Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μεγάλο ξαφνικό πρόβλημα με τον Παπανδρέου

  • Άρχισε να βλέπει και να κυνηγάει δράκους για να τους σκοτώσει
  • Δρακοκυνηγός μας προέκυψε ο ανθύπατος του ΔΝΤ
Αδυνατεί πλέον ο κοινός ανθρώπινος νους να παρακολουθήσει τον τρόπο σκέψης του ανθύπατου του ΔΝΤ στην Ελλάδα, Γιώργου Παπανδρέου. Διαβάζοντάς το ένιωσα να μουδιάζει ο εγκέφαλός μου και πρέπει να πλησίασα στα όρια του… εγκεφαλικού. Παρακαλούνται, οι έχοντες «ιστορικό» ή τάσεις προς αποπληκτικές ασθένειες, να μην διαβάσουν το υπόλοιπο κείμενο. (στην φωτό δίπλα διακρίνουμε το βραβείο της Goldman Sachs - IMF - Ο υπάλληλος του μήνα Απριλίου 2010)
Τι είπε ο ανθύπατος Παπανδρέου
«Πάμε για να σκοτώσουμε τους δράκους, για να ξεφύγουμε μπροστά», τόνισε ο πρωθυπουργός μιλώντας σε ανοιχτή συγκέντρωση στη Ρόδο και ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση «θα κάνει κάθε τι για να μην πληρώσει αυτός που δεν φταίει».
Παραδέχθηκε ότι η ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης της ελληνικής οικονομία συνιστά μια μορφή κηδεμονίας και σχετικά με τις έντονες αντιδράσεις για την προσφυγή στο ΔΝΤ υπογράμμισε: «Δεν θα φύγουν με πέτρες, και δεν θα φύγουν με βία. Θα φύγουν όταν εμείς έχουμε βάλει τάξη στην οικονομία μας, όταν εμείς έχουμε δείξει αξιοπιστία».
Ακόμη τόνισε ότι αγώνας της κυβέρνησης είναι να ανακτήσουμε ξανά την αυτονομία μας, την ελευθερία μας, να μπορέσουμε να απελευθερώσουμε και πάλι την Ελλάδα από την επιτήρηση, στην οποία μας έβαλαν οι δυνάμεις της συντήρησης, λες και δεν είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός, αλλά ο Καραμανλής
Είπε επίσης ότι σε ένα πανό που είδε πρόσφατα σε διαδήλωση και έγραφε “Έξω το ΔΝΤ” ο ίδιος κάτω από αυτό το σύνθημα θα έβαζε την υπογραφή του και θα συμπλήρωνε “Έξω η Ευρωπαϊκή Επιτροπή”(!!!)
Και όπως καταλαβαίνει και ο τελευταίος μόνιμος τρόφιμος ιδρυμάτων εγκεφαλικών νοσημάτων ή ο Παπανδρέου είχε κέφια με την γιορτή του (την παράδοση της χώρας στο ΔΝΤ πρέπει να την έχει αποβάλει από το μυαλό του, λόγω επικινδυνότητας σε περίπτωση παραμονής της να γεμίσει η μνήμη και να χρειάζεται επανεκκίνηση…!) ή η το Αιγαίο τον αποτρέλανε και μας προέκυψε ο επαναστάτης – αναρχικός – σοσιαλιστής και στοχαστής Παπανδρέου!!!
Τι να υποθέσω ο άνθρωπος; Τώρα που δεν τον ενοχλούνε πια οι καμπάνες από τις εκκλησίες (τι σου κάνει αυτό το επικοινωνιακό επιτελείο, δεν λέγεται…), αλλά αναλύοντας την κατάσταση διεξοδικά, μετά από δηλώσεις επίσημες (βλ. Ξυνίδη) το παιδί κλαίει, η μαμά μαθαίνω κλαίει… Τι θα γίνει τέλος πάντων σε τούτων το ντουνιά...; Πότε η ευτυχία θα χτυπήσει την πόρτα της οικογένειας Παπανδρέου; Μήπως όταν «τελειώσει» και το Αιγαίο ή πρέπει να «κάνει κάτι» και με την Κύπρο και τη Θράκη; Είδομεν… Έχω και την περιπτερού στο χωριό, να χτυπιέται «τι κακό χτικιό το στοιχειώνει το παλικάριιι…; Οϊμέ, οϊμέ, αλί και τρισ-χαλί, με βασιλικό γιαρέμ γιαρέμ και δυόσμο, εκλέξαμε τον βλαξ να διοικεί τον κόσμο!
Από την άλλη, το πρόβλημα με τον ανθύπατο του ΔΝΤ Γιώργο Παπανδρέου, δεν είναι μόνο η κακή γνώση των ελληνικών (στην οποία κάποιοι ίσως ρίξουν το φταίξιμο με τους δράκους). Ούτε στα αγγλικά μπορεί να αρθρώσει συγκροτημένο λόγο παρά μόνο ασυναρτησίες. Το κύριο πρόβλημά του είναι η ανεπάρκεια του μυαλού του η οποία μαζί με την άμετρη φιλοδοξία του δημιουργούν έναν καταστροφικό συνδυασμό.
Σκέφτομαι, πάλι, πως πηγαίνοντας στη Ρόδο, είδε το κάστρο των Ιπποτών και εμπνεύστηκε, με τον δικό του τρόπο… Αν και η δήλωσή του αυτή μου θύμισε το παρακάτω φοβερό ανέκδοτο.
Ένας χρηστής LSD έχει χάσει τα χάπια του και έχει κάνει άνω κάτω το σπίτι του για να τα βρει. Απεγνωσμένος ρωτάει τη γιαγιά του:
- Γιαγιά, μήπως είδες ένα κουτί με χάπια που γράφει πάνω με μεγάλα γράμματα LSD;
- Ποια χάπια αγόρι μου; Τους πράσινους δράκους στη κουζίνα δεν τους είδες;
Mάλλον ο ΓΑΠ ήθελε να μας πει ότι από εδώ και στο εξής τα green horses αντικαθιστούν οι green dragons.
Κρίμα, τον τρέλαναν τον άνθρωπο. Με το ζόρι τον κάνανε πρωθυπουργό (όχι ότι αυτός δεν ήθελε, αφού είδε να αδειάζει θέση και φώναζε από μακριά «δικιά μου είναι, εγώ την έχασα…).
Ο προηγούμενος, ο Κώστας Καραμανλής, τουλάχιστον έφυγε νωρίς…
Αλλά εδώ η κατάσταση είναι πραγματικά δύσκολη. Βλέπετε, είναι η μαμά στην μέση…!
Με αυτόν τον άνθρωπο για πρωθυπουργό, δυστυχώς (και πρέπει να καταλήξουμε οριστικά στο να το αποδεχτούμε αυτό για να αντιμετωπίσουμε τους «δράκους»), η χώρα έχει τρομερό πρόβλημα…
Αναγνώστες

Υ.Γ.: Καλύτερος υπάλληλος της Goldman Sachs o ανθύπατος Παπανδρέου; Επιτέλους, η δικαίωση άργησε (ένα μήνα) αλλά ήρθε! Υπάρχει ή μπορεί να υπάρξει καλύτερος υπάλληλος από τον «δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια, σβήνω μες το κλάμα τα δικά σου τα σημάδια…»;


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]