Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Παπανδρέου: Θα κατέρρεαν οι τράπεζες αν κάναμε αναδιάρθρωση


Η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους θα οδηγούσε πιθανότατα στην κατάρρευση των ελληνικών τραπεζών, δήλωσε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό Stern.

«Η αναδιάρθρωση θα οδηγούσε πιθανότατα σε κατάρρευση των ελληνικών τραπεζών», δήλωσε ο κ. Παπανδρέου στο πλαίσιο συνέντευξης που θα φιλοξενηθεί στο αυριανό τεύχος του Stern, προδημοσίευση της οποίας μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Ρόιτερς.

Σύμφωνα με το ίδιο τηλεγράφημα, ο κ. Παπανδρέου υπεραμύνθηκε της δανειακής στήριξης που παρέχεται στην Ελλάδα, λέγοντας ότι θα υπάρξει όφελος από τη διαδικασία αυτή και για τους Γερμανούς φορολογουμένους.

Όχι, για τους Έλληνες πολίτες o πρωθυπουργός της Ελλάδας δεν έδωσε εχέγγυα πως θα έχουν κάποιο όφελος...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Δεν υπαρχουν ελληνικές τράπεζες εκτός της ΑΤΕ, που μαζι με το ΤΤ και το ταμειο παρακαταθηκών και δανειων θα επιβιωναν. Η Εθνική από το 1971 ανηκει στο INTERALPHA GROUP και οι μετοχοι της τραπεζης της ελλαδος είναι αγνωστοι (μαντεψτε ποιοί). Οσο για τους Κωστοπουλο Σαλλα Λατση, ας προσεχαν. Ειναι υπευθυνοι για τη σημερινη κατασταση. Δεν καταλαβαινω γιατι ενα μπακσλικο μπορει να πεσει εξω και οι τραπεζες όχι. Οποιος κανει λαθος στον καπιταλισμο, πεθαινει...

    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]