Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συστάσεις στον Θεοδωράκη κάνουν οι τουρκοπράκτορες της Θράκης


Όλοι μας, όσοι είμαστε φυσιολογικοί άνθρωποι, έχουμε την εντύπωση πως το θράσος έχει όρια και πως η λογική τοποθετεί φραγμούς προς αποφυγή του εξευτελισμού… Φυσικά, τα παραπάνω ισχύουν για όλους εκείνους που επιθυμούν ειρηνική συμβίωση με τον γείτονά τους, για όλους εκείνους που προτάσσουν πάντα την λογική προσδοκώντας στο κοινό όφελος. Αυτά όμως δεν ισχύουν για τους τουρκόφρονες, τους τουρκολάγνους, τους τουρκοπροσκυνημένους αργυρώνητους υπαλληλίσκους της τουρκικής προπαγάνδας, οι οποίοι έχουν καταστήσει παγκοσμίως σαφές πως λειτουργούν υπέρ των συμφερόντων της Άγκυρας και κατά των συμφερόντων της χώρας την οποία υποτίθεται πως θεωρούν πατρίδα τους (για την ακρίβεια την θεωρούν κομμάτι της μητέρας τους πατρίδας, δηλαδή της Τουρκίας)…
Οι τουρκολάγνοι υποπρακτορίσκοι της Άγκυρας αποφάσισαν, λοιπόν, να κάνουν συστάσεις στον Μίκη Θεοδωράκη, επειδή ο τελευταίος έκανε δηλώσεις κατά των τουρκοφρόνων της Θράκης!!! Τους ενόχλησε ο Μίκης…! Δεν τους ενόχλησε όμως όταν ένας Τούρκος στρατηγός διεμήνυσε πως οι μυστικές υπηρεσίες και οι εθνικόφρονες ήταν εκείνοι που έκαιγαν και βομβάρδιζαν τζαμιά στην Κύπρο!!! Δεν τους ενόχλησε που χρησιμοποιούν την θρησκεία ως μοχλό για να πιέσουν πολιτικά τους Έλληνες μουσουλμάνους της Θράκης… Δεν τους ενοχλεί τίποτε αυτούς, παρά μόνο η δήλωση του Μίκη Θεοδωράκη, την οποία καταδικάζουν με γραπτή ανακοίνωσή τους… και κάνουν συστάσεις προς τον Έλληνα μουσικοσυνθέτη!!!
Δυστυχώς, ο Μίκης Θεοδωράκης είναι ο μόνος που μίλησε κατά των έμμισθων υπαλληλίσκων του τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής. Μήπως θα έπρεπε να αρχίσουν να μιλάνε και άλλοι, ενεργοί πολιτικοί, καλλιτέχνες και παράγοντες της Ελληνικής οικονομίας;

B.T.T.A.D.K.: ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Με κατάπληξη διαβάσαμε τις δηλώσεις του Μίκη Θεοδωράκη -που είναι από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες της χώρας μας- σχετικά με την Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης. Θέλουμε να τονίσουμε πως οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης με ανησυχία και έκπληξη είδαν τον κύριο Θεοδωράκη να δείχνει την μειονότητα μας ως εθνικό κίνδυνο. Η Συμβουλευτική Επιτροπή των Τούρκων της Δυτικής Θράκης αντιμετωπίζει με ανησυχία και απογοήτευση τέτοιου είδους δηλώσεις που στοχοποιούνε και εντάσσουν στους κινδύνους την Τουρκική Κοινότητα της Δυτικής Θράκης, η οποία σέβεται απόλυτα το σύνταγμα και τους νόμους της χώρας. Λαμβάνοντας υπόψιν πως ο κύριος Θεοδωράκης είναι ένας παγκόσμιος καλλιτέχνης ο οποίος προσπαθεί να δείξει τον δρόμο στον κόσμο, συνιστούμε να επανεξετάσει τις απόψεις και τις ανακοινώσεις του σχετικά με τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης, των οποίων τα δικαιώματα είναι εγγυημένα από διεθνείς συνθήκες και σύμφωνα, και θα έπρεπε με βάση τη δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα, να στηριχθούνε στο θέμα της ελευθερίας έκφρασης, του συνεταιρίζεσθαι καθώς και στην διαφύλαξη και ανάπτυξη του πολιτισμού τους. Θέλουμε να τονίσουμε πως τέτοιου είδους ανακοινώσεις έρχονται σε αντίθεση με τον στόχο για δημοκρατία και ομαλή συμβίωση στην περιοχή μας και στην χώρα μας
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ


Κωνσταντίνος
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

10 σχόλια :

  1. Απαντάμε στους υποστηρικτές του Μνημονίου

    "Το μη χείρον βέλτιστον":

    Το σοβαρό ενδεχόμενο της άμεσης αναδιάρθρωσης του χρέους!

    Γιατί πάμε σε δημοψήφισμα ή βουλευτικές εκλογές

    περισσότερα στο www.pythari.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτα καλο θα ηταν να τα διαβαζουν οι ψευτοδημοκρατες των "ανθρωπινων δικαιωματων" που ολως τυχαιως κρυβονται.Ειναι εκεινοι που υπερασπιζονται τα ισλαμοκουνελα της Ανατολιας,τους παιδεραστες των 13/ρονων κοριτσιων,αυτους που εχουν τη θανατικη ποινη και το λιθοβολισμο ψωμοτυρι και τη θρησκεια ως εφαλτηριο-προνομιο να ασκουν πιεσεις για να μαζεψουν ψηφοφορους για το Γιωργο και το ...Σαχλαβάνο.Εχουν δημιουργησει ΜΚΟ και καλοπληρωνονται.Αμ έτσι θα παρει η χρυση αυγη 50% στις αλλες εκλογες.Φωτια και τσεκουρι στους προσκυνημενους ειπε καποτε ο Κολοκοτρώνης και το έκανε πραξη.τυχαίο;δε νομιζω........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους" ειπε καποτε ο Κολοκοτρώνης και το έκανε πράξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους" ειπε καποτε ο Κολοκοτρώνης και το έκανε πράξη. TO IΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ.
    Ε Δ Ω . Ε Ι Ν Α Ι . Ε Λ Λ Α Δ Α !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Τουρκική (!) Μειονότητα Δυτικής Θράκης(!) τολμά να απευθύνεται στον Μίκη. Δεν φταίει κανένας άλλος εκτός από όλους αυτούς τους ψηφοφόρους που στηρίζουν με την ψήφο τους αυτά τα ανθρωπάκια που θα πουλούσαν και την ψυχή τους για μια θέση και λίγα παραπάνω λεφτά. Έτσι βοήθησαν να γίνει σιγά σιγά το θάρρος θράσος.

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα κοπρόσκυλα οι πολιτικοί μας θέλουν θέλουν τσεκούρι. Αυτοί προσκύνησαν πρώτοι μαζί με τα ΜΜΕ που αποπροσανατολίζουν τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φωτιά και τσεκούρι στους πολιτικούς και στα ΜΜΕ που προσκύνησαν στους Τούρκους. Μόνο ένας Κολοκοτρώνης θα μας σώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο τελευταίος Ανώνυμος φίλος,τόπιασε στον αέρα το λαβράκι! Και αυτό είναι! Όλο αυτό το παραμύθι της "διαμαρτυρίας" προς το Μίκη, ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ ΕΙΧΕ: Να "επισημοποιήσει" σε έγγραφο που θα διαβαστεί,αφού απευθύνεται στην τεράστια αναγνωρισιμότητα του Μίκη, την έννοια του "Τούρκου" της Θράκης, που επαναλαμβάνεται...7 φορές,παρακαλώ στο κείμενο!
    Κολπάκια του "Κλιμακίου" και της Αντικατασκοπίας, παλιά και φαγωμένα..
    Δε βαριέστε,άστε να λένε οι άνθρωποι.Είναι είτε το θέλουν είτε όχι, ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ που ψηφίζουν για το Ελληνικό Κοινοβούλιο και υπηρετούν στις Ελληνικές΄ Ένοπλες Δυνάμεις.
    Όσοι διαφωνούν,ας πάνε στην γείτονα Τουρκία να αλλάξουν κι από ΄Ελληνες να γίνουν Τούρκοι. Δεν τους εμποδίζει κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Με κατάπληξη διαβάσαμε τις δηλώσεις του Μίκη Θεοδωράκη -που είναι από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες της χώρας μας- σχετικά με την Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης."

    Απο ποτε η Ελλαδα θεωρειται χωρα σας την στιγμη που βγαζετε μεχρι και ξεχωριστη σημαια για την Δυτικη Θρακη,εσεις οι πρακτορισκοι??
    Αφου αισθανεστε "Τουρκοι", η Ελλαδα πως ειναι χωρα σας?
    Οι δηλωσεις του κ.Θεοδωρακη δεν εχουν να κανουν με την Ελληνικη μουσουλμανικη μειονοτητα (και οχι τουρκικη οπως προπαγανδιζετε) αλλα με κατι ξεφτυλισμενα λαμογια σας εσας τους πρακτορισκους του τουρκικου προξενειου,που παραποιειτε την αληθεια μεσω διαστρεβλωσεως των Συνθηκων!!
    Κατα τ'αλλα ζητατε και τα ρεστα!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]