Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Γερμανία αποφασίζει για την Ελλάδα... χωρίς την Ελλάδα!


Για ποιά εθνική κυριαρχία μιλάμε, όταν άλλοι αποφασίζουν για την τύχη της χώρας και των πολιτών της;

Μην αναρωτιέστε πλέον, αν θα μειωθεί ή όχι η εθνική κυριαρχία της χώρας μας. Αυτά δεν λέγονται, απλά μια μέρα σηκώνεσαι και το αντικρύζεις κατάμουτρα.

Πλέον, είναι γεγονός... Η Ελλάδα είναι και πάλι υπό γερμανική κατοχή, έχοντας παρέα αυτή τη φορά τη Γαλλία . . .

Ο γαλλογερμανικός άξονας αποφασίζει για την τύχη της Ελλάδος, ερήμην των υπόλοιπων ευρωπαϊκών χωρών, αλλά πρωτίστως χωρίς να συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις η Ελλάδα.

Σε λίγες μέρες, μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα έχει γίνει γνωστό το σχέδιο για την επίλυση κρίσης χρέους. Το «κούρεμα» των ελληνικών ομολόγων θα είναι βαθύτερο από ό,τι περιείχε η συμφωνία της 21ης Ιουλίου, ξεπερνώντας το 21%.

Η Γερμανία πιέζει για κούρεμα πάνω από 50% (!) κάτι που συνεπάγεται χρεοκοπία, δηλαδή ενεργοποίηση των CDS, οδηγώντας τους κερδοσκόπους στο ταμείο, αφού θα παύει η διαδικασία να έχει εθελοντικό χαρακτήρα.

Στο Eurogroup της Παρασκευής η Ελλάδα απλά θα ενημερωθεί για το τι θα γίνει με το ελληνικό χρέος, κάτι το οποίο θα γίνει γνωστό και στη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. της Κυριακή.

Την Τετάρτη το βράδυ, το αργότερο Πέμπτη πρωί η τρόικα θα έχει ανακοινώσει και την περιβόητη έκθεση για την 6η δόση.

Πηγή

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]