Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ποιος θα προστατεύσει τους πολίτες από αυτή την κυβέρνηση;

  • Η Ελλάδα πήρε θέση για… και ο πρωθυπουργός πίνει τα ουζάκια του για να απολαύσει το θέαμα…
Εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν, θα έλεγε το κάθε λογικό ον του σύμπαντος, βλέποντας τον πρωθυπουργό μίας χώρας να ανακοινώνει την επερχόμενη εξαθλίωση των πολιτών, έχοντας ως φόντο την θέα της γαλάζιας θάλασσας, βαρκούλες και γενικότερα ένα πανέμορφο παραδοσιακό αιγαιοπελαγίτικο τοπίο... Πρόκειται για απώλεια σοβαρότητας ή επίδειξη ηλιθιότητας; Ίσως και τα δύο, θα απαντήσει κάποιος και ίσως να έχει και απόλυτο δίκιο...
Όταν δεν υπάρχει αίσθηση της πραγματικότητας και της ευθύνης των λεγομένων, μόνο τότε οδηγείται ένας πρωθυπουργός να ανακοινώσει στους πολίτες την οικονομική αφαίμαξή τους, ενώ ο ίδιος κάνει τις διακοπές του Σαββατοκύριακου!!!
Στενοχωρημένο τον είδα πάντως τον πρωθυπουργό. Ή του μαρτύρησαν τι συμβαίνει ή πήρε χαμπάρι τι τον περιμένει. Όχι ότι έχει πλήρη γνώση αλλά βλέπει πολύ χαρούμενο τον Βενιζέλο και ως εκ τούτου δικαίως ανησυχεί.
Στρος Καν: «Πολύ σοβαρή η κατάσταση της Ελλάδας»… Τους προλαβαίνουμε να κάνουμε γιατρέ μου, η να στηθούμε όπως είμαστε;
(Για να μην διαμαρτύρονται οι σεμνότυφοι/ες του site οι φωτογραφίες δεν είναι σεξουαλικού περιεχομένου. Παρατίθενται για προπόνηση. Τώρα, αν θα προπονηθούμε εμείς ή η κυβέρνηση δεν ξέρω να σας πω ακόμα…)
Μακάρι να ήταν έτσι η Ελλάδα… Δυστυχώς η Ελλάδα είναι μια Τζούλια, πανέμορφη σε δυνατότητες, αλλά ξεπεσμένη αρπάχτρα, αξιακά μουδιασμένη, που δέχεται τις αλλοδαπές “περιποιήσεις” για να κάνει μια αρπαχτή, και εγκλωβισμένη στον μικρόκοσμό της νομίζοντας ότι κοροϊδεύει τους πάντες, γίνεται μια σταρ-πόρνη, και το χαίρεται…
Και μέσα από όλα αυτά πηγάζει το μοναδικό ερώτημα το οποίο δεν έχει θέσει κανείς: Ποιος θα προστατεύσει τους έλληνες από αυτή την κυβέρνηση; Τα πολιτικά κόμματα τηρούν σιγή ιχθύος και ο επικείμενος βιασμός της χώρας, αναμένεται να μεταβληθεί σε όργιο αισχρών καταπατήσεων κεκτημένων δικαιωμάτων και πολύ φοβάμαι πως ενδέχεται να απωλέσουμε μέχρι και εδάφη… εξάλλου η επικείμενη επίσκεψη Ερνρτογάν με 10 υπουργούς του μοιάζε περισσότερο με τελετή παραλαβής(;) παρά με οτιδήποτε άλλο...
Κωνσταντίνος


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Που φτάσαμε Κωνσταντίνε...

    Να αναρωτιόμαστε ποιός θα προστατεύσει τους πολίτες από αυτή την κυβέρνηση ?

    Ξεχάσαμε προ πολλού, ότι από εμάς πηγάζει η εξουσία και κάθε εξουσία σε αυτό τον τόπο...Τουλάχιστον τυπικά...

    Μας ξάφνιασε το θράσος και η αυθάδεια των σφετεριστών μου φαίνεται !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα προθυμα εργαλεια της μεταβασης


    Αφιερωμένο στην κυβέρνηση που φέρνει το Δ.Ν.Τ. για να εξαφαλίσει την αποπληρωμή προδοτικών, ληστρικών συμπεριφορών και ενεργειών με περαιτέρω προδοτικές και ληστρικές συμπεριφορές και ενέργειες σε βάρος του ανυπεράσπιστου Έλληνα πολίτη.
    http://www.youtube.com/watch?v=1b-Tye9eOK4



    ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    http://kostasxan.blogspot.com/2010/04/blog-post_5490.html

    Ποιος θα προστατεύσει τους έλληνες από αυτή την κυβέρνηση; Τα πολιτικά κόμματα τηρούν σιγή ιχθύος και ο επικείμενος βιασμός της χώρας, αναμένεται να μεταβληθεί σε όργιο αισχρών καταπατήσεων κεκτημένων δικαιωμάτων και πολύ φοβάμαι πως ενδέχεται να απωλέσουμε μέχρι και εδάφη… εξάλλου η επικείμενη επίσκεψη Ερνρτογάν με 10 υπουργούς του μοιάζε περισσότερο με τελετή παραλαβής(;) παρά με οτιδήποτε άλλο...


    Απόσπασμα από το κείμενο ''Το νησί του Ήλιου'':

    Η αποσιώπηση εγκλημάτων από λαθρομετανάστες (από τα Μ.Μ.Ε.) η χαλαρή τήρηση της έννομης τάξης καθώς και η απελευθέρωση εγκληματιών με αστείες δικαιολογίες οφείλονται στην απόκρυψη στατιστικών στοιχείων (παλιά τους τέχνη κόσκινο) επειδή θέλουν να αντικαταστήσουν το Ελληνικό έθνος με ένα άλλο πολυεθνικό μόρφωμα.

    Η διατήρηση στην nirvana της νεολαίας και η συνεχής προώθηση της προπαγάνδας από τα πρόθυμα εργαλεία οδηγούν σε μια νέα πολυπολιτισμική πατρίδα των αγορών / του πράσινου χρηματιστηρίου.

    Μας δείχνει τον δρόμο το Πάντειο, μας δείχνει τον δρόμο το Πανεπιστήμιο Αθηνών, μας δείχνουν τον δρόμο οι συνταγματολόγοι και οι κυβερνώντες.
    Οι συνταγματολόγοι αφαίρεσαν (κατ’ εντολή κυβερνητική) όλες τις σημαντικές αρμοδιότητες από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έκαναν υποχρεωτικά τα δημοψηφίσματα, διατήρησε η κυβερνητική πλειοψηφία το δικαίωμα αλλαγής του εκλογικού νόμου για να επιβάλλει την τυραννία της μειοψηφίας, και αποκτήσαμε πρωθυπουργό με υπεραρμοδιότητες.

    Τον δρόμο τον ξέρουμε, τον ζούμε τόσα χρόνια.
    Ο προορισμός μας φοβίζει όταν γίνονται πράγματα για μας χωρίς εμάς, όπως λέει και ένα γνωστό τραγούδι.
    Με τον δρόμο που δείχνουν οι συνταγματολόγοι και οι κυβερνώντες η παγκοσμιοποίηση και ο νεοοθωμανισμός είναι προ των πυλών.
    Οι κυβερνήσεις θα κάνουν αλλαγές που θα επιρρεάζουν ζωές αλλά η απολογία τους για τα πεπραγμένα σε ποιόν θα την κάνουν;
    Στο κράτος και τον λαο που θα έχει δημιουργηθεί ή σε κάποιο διευθυντήριο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΘΕΟΣ ΦΙΛΟΙ, ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ.
    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΑΣ.
    ΑΛΛΙΩΣ; ΒΡΑΣΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΗ? ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ.ΤΗΝ ΓΗ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΙΜΑ.ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΚΟΠΟΙΣ ΚΤΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΝΟΙΣ ΚΑΤΩΡΘΟΥΝΤΑΙ>ΕΤΣΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ .ΘΥΣΙΑΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΜΠΡΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ Ν ΣΚΥΤΑΛΗ ΤΩΝ ΘΥΣΙΩΝ ΠΑΡΑΔΩΘΗΚΕ ΣΕ ΕΜΑΣ>ΝΑ ΜΗΝ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]