Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πυροβόλησαν και πάλι αστυνομικούς της ΔΙ.Α.Σ.


Η ιστορία επαναλαμβάνεται ή το θράσος έχει ξεχειλίσει; Ό,τι από τα δύο και αν συμβαίνει, το γεγονός είναι πως βρέθηκαν πάλι "κάποιοι" που πυροβόλησαν αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, σε καταδίωξη χθες το βράδυ μέσα στην Αθήνα.
Οι πυροβολισμοί, μάλιστα ήταν επαναλαμβανόμενοι σε τρία στάδια της καταδίωξης, μέχρις ότου οι καταδιωκόμενοι εξαφανίστηκαν.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, μέχρι στιγμής, δεν υπήρξαν θύματα ή τραυματισμοί.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως πιθανότατα πρόκειται για τους ίδιους εγκληματίες που σκότωσαν πριν μερικές ημέρες δύο άνδρες της δύναμης ΔΙ.Α.Σ. Σε μία τέτοια περίπτωση, πρόκειται για πόλεμο νεύρων κατά της Αστυνομίας, που πιθανότατα κάποιοι θέλουν να ξεπεράσει τα όρια...

Πως συνέβη το περιστατικό
Στην οδό Τραλλέων στο Γαλάτσι, αστυνομικοί επιχείρησαν να σταματήσουν ένα αυτοκίνητο κλεμμένο αυτοκίνητο μάρκας "Σκόντα", όπου επέβαιναν τρία άτομα.
Ο οδηγός του Ι.Χ. ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει, αλλά το αυτοκίνητο εγκλωβίστηκε από τις δυνάμεις της αστυνομίας σε μονόδρομο στην οδό Χαλκίδος, στα Πατήσια. Τότε οι ένοπλοι άνοιξαν πυρ κατά των αστυνομικών, που ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς. Οι δράστες άρπαξαν άλλο αυτοκίνητο τύπου βαν από διερχόμενο οδηγό και η καταδίωξη συνεχίστηκε.
Στην οδό Αχαρνών, οι δράστες άλλαξαν και πάλι αυτοκίνητο, κλέβοντας και πάλι το Ι.Χ. διερχόμενου οδηγού και κατευθύνθηκαν προς τους Αγίους Αναργύρους όπου και κατάφεραν να διαφύγουν, εγκαταλείποντας και αυτό το όχημα.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Με περιστροφα δεν αντιμετωπιζονται αυτα τα καθαρματα. Απαιτειται χρηση αυτοματων οπλων (πχ ΟΥΖΙ). Αν δεν μπορουν οι αστυνομικοι, φερτε και στρατιωτες των ειδικων δυναμεων σε μικτες περιπολιες και πυροβολειστε τους κακοποιούς αν τολνησουν να κουνξθούν. Δεν χρειαζεται να περάσουν δικη. Τελειωνετε ρε με τα κατακαθια αυτά.

    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]