Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

H Τουρκία προωθεί λαθρομετανάστες(;) με στρατιωτικά οχήματα στον Έβρο!


Τεράστιο πολιτικό θέμα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας εγείρει η αναφορά των Ελληνικών συνοριακών δυνάμεων, που αποκαλύπτει ανάμιξη του τουρκικού στρατού στην προώθηση λαθρομεταναστών στη χώρα μας. Τα στοιχεία των ελληνικών αστυνομικών αρχών βρίσκονται ήδη στα χέρια του ευρωπαϊκού οργανισμού Frontex, μέλη του οποίου είναι εγκατεστημένα εδώ και δύο χρόνια στον Έβρο.

Σύμφωνα με την «καυτή» αναφορά, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. παρατήρησαν πρόσφατα με τις θερμικές κάμερες αυτοκίνητο του τουρκικού στρατού να αποβιβάζει “ύποπτα άτομα τα οποία οδηγήθηκαν στον ποταμό Έβρο και στην συνέχεια επιχείρησαν να διασχίσουν παράνομα τα σύνορα“.

Σε άλλες περιπτώσεις, επισημαίνεται στην αναφορά, οι ομάδες των μεταναστών, που συνήθως οδηγούνται από τούρκους διακινητές, συναντώνται με στρατιωτικές περιπόλους της γειτονικής χώρας οι οποίες τους επιτρέπουν να κινούνται ανενόχλητες προς τη μεθόριο[...]


Σχόλιο ιστολογίου: Το ζητούμενο, στο συγκεκριμένο θέμα είναι εάν από τα οχήματα του τουρκικού στρατού βγαίνουν λαθρομετανάστες... Γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να βγαίνουν και... μονάδες αναγνώρισης (περίπολα αναγνώρισης, όπως αλλιώς ονομάζονται)... Μπορεί άραγε κάποιος να απαντήσει υπεύθυνα στο ερώτημα εάν πράγματι προωθούνται λαθρομετανάστες ή κάποιοι "άλλοι";
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Σωστό Κωνσταντίνε, το προσάπτω αμέσως και εγώ και στον τίτλο
    @αλλενάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν κατάργησαν το Μακεδονίας - Θράκης, αποδυνάμωσαν την εθνοφρουρά και έφεραν ξένους να φυλάνε τον Έβρο, θέλει πολύ να καταλάβουμε πού το πήγαιναν;

    Δώστε μας ένα λόγο, εσείς του ΠΑΣΟΚ, ένα έστω, να πιστέψουμε ότι δεν υποσκάπτετε τα συμφέροντα της χώρας. Διαλυόσαστε και θα γίνετε σκόνη και εσείς και οι νέοι κλώνοι σας, αλλά για ένα πράγμα θα σας θυμόμαστε: για την εσχάτη προδοσία σας, που μπάζει πια από χίλιες πλευρές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]