Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Λεφτά όντως υπάρχουν. Ας βρούμε ακριβώς που…

  • Θα ψάξουμε όλοι εμείς, γα να βρούμε αυτό που δεν θέλει να βρει η κυβέρνηση του ΔΝΤ (με αντιπρόσωπο τον Γιώργο Παπανδρέου)
Επειδή ο κύβος ερρίφθη, μαζί με την αυτοοργάνωση, τις άμεσες λύσεις, τους τρόπους αντίδρασης για κάθε πολίτη αλλά και την ενημέρωση απέναντι στην Οργουελική λαίλαπα των ΜΜ”Ε”, οφείλουμε να κάνουμε και την έρευνα μας για το που ακριβώς πήγαν τα λεφτά. Ποιοί είναι οι πραγματικοί ένοχοι κλπ κλπ.
Προέχει βέβαια η συνένωση όλων των υγειών στοιχείων της κοινωνίας που είναι αποφασισμένοι να πάρουν την τύχη της στα χέρια τους. Ήδη υπάρχει ένα πολύ μεγάλο ρεύμα σε αυτή την κατεύθυνση.
Μας στέλνετε πακτωλούς μηνυμάτων. Μηνυμάτων ελπίδας, αποφασιστικότητας. Δε μπορούμε να τα απαντήσουμε, τα κρατάμε όμως και μετράμε τις δυνάμεις μας.
Η προπαγάνδα των ΜΜ”Ε” όπως σας είχαμε αποκαλύψει άλλωστε έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις. Το σύστημα ΠΑΣΟΚ έχει οργανωθεί πάλι στα προεκλογικά μοτίβα με δεκάδες “σπάμμερς” SMS και σχολίων για να βοηθήσει στην δημιουργία μίας τεχνητής κατάστασης.
Εμείς στον αντίποδα, μαζί με τις ενέργειες για την δημιουργία ενός μετώπου πολιτών που βάζουν την Πατρίδα πάνω από το τομάρι τους, θα δημοσιοποιήσουμε και στοιχεία για το ΠΟΥ πήγαν τα λεφτά. Ποιοί τα πήραν, Ποιοί είναι οι ένοχοι.
Στο κομμάτι της Γερμανίας (των …γνωστών τσολιάδων) ήδη έχουμε κάνει καλή δουλειά. Σειρά τώρα έχει η άλλη πλευρά του Ατλαντικού, μετά από κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία που ήρθαν στην κατοχή μας.
Μην ξεχνάτε, περιμένουμε βοήθεια και από εσάς, ιδιαίτερα όσους εργάζεσθε σε τράπεζες, να μας δώσετε ενημέρωση για εξαγωγές συναλλάγματος 700 χιλ Ευρώ και άνω από Έλληνες πολίτες. Πρέπει όλα τα στοιχεία να μαζευτούν για την επόμενη μέρα.
Η δομή μας είναι τέτοια που προστατεύει την ανωνυμία όλων των πραγματικών αγωνιστών που βοηθούν την ύπαρξη του προς όφελος της κοινωνίας, του ΚΑΘΑΡΟΥ πολίτη, της Ελλάδας.
Όλοι οι άλλοι είναι απέναντι μας και θα μας βρουν μπροστά τους.
Καλό αγώνα παιδιά, μείνετε συντονισμένοι, έρχονται ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ αποκαλύψεις…
Πηγή


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Τα λεφτα οντως υπαρχουν.
    Σε αυτο δεν ελεγε ψεματα!
    Τα λεφτα υπαρχουν στις τραπεζες της Ελβετιας, το θεμα ειναι πως τα φερνεις πισω.
    Τα λεφτα υπαρχουν στις Κυπριακες Τραπεζες.
    Τα λεφτα υπαρχουν στις Ελληνικες τραπεζες που εχουν εξαγορασει ολα τα βαλκανια.
    Τα λεφτα υπαρχουν στα κεντρα των διαπλεκομενων Βουλευτων.
    Στους βιομηχανους .
    Το θεμα ειναι ποιος θα τους αναγκασι να επιστρεψουν τα κλεμενα.
    Το μαχαιρι να φτασει στο κοκαλο! Ποιος θα το κανει;
    Να ματωσουν μια φορα και οι πραγματικοι ενοχοι.;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]