.

Ο Γιώργος Παπανδρέου συνεχίζει εγκληματικά και προκλητικά να παραμένει στο απυρόβλητο. Οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης έχουν άλλα σημαντικότερα να ασχοληθούν και όχι με σκοτεινά σημεία της πρωθυπουργίας Παπανδρέου. Βλέπετε, το ότι καταστρέφονται οι πεταλούδες στην προσπάθεια διάσωσης των φονικόδεντρων, αποτελεί είδηση… ενώ το ότι καταστρέφεται ένας λαός στην προσπάθεια διάσωσης των τραπεζών, μάλλον είναι στατιστικό στοιχείο… το οποίο και δεν αξίζει να γνωρίζουμε όλοι εμείς...


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

10 σχόλια :

  1. Ο ΓΑΠ ειναι νεφελιμ και ζει αναμεσά μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν σκεφθεί κανείς ότι αυτά τα μέσα μέχρι πριν ένα μήνα έριχναν καθημερινά το ανάθεμα στην προηγούμενη Κυβέρνηση για την σημερινή κατάσταση, όταν ξεσκεπάστηκε ο εγκληματικός ρόλος του ΓΑΠ και της συμμορίας του, αυτομάτως εφάρμοσαν μια εκκωφαντική Ομερτά.
    Με λίγα λόγια Μαφιόζοι...
    ΔημΒας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα ελληνικα ΜΜΕ εχουν σβησει!!
    Και δεν ειναι τυχαιο!
    Δεν ειναι οτι σταματησαν οι δανειοδοτησεις αλλα το γεγονος οτι πολλα πλεον ιδιωτικα καναλια και πολλες εφημεριδες δεν αποτελουν πρωτευουσα πηγη πληροφορησης!
    Δεν προκειται μονο περι ενος καναλιου ή μιας εφημεριδας1
    Προκειται για ολο το συνολο των ΜΜΕ που πλεον εχει χασει την εμπιστοσυνη του κοσμου!
    Καιρος ηταν!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι εκπληκτικό το δοκίμιό σου, Κωνσταντίνε. Είναι τέλειο για πολλούς λόγους, και ο ένας είναι η διαχρονική του αξία. Ο "Όπερα της Πεντάρας" του Μπρεχτ, όπου οι φτωχοί λωποδύτες και τα κλεφτρόνια ήταν όλα μέσα στη στενή, ενώ το μεγάλο έγκλημα κυκλοφορούσε ελεύθερο στα χλιδάτα σαλόνια μ' ένα ποτήρι σαμπάνια, παίζεται μπροστά στα μάτια μας κάθε μέρα.

    "Ουαί, αλλοίμονον, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί", είχε πει ο Ιησούς. Τίποτε δεν άλλαξε από τότε. Αυτοί είναι, οι διαχρονικοί υποκριτές της κοινωνίας, που δεν έχουν πάψει να εντυπωσιάζουν τις μάζες με την ντόλτσε βίτα τους, να γίνονται πρότυπα και να διαφθείρουν.

    Η κρίση αυτή, μέσα σε όλα τα αρνητικά που μας έφερε, ίσως να γίνει μια ευκαιρία να ανοίξουμε τα μάτια μας και να επανεξετάσουμε τις αξίες μας. Να δούμε καθαρά ποιοί είναι στη φυλακή αυτή τη στιγμή και ποιοί θα έπρεπε να είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υ.Γ. Και πολύ εύστοχη η λεζάντα σου, αφού αυτό το διεφθαρμένο τσίου που λέγαμε δεν θα κάνει ποτέ του φυλακή. Η εύνοια των καιρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λέγαμε πολύ πρίν την 28η Οκτ. ότι η μάχη στο ΔΙΑΟΛ..ώπα συγνώμη εννοούσα στο πασοκ ..δίδεται μεταξύ γαπάκου και βουλευτών και εδώ ισχύει το εξής :
    όλα πέρυξ και εντός - ο θάνατός του η ζωή τους - και αντιστρόφως!

    Τό σιγουρότατον - ΟΥΔΕΙΣ ΘΑ ΞΕΧΑΣΘΕΙ - ΔΙΚΑΣΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΤΟ 97% ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΟΙΝΗ - ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ σωστά Κωνσταντίνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ ΑΥΤΗ Η ΛΗΘΗ.ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ.Η ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ,ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ.ΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ,ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ,ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ!ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ?ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΛΑΟΣ.ΠΙΑΣΕ Τ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΦΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σας μιλώ ειλικρινά, ακόμα και σήμερα υπάρχουν πολλοί - δε μπορώ να βρώ λέξη να τους χαρακτηρίσω - που θεωρούν ότι ο μόνος που μπορεί να σώσει την Ελλάδα είναι ο Γιωργάκης!!!!
    Αν είναι να αγωνιστώ για να επιβιώσουν κι αυτοί οι αχαρακτήριστοι, προτιμώ να καταστραφούμε μαζί τους προσφέροντας μια υπηρεσία στην ανθρωπότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επιτελους! καταλαβες αγαπητε συνελλην. Αυτο ομως επρεπε να το ειχες καταλαβει ,στις δεκαετιες που μας διαλυαν.Επρεπε το κακο, η προδοσια να ειχε σταματηση,το αργοτερο,στις αρχες του '90
    Ελπιζω μονο να εχεις καταλαβει οτι και οι αλλοι τοσοι χιαλιαδες εκαντονταδες των λοιπων μαντριων,πιστευουν!!! οτι ο ΔΙΚΟΣ τους ΤΣΕΛΙΓΚΑΣ θα μας
    βγαλη απο την τρυπα με τα φιδια,ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ , ΒΙΑΙΩΣ , μας εσπρωξαν,κοροϊδευοντας με γλειφιτζουρια!
    Οταν οι μισοι ,στηριζουν,ακομη !!! καποιον απο τους λυκους, να ξερεις οτι για κατι τετοιους, σαν και αυτους, μας ειπε ο Στρατηγος Κολοκοτρωνης, φωτια και τσεκουρι στους προσκυνημενους.
    Καταλαβαινεις απο που πρεπει, πρωτα, να περαση η αντισταση;
    Αδελφος τον αδελφο,με συμβουλο .....(;)

    Αργησατε!!! αδελφια να ξυπνησετε και εκατομυρια λυκοι μπηκαν στην αυλη ΜΑΣ.

    Μοναδικη ελπιδα μας ειναι ο Θεος,ωστε να μπορεσουμε να βγουμε απο την φιδοτρυπα.

    Ποσοι θα μπορεσουν απο εμας, να περασουν πανω απο τα πτωματα των γονεων τους,για να ελευθερωθη η Ελλας;
    Ποσοι θα εκτελεσουν την διαταγη του Στρατηγου;
    Ποιος θα κρατηση το ρεμπελο; Ποιος τους Τουρκους ,τους Αλβανους,τους γυφτοσκοπιανους;
    Ποιος θα διωξη τους κατακτητες που ομοφωνα και πολλα προθυμως, εφεραν οι γραικυλοι;
    Ποιος τους τοκογλυφους που ξεσκισουν την Πατριδα;
    Κοιτα γυρω σου ΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝ και θα καταλαβεις ποιος μπορει, ΜΟΝΟ, να ειναι ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ μας.

    Συν Αθηνα και χειρα κινει μας συμβουλευουν οι Σοφοι μας.

    ΜΕΤΑ-ΝΟΙΑ ,ΠΡΟΣ-ΕΥΧΗ, ΑΓΑΠΗ ,ΟΜΟΝΟΙΑ
    ΝΑ! και η ΛΕΥΤΕΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]