Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καθώς ένα κράτος καταρρέει αναδεικνύει την καριέρα μιάς "πορνοστάρ" που γεννιέται

  • Ο Γιώργος, η Τζούλια, η παραπλάνηση και το αίσχος
  • Τελικά, αποδείχθηκε πως ο έλληνας είναι στερημένος γενικώς και το κέντρο αποφάσεών του βρίσκεται λίγο κάτω από τη μέση του…
Το «παραμύθι» στήθηκε μέρες πριν και φαίνεται πως είχε και καλό… «δράκο»! Ο λόγος φυσικά, για τα ευτράπελα της κυβέρνησης του Γιώργου, που κατά τα φαινόμενα εκμεταλλεύθηκε την σεξουαλικότητα των ελλήνων για να κρυφτεί πίσω από μία πορνοταινία -προσωπική στιγμή δήλωσε η ίδια η πρωταγωνίστρια- ποροκειμένου να αποφύγει τις αντιδράσεις του λαού. Ποιού λαού δηλαδή, ενός αποχαυνωμένου πλήθους που παραμέρισε-αγνόησε την καταδίκη του και “έπεσε με τα μούτρα” να θαυμάσει τα κάλλη και τις “σεξουαλικές επιδόσεις” μίας νεαράς, γνωστής για την προκλητικότητά της...
Η διαφήμιση της “πορνοταινίας” είχε ξεκινήσει ημέρες πριν, ενώ ήταν ήδη γνωστό πως την ίδια ημέρα κυκλοφορίας της ο πρωθυπουργός της χώρας θα “κυκλοφορούσε” μία άλλη πορνοταινία στην οποία πρωταγωνιστικό ρόλο θα είχε η Ελλάδα και οι πολίτες της... Και όποιος δεν πιστεύει (ακόμη) πως θα πρωταγωνιστήσει σε πορνοταινία, με πρωταγωνιστές όλους τους Ευρωπαίους και αμερικανούς κερδοσκόπους (αλλά και “φίλους”), καλά θα κάνει να περιμένει να δει και την συνέχεια του... “έργου”.
Ακόμη και σήμερα, μία ημέρα μετά την αποχαύνωση των Ελλήνων από τα κάλλη και τις επιδόσεις (της ομολογουμένως συμπαθεστάτης και ωραιοτάτης ελληνίδας πρωταγωνίστριας), σύμπασα η χώρα είχε ως θέμα συζήτησης μία τσόντα αμερικανικού τύπου (όπως δηλώνουν ειδικοί στον χώρο, οι οποίοι μάλιστα προσθέτουν πως πρόκειται για μία μόνο σκηνή που κρατάει 28 λεπτά), αλλά και μία σειρά αποριών, όπως λ.χ. εάν πρόκειται για “τριλογία”, αφού οι ειδικοί (και πάλι) του χώρου διαπίστωσαν σειρά “κενών” που πιθανότατα θα συμπληρωθούν από μελλοντικές εκδόσεις. Κανείς δεν αναφερόταν στον βιασμό της οικονομικής του κατάστασης, κανείς δεν ενδιαφερόταν για το πως θα αντιμετωπιστεί η σύγχρονη πολιτική λαίλαπα που λέγεται Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος έχει κηρύξει τον πόλεμο κατά των εισοδημάτων των απλών ελλήνων πολιτών, προκειμένου να ικανοποιήσει τις ορέξεις των εντολέων της Ευρώπης, του Λευκού Οίκου ή της Νέας Τάξης που δείχνει να επιβάλλεται περίτρανα σε μία χώρα, οι πολίτες της οποίας ενδιαφέρονται περισσότερο για τα σεξουαλικά επιφωνήματα ικανοποίησης και θαυμασμού μίας δραστήριας νεαράς!!!
Φυσικά, επειδή αυτοί που μας κυβερνάνε, μας γνωρίζουν πάρα πολύ καλά, έπαιξαν “βρώμικα” και κατάφεραν να περάσουν μέτρα για τα οποία εάν παλαιότερα γινόταν απλώς μία νύξη, θα καιγόταν σύμπασα η Αθήνα μαζί με την Πελοπόνησο και την Θεσσαλονίκη... Σήμερα όμως, δεν συμβαίνει αυτό... Άκρα του τάφου σιωπή, συναντάει μόνο εκείνος ο οποίος δεν είδε την Τζούλια σε “δράση” ή για να μην παρερμηνευθώ όλοι πλέον περιμένουν το Part II (δεύτερο μέρος)!!!
Φυσικά, έχουμε απωλέσει την λογική ως λαός. Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά, πως είναι δυνατόν να πέφτουμε όλοι μας στην εξόφθαλμη “παγίδα” που έστησαν εις βάρος μας οι προπαγανδιστικοί μηχανισμοί του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Τάξης.
Δεν γνωρίζω εάν ο Γιώργος αξίζει σε αυτόν τον λαό. Η χθεσινή και σημερινή επιλογή του λαού, αποδεικνύει πως ο λαός προτιμά να ξεχνιέται με ένα οφθαλμόλουτρο ή και με έναν αυνανισμό...! Αν και ο Γιώργος ικανοποίησε ένα παμπάλαιο γνωστό και πολυτραγουδισμένο σύνθημα-αίτημα όλων των Ελλήνων: "Δώσε τσόντα στον λαό"!!!
Λυπάμαι πολύ, αλλά μόλις διαπίστωσα πως ο λαός αυτός πρέπει τελικά να υποφέρει για να καταλάβει τι είχε και τι έχασε... Και στις ημέρες αυτές ο έλληνας δεν χάνει μόνο στην τσέπη του, δεν χάνει μόνο την υπερηφάνεια του... χάνει κυρίως τον αυτοσεβασμό του...!
Κωνσταντίνος

Υ.Γ.: Προσωπικά, πάντως, στα επόμενα κυβερνητικά μέτρα προβλέπω να βγεί το δεύτερο μέρος της χθεσινής "ροζ ταινίας" ή να δούμε κάποια άλλη "σταρ" να αναδεικνύει τα... χαρίσματα και το ταλέντο της



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. "Και στις ημέρες αυτές ο έλληνας δεν χάνει μόνο στην τσέπη του, δεν χάνει μόνο την υπερηφάνεια του... χάνει κυρίως τον αυτοσεβασμό του...!"

    Δυστυχως οποιος δεν εχει υπερηφανεια,αυτοματως δεν εχει ουτε αυτοσεβασμο!!
    Εδω η λεαινα, οταν τα μικρα της σκοτωνονται απο ενα ξενο αρσενικο μονο και μονο για να ζευγαρωσει,αφου εχει ηδη δωσει μαχη για την επιβιωση των μικρων της, αποφευγει οποιοδηποτε ζευγαρωμα με το συγκεκριμενο αρσενικο!!Εδω ακομα και το μητρικο ενστικτο,οπως και το ενστικτο της αναπαραγωγης χανουν την σημασια τους μπροστα στην υπερηφανεια!!
    Αρα ουτε ζωα μπορουμε να αποκαλουμε αυτους που δεν εχουν υπερηφανεια,διοτι σε τελικη αναλυση προσβαλλουμε τα ζωα!!!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΥΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΤΟ ΜΗΛΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ.ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΥΑΛΟ ΑΡΑΓΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]