Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Προσλήφθηκαν αλλοδαποί στα ΜΑΤ;

Η επιστολή που έφτασε στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο ξαφνιάζει με το περιεχόμενό της. Με το φωτογραφικό περιεχόμενο, για να γινόμαστε περισσότερο σαφείς. Εμείς, θέλοντας να πιστεύουμε πως δεν είναι δυνατόν να έχει συμβεί αυτό που καταγγέλει ο αναγνώστης, σας παραθέτουμε αυτούσια την καταγγελία του.
Είμαι συνδρομητής του ενημερωμένου περιοδικού ΒΟΑΝΕΡΓΕΣ, το οποίο εκδίδει η καταδιωκόμενη μονή Εσφιγμένου Αγίου Όρους - τηλ.περιοδικού 6978897042.
Στην έκδοση Ιαν. - Φεβ. 2011, στο εξώφυλλο απεικονίζεται μπροστά από την Ελληνική Βουλή ο ηγούμενος Μεθόδιος της μονής Εσφιγμένου ο οποίος εκφωνεί λόγο κατά της κάρτας του πολίτη η οποία θα εμπεριέχει μικροτσίπ με πρωσωπικές πληροφορίες.
Δεξιά του φαίνεται άνδρας των ΜΑΤ ο οποίος αν δεν με γελούν τα μάτια μου είναι μαυριδερός στο χρώμα, με χαρακτηριστικά μετανάστη από χώρα μωαμεθανική της Ασίας.
Η ερώτηση προς τους "υπεύθυνους" που μας κυβερνούν είναι:
Έχετε "κύριοι" προσλάβει μετανάστες στα ΜΑΤ γιά να δέρνουν τους Έλληνες;
Πείτε το μας , μην ντρέπεστε, τόσα έχετε κάνει..
Ως υπογραφή παρακαλώ γράψτε Απηυδισμένοι Έλληνες Πολίτες

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Αν δουμε πως κτυπουν με τι μισος και παθος μαλλον ναι.
    Αλλα οταν κρεμονται απο τους ορχεις οι υπευθυνοι για αυτη την καταντια της χωρας, και οι 300+ ,τοτε ας τους φωναξουν να τους σωσουν τα αλλοδαπα και βαρβαρα.
    Δεν σας φοβομαστε ρε νενεκοι.Τι θα μας κανετε;Θα μας σκοτωσετε;Ε και λοιπον;Το σχεδιο σας να εξαφανισετε την πατριδα απο προσωπου γης δεν θα περασει.Ξερετε γιατι;Γιατι ειμαστε πολλοι ακομη που κραταμε την αγαπη μας σε οτι εχει σχεση με την ΕΛΛΑΔΑ.
    ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
    Καταλαβετε το,νενεκοι και εφιαλτες προσπαθησαν πολλες φορες στην μακροαιωνια πορεια μας και ειμαστε ακομη εδω,ακμαιοι και ετοιμοι να σας πεταξουμε εξω απο τα προσωρινα συνορα της πατριδος.Ελπιζω να σας αφησουν να δειτε αλητες την γαλανολευκη στην Βασιλευουσα και μετα...καλη κολαση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ.

    Α. ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ, ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ?!?!?

    Β. ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΔΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ Κ.Λ.Π. ???

    Γ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΦΩΣ ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ ΤΑ ΚΑΤΟΠΤΡΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΗΜΙ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑ ΚΑΤΟΠΤΡΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΥΣΑ.
    ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ, ΑΝΤΑΝΑΚΛΟΥΣΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ...

    ΠΑΝΤΩΣ .....
    ΑΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ....
    ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΝΑΠΟΔΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ, ΜΑΣΤΙΓΩΜΑ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟ ΑΛΑΤΙ ....

    ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΣΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.

    ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

    ΕΛΛΑΣ, Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΗΜ.
    Δ. ΜΠΟΡΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΡΗΤΙΚΟΣ .....

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑΝ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΣΠΑΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΣΤΟ INDYMEDIA ΣΗΜΕΡΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΘΕΣ ΠΑΡΟΤΡΕΙΝΑΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ,30 ΠΕΡΙΠΟΥ,ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ,ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ.ΣΩΣΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ;ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λοιπον αποτελούν νομιμο στοχο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]