Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γιάννος και Σηφουνάκης γεύτηκαν το γιούχα

  • Όπου σταθούν κι όπου βρεθούν, ακούνε τα... σχετικά τους
  • Σύνδρομο καταδίωξης έχει πάθει ο Πάγκαλος ή Τσιπρίτιδα;
Όπως πάει το πράγμα, τελικά ή θα σταματήσουν να βγαίνουν έξω οι πολιτικοί ή θα βγει και κανα τραγουδάκι λαϊκό που θα μιλάει για το γιούχα και την ξεφτίλα που βιώνουν οι πολιτικοί της χώρας, όποτε τολμούν να βγούνε από τα σπίτια τους...
Βέβαια, ο Πάγκαλος δεν χαλάει τη ζαχαρένια του για γιουχαΐσματα. Αυτός δεν καταλαβαίνει τίποτε. Εξάλλου, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να επιζητά τα γιουχαΐσματα, για δικούς του λόγους...
Τί έγινε μετά και το κράξιμο που έφαγε ο brother του πρωθυπουργού, ο Νίκος;
Πήραν και άλλοι τα σχετικά "διαπιστευτήρια"; Μα, φυσικά! Αυτό έλειπε... Να μην γευτούν την... αναγνωρισιμότητά τους!
Τελικά δεν είναι καλό να κυκλοφορεί πολιτικός στη Χώρα...
Ο Κόσμος μόλις τους αναγνωρίζει τα παίρνει και αρχίζουν τα παρατράγουδα.
Μετά τις φραστικές επιθέσεις στον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδο, και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Θεόδωρο Πάγκαλο, ο οποίος δέχτηκε και επίθεση με γιαούρτια, το τελευταίο θύμα της οργής του κόσμου υπήρξε ο Γιάννος Παπαντωνίου.
Το περιστατικό διαδραματίστηκε στο θέατρο Αθηνών, όπου βρέθηκε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιάννος Παπαντωνίου για να παρακολουθήσει την παράσταση "Σλουθ", στην οποία πρωταγωνιστούν ο Γιώργος Κιμούλης και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.
Αρκετοί θεατές άρχισαν να του φωνάζουν "έξω", "ντροπή", "φύγε" τη στιγμή που κατευθυνόταν στη θέση του.
Φαίνεται πως το σχόλιο του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, "θα μας πάρουν όλους με τις πέτρες" ήταν προφητικό εάν συνυπολογίσουμε τα περιστατικά που ...
έχουν λάβει χώρα το τελευταίο διάστημα.
Και τελείωσε; Αυτό ήταν;
Όχι φυσικά... Το γιούχα μόλις άρχισε. Και έπεται συνέχεια...
Έτσι, σήμερα το πρωί σειρά είχε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Νίκος Σηφουνάκης, ο οποίος είχε την …φαεινή ιδέα να κηρύξει την έναρξη των εργασιών του 11ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Αρχιτεκτόνων έπειτα από πρόσκληση που δέχθηκε. Η παρουσία του στο πάνελ δεν διήρκησε παρά μόνο ελάχιστα λεπτά.
«Υπουργέ της Τρόικας σήκω φύγε» φώναζαν οι συγκεντρωμένοι αρχιτέκτονες μην ...
αφήνοντας τον κ. Σηφουνάκη να αρθρώσει έστω μια λέξη και αναγκάζοντας τον να αποχωρήσει κακήν κακώς από το χώρο. Ορισμένοι μάλιστα εκ των παρευρισκόμενων ανέβηκαν στο βήμα και σήκωσαν πανό εναντίον του κ. Σηφουνάκη διαμαρτυρόμενοι παράλληλα για τα έντονα προβλήματα στο κλάδο τους.
Την ίδια ώρα, παντού αντιμέτωπος με την αγανάκτηση των πολιτών έρχεται πλέον ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κυκλοφορήσει πουθενά. Μετά τα επεισόδια στο Μέγαρο Μουσικής και το Παρίσι, τώρα φαίνεται να μην μπορεί να κυκλοφορήσει ούτε στην περιοχή του...
Ετσι πλέον έχει μετατραπεί σε εφιάλτη ακόμα και η συνηθισμένη του επιδρομή στην αγαπημένη του ταβέρνα στα Καλύβια, στην οποία προχθές βρέθηκε αντιμέτωπος με πλήθος αγανακτισμένων πολιτών τους οποίους ο κ. αντιπρόεδρος έσπευσε να βαφτίσει... ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ο Θόδωρος ο πολλά βαρύς, έχει πάθει κάτι σαν Τσιπρίτιδα, Συριζίτιδα... θα σας γελάσω. Πάντως, δικιά μας συμβουλή είναι πως πρέπει να το κοιτάξει αυτό το σύνδρομο καταδίωξης που έχει. Να το δει σύντομα, γιατί μπορεί να... μεταλλαχτεί και να φύγει το σύνδρομο και να μείνει μόνο η καταδίωξη...!





Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Αν όλοι οι "αποδοκιμαστές" ανήκαν στο ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να είχε πάρει 23% στις εκλογές, όχι 3%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αναφορα προς τον ΣΥΡΙΖΑ ειναι στημενη απο το παχυδερμο.Επειδη το συστημα θελει και κομπαρσους που να το ευνοουν,τους εχει βρει στο χωρο ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ!
    Για την εθνομειοδοτικη σταση των ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ ποτε θα πεσουν πετρες??

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]