Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τελικά, ο Γιώργος διάλεξε την βαρβαρότητα...

  • Η δράση της κυβέρνησης πρέπει να απαντηθεί με την αντίδραση των πολιτών για να επιβληθεί η ισορροπία
Τελικά, αποδειχθήκαμε μακράν ο πιο χαζός λαός της Ευρώπης. Σαν τους αφρικανούς ιθαγενείς την πατήσαμε. Ήρθε ο Γιώργος Παπανδρέου, με τα κρυσταλλάκια και μιλούσε για ανάπτυξη, για 30 δις από τη φοροδιαφυγή, για ανάπτυξη χωρίς πάγωμα και άλλα ωραία.
Τώρα ας τον λουστούμε όλοι! Αν και κάποιος γνωστός, μου επαναλαμβάνει πως… θα τον γευτούμε όλοι!!!
Με 160 βουλευτές θα μας κάνει πλάκα για όσο θέλει. Οι νέες δημοσκοπήσεις (ξέρετε, αυτές οι… αντικειμενικές και… αδιάβλητες) θα του δώσουν ώθηση και για νέα μέτρα. Νέα μέτρα που όλοι γνωρίζουμε πως θα έρθουν, γιατί, όπως και να το κάνουμε, το θέμα είναι να μην γίνει η αρχή… Μετά, «σπάει ο πάγος» που λένε…
Όλοι μας επίσης ξέρουμε πως κάποιος έλληνας πολίτης (που ζει προφανώς στον Σείριο και είναι απόγονος των Ελ) πάλι θα τον σταματήσει στο δρόμο στην Εκάλη και θα του πει ότι δέχεται να βγει στο κλαρί προκειμένου να βοηθήσει την πατρίδα.
Αλήθεια ο Πεταλωτής γιατί επιλέχτηκε; Έχει πέραση στον απλό κόσμο; Όχι φυσικά… Οι επικοινωνιολόγοι πρότειναν στο Γιώργο να μη τα ανακοινώσει ο ίδιος για να προστατεύσει το προφίλ του! Κι αυτός, ως καλό παιδί που είναι, υπάκουσε και πήγε στο γυμναστήριό του για να ξεσπάσει τον θυμό του με τις δυσκολίες και την οικονομική στενότητα που επέβαλε στον… εαυτό του!
Κατά γενική ομολογία των στελεχών της αγοράς, τα μέτρα αυτά:
Πρώτον: Δεν θα αποδώσουν τα υπολογισθέντα, λόγω της μείωσης της κατανάλωσης
Δεύτερον: Έχουν ως μόνο σκοπό την αυριανή επιτυχή άντληση κεφαλαίων από τις διεθνείς αγορές, με επιτόκιο που θα είναι κατά τι χαμηλότερο από το 6.25%, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν θα πέσει κάτω από το 6%.
Αυτό σημαίνει ότι σε συνδυασμό με τη μη λήψη μέτρων έστω και στοιχειώδους αναπτυξιακού χαρακτήρα, σε 2-3 μήνες ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ από τώρα, θα χρειαστούν επιπλέον μέτρα, για να ξαναδανειστούμε κ.ο.κ
Ο απώτερος σκοπός του παπατζή είναι να ρίξει την Ελλάδα στην αγκαλιά του ΔΝΤ.
Παράλληλα αποδεικνύεται περίτρανα και στον πλέον αδαή, ότι η οικογένεια Παπατζήδων, χρησιμοποιείται διαχρονικά από το “διεθνή παράγοντα”, όταν πρέπει κάποιος να κάνει την βρωμοδουλειά στην Ελλάδα, Δεκ. 44, περίοδο ‘64-67 και πολλά ακόμα.
Έτσι εξηγείται και πως ένα άτομο εγνωσμένης χαμηλής νοημοσύνης μπορεί να ανέλθει τόσο υψηλά στα πολιτικά πράγματα και να έχει τόσο φανατική στήριξη, όχι μόνο στο εσωτερικό της χώρας, αλλά και από τους επίδοξους δολοφόνους της χώρας στο εξωτερικό!!!
Ο σκοπός είναι ξεκάθαρος. Το ομολογούν όλοι οι Έλληνες επιχειρηματίες, τραπεζίτες και εμπειρογνώμονες. Η εξαγορά των Ελληνικών φιλέτων που κατέχουν δεσπόζουσα θέση στην περιφερειακή και λίαν υποσχόμενη περιοχή της Ν.Α Ευρώπης, η εξαγορά της Ελληνικής γης σε κατά πολύ φθηνότερες τιμές από ότι ισχύει σήμερα και η “διευθέτηση” θεμάτων εξωτερικής πολιτικής που θα είναι εις βάρος των Ελληνικών συμφερόντων, αλλά υπέρ τρίτων.
Στην ουσία εφαρμόστηκε η τεχνική του “παχαίνουμε το μόσχο για να τον σφάξουμε αργότερα και να πάρουμε περισσότερο κρέας”.
Η Ελληνική πολιτική τάξη, απέτυχε στο σύνολό της να προστατεύσει τα συμφέροντα της κοινωνίας και είναι υπόλογοι για εσχάτη προδοσία, γιατί όλα τα παραπάνω είναι εις γνώση τους εδώ και χρόνια. Μάλιστα μόνο σε αυτήν την ιστοσελίδα έχουν γίνει εκατοντάδες εμπεριστατωμένες αναφορές ακριβώς για αυτά τα θέματα από άτομα που είναι γνώστες τόσο των οικονομικών όσο και των πολιτικών ζητημάτων.
Συνεπώς και συνοπτικά, έχουμε μια τάξη ανθρώπων οι οποίοι ενσυνείδητα ξεπουλούν τη χώρα σε κέντρα διεθνοποιημένων χρηματοοικονομικών συναλλαγών, προκειμένου να διαιωνίσουν την κυριαρχία τους, ως “Βάσσαλοι σε μια αυτοκρατορία χρηματιστών”.
Επιπλέον, πρέπει να τονιστεί το γεγονός ότι λόγω των αντι-αναπτυξιακών μέτρων, θα προκληθεί πολύ μεγάλη αύξηση της ανεργίας, φτώχειας και των κοινωνικών ανισοτήτων με άμεσο αποτέλεσμα την περαιτέρω αύξηση της εγκληματικότητας, διαφθοράς και μετανάστευσης εκ του αποτελέσματος των Ελλήνων στο εξωτερικό, επιβεβαιώνοντας το προφητικό δημοσίευμα Βρετανικής εφημερίδα πριν από 18 μήνες περίπου….
Την ίδια στιγμή που ο Παπατζής με την επιμονή του να φέρει το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια, δίνει το σύνθημα σε όλα τα λαθρεμπορικά δίκτυα ανά την Ασία να φέρουν μερικά ακόμα εκατομμύρια Πακιστανό-Αφγανούς στην Ελληνική επικράτεια… Εύρωπη γαρ.
Η Αριστερά και η Δεξιά πέθαναν επισήμως και αμετακλήτως στην Ελλάδα χθες (δεν γνωρίζω εάν τους έχει γνωστοποιηθεί η... αυτοκτονία τους).
Όπως είχε δηλώσει και ο Μπουτάρης, “Τα ίδια σκατά είναι όλοι”. Προσυπογράφω.
Καιρός λοιπόν να τραβήξουμε το καζανάκι γιατί βρώμισε πλέον.
Τα παραπάνω γραφόμενα, είναι το αισιόδοξο σενάριο. Μην πάρουν τα μυαλά σας αέρα και πιστεύετε ότι τα πράγματα είναι τόσο… εύκολα.
Η Ελληνική Χερσόνησος είναι η φυσική απόληξη γεωπολιτικά ολόκληρης της Ανατολικής Ευρώπης και ο σύνδεσμος ΕΕ-Μέσης Ανατολής.
Συνεπώς η περαιτέρω υποβάθμιση του ρόλου της χώρας αλλοιώνει τις ευαίσθητες ισορροπίες σε μια γεωγραφική ζώνη από το Δούναβη έως το Σουέζ και δύναται να συντελέσει μετά από μια σειρά αλυσιδωτών αντιδράσεων, ακόμα και σε συρράξεις στις οποίες θα εμπλακούμε.
Ευτυχώς που η κυβέρνηση αυτή που έχουμε διαπνέεται από γνήσιο πατριωτικό πνεύμα και με τις πράξεις τις συντελεί στην ανόρθωση του φρονήματος όλων των ευαίσθητων κατηγοριών των δημοσίων λειτουργών (Στρατιωτικών, αστυνομικών, διπλωματών κτλ)…
Είναι σίγουροι στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης ότι δεν υπάρχουν κράτη, εταιρείες ή διεθνείς οργανισμοί που δεν θα αγόραζαν τώρα το Ελληνικό χρέος με πολύ χαμηλότερο επιτόκιο από αυτό που ζητούν οι “αγορές”;
Οι πληροφορίες που υπάρχουν μιλούν ότι δεκάδες όμιλοι και κράτη θα έτρεχαν να αγοράσουν το Ελληνικό χρέος με λιγότερο από 4,5%. Εξάλλου, ένα χρέος 320 δις ευρώ για τους “καρχαρίες των διεθνών αγορών” παρέχει μεγάλες επενδυτικές ευκαιρίες, πάντα όμως υπάρχουν και πρόθυμοι αγοραστές. Γιατί δεν το έκανε η Κυβέρνηση είναι άλλη ιστορία. ΄Η κάποιοι θα τολμούσαν να πούνε πως το μέτρο της ηλιθιότητας το έχασαν στο κυβερνητικό επιτελείο, αφού ποτέ (ίσως) δεν έψαξαν λύση μέσα στα αυτονόητα…
Μετά και από τις τελευταίες εξελίξεις καιρός είναι να μιλήσει έστω και έμμεσα ο Καραμανλής για τις απειλές που δέχθηκε η χώρα τα τελευταία έτη και από ποιούς. Η σιωπή του δεν βλάπτει, πλέον, μόνο την υστεροφημία του ίδιου, αλλά γίνεται ιδιαίτερα προβληματική και για το αύριο της χώρας. Υπάρχουν στηρίγματα για τη χώρα λίαν ισχυρά, αλλά πρέπει να μιλήσουμε και εμείς. Και για να μιλήσουμε πρέπει να ξέρουμε… Εκτός και αν μας αναγκάσουν να «μιλήσουμε» χωρίς να γνωρίζουμε και τότε… η δράση της κυβέρνησης θα γνωρίσει τους νόμους της φυσικής, δηλαδή της αντίδραση του λαού… Και η αντίδραση αυτή είναι επιβεβλημένη, εάν φυσικά οι έλληνες πολίτες θέλουν να επέλθει κάποια (έστω και υποτυπώδης) ισορροπία μπροστά στις καταιγιστικές παραβιάσεις της λογικής, της νομιμότητας, αλλά και της ηθικής… (όλοι ξέρουμε ότι στην φυλακή τελικά μπήκε ο… κανένας).
“Συν Αθηνά και χείρα κίνει”, λοιπόν.
Τουλάχιστον 30% μείωση αγοραστικής δύναμης θα έχουμε φέτος.
Και αυτό είναι το ΚΑΛΟ σενάριο, γιατί πολλοί συμπολίτες μας θα μείνουν άνεργοι.
Εκεί να δείς αγοραστική δύναμη!!!
Έμπαινε Γιωργάκη, μην αφήσεις τίποτε όρθιο.
Τελειώνοντας, να σας παρουσιάσω και το νέο ύμνο του σοσιαλισμού:

…Θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες….
στις 3 του Μάρτη να περνάς….
και τσιμουδιά στους καφενέδες….
τα παληκάρια,
…τα παληκάρια σαν…




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝ-ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


    6 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 5.00 Μ.Μ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]