Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ποιός ηγέτης, ποιά πατρίδα, ποιά σημαία;

  • Πόσα είναι αυτά που ξεφτυλίστηκαν μέσα σε τόσα λίγα χρόνια!
  • Ποια θεία δίκη και θεία κωμωδία μπορεί να συγκριθεί με τα όσα βλέπουν τα μάτια μου όλα αυτά τα τελευταία χρόνια;
Ποιό Έθνος που έχει απωλέσει το ήθος του, το έθος του, που φόρεσε τα φράγκικα παντελόνια και φράγκικες φούστες στην ψυχή του και την έντυσε έτσι σαν καρνάβαλος και άσκησε την τέχνη της μίμησης με τον ποιό άριστο τρόπο, τον τρόπο της απόλυτης βλακείας και ανοησίας μπορει να σώσει τον εαυτό του, να σηκωθεί στα πόδια του, να φωνάξει "Υπάρχω, Ζω, Αναπνέω, Δημιουργώ, Έχω Μέλλον" όταν κυλιέται στην λάσπη της ηλιθιότητας και χασκογελάει με την κουτοπονηριά του;
Όταν οι γονείς πάψαν να είναι γονείς στον καθημερινό μόχθο της αντιγραφής, του νεοπλουτισμού, της αφομίωσης των Τσιάο, Μαο, των μεσημεριανών εκπομπών, του τρύπιου πολιτισμού μας που μοιάζει σαν χεσμένη βράκα και τα παιδιά πάψαν να είναι παιδιά ενηλικιώμενα απο τα 12 και τα 13 τους βαμένα με καραμπογιές, αγορια και κορίτσια στα facebook και hi5 και myspace σε έναν ατελείωτο σεξισμό διαφθορά τα άμοιρα που τους σπρώχνουμε εμείς οι μεγάλοι είτε με την ανηθικότητα μας είτε με την αδιαφορία μας είτε με την αλλοτρίωση μας.
Τι τα νοιάζει, τι τους νοιάζει, τι μας νοιάζει αν πουληθεί η Κέρκυρα, η Ακρόπολη, τα νησιά; Πόσοι Αθηναίοι έχουν ανέβει στον Ιερό Βράχο; Πόσοι Αθηναίοι εγκατέλειψαν τα νησιά τους, για να έρθουν στην Αθήνα και να χαθούν στο χωνευτήρι της αποχαύνωσης της; Ποιοί ήταν αυτοί που ανέχθηκαν την ερήμωση της υπαίθρου μας ψηφίζοντας ξανά και ξανά τα ίδια κόμματα εξουσίας και παραεξουσίας, κομπίνας και εξαγοράς 30 χρόνια τώρα; Εμείς! Εγώ, Εσύ, Αυτός.
Άκριτα, απερίσκεπτοι, παραπλανημένοι, και με κατακερματισμένο τον κοινωνικό ιστό μας, με ανύπαρκτους λεηλατημένους ιδιοποιηθέντες απο της κομματικές γραφειοκρατίες κοινωνικους θεσμούς, πολιτικές οργανώσεις και κινήματα.
Βουβοί σαν σε εφιάλτη, που το κακό γίνεται εμπρός σου και δε μπορείς να το αποφύγεις. Στομωμένοι και ξεχασμένη μια γλώσσα οπως η δική μας που κατέληξε σε 3 λέξεις: Αει Γαμήσου Μαλάκα. Στις ξενόφερτες πινακίδες, διαφημιστικά σλόγκαν, που για να διαβάσεις κάτι από αυτά πρέπει να γνωρίζεις Αγγλικά.
Πως θα βγει απο τον λήθαργο αυτός ο λαός να πάρει τα πάνω του και τις πέτρες και σαν σφύρα να λιανίσει τους απατεώνες πανω στον άκμωνα της δικαιοσύνης; Ποιάς δικαιοσύνης αληθεια, που έμεινε να ναι στίχος και τραγουδι στο "της Δικαιοσύνης Ήλιε Νοητέ" και τίποτα άλλο πέρα από παραδικαστικά κυκλώματα και παρακράτος.
Ποιός θα του δώσει τον μπάτσο για τις αβλεψείες του για τις ανομίες του για τον Συβαριτισμό του;
Ο Γερμανός που θα πάρει την Κέρκυρα, η Κόκα Κόλα που θα πάρει την Ακρόπολη, ο Τούρκος που θα πάρει το νησί του, ο Σκοπιανός που θα πάρει τον Μέγαλέξανδρο του;
Κάποιος θα του δώσει του ασεβή το χαστούκι να κοκκινίσει και μπας και βρει το φιλότιμο και βγει απο τα καπνισμένα σωθικά του η οργή και η ορμή και να σκεπάσει όλο τον τόπο κα στήσει εκτελεστικά αποσπάσματα για κάθε ένα που τόσα χρόνια γεμίζει την σαπιοκοιλιά του και τις τσέπες του, πουλώντας, εμένα, εσένα, το μέλλον των παιδιών σου, ανερυθρίαστα, αυτούς όλους του Ελληνόφονες και φονιάδες του τόπου μου.
Στην Ισπανία, στην Πορτογαλία, οι άνθρωποι νιώσανε τον κίνδυνο βλέποντας εμάς... Εμείς όμως, αλίμονο, κοιτάζουμε με μάτια θολωμένα στην τιβί και ψάχνουμε να δούμε τι ακριβώς έκανε ένα τσουλί...
Οι έλληνες, κοιμώμενοι βαδίζουν στον χαμό χωρίς να έχουν καν την θέληση να φύγουν από τον δρόμο που οι επιτήδιοι τους βάλανε...



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Μοιάζει με ελεγεία το άρθρο του φίλου, αλλά είναι η ανομολόγητη πραγματικότητα.
    Δυστυχώς!
    Πως να συμμαζέψης, τώρα, δυό γενηές νεοελλήνων, που - χρόνια τώρα - λοβοτομούνται συνεχώς, από δασκάλους βγαλμένους από ¨παιδαγωγικά ινστιτούτα¨ υπουργών Παιδείας σαν τον Γιωργάκη, τον Ευθυμίου, τον Πετσάλνικο και την Μαριέττα;
    Προσπαθείς να μιλήσης σε κάποιους και σε κυττάνε σαν εξωγήινο.
    Ας φροντίση ο καθένας από τους εναπομείναντες Ελληνόφρονες, να ¨πέση¨ αξιοπρεπώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Κι αν είμαστε ολίγοι εις το πλήθος, παρηγορούμαστε με ένα τρόπο, ότι η τύχη, μας έχει εμάς τους έλληνες πάντα ολίγους, ότι αρχή και τέλος, παλαιόθεν και ως τώρα, όλα τα θηρία πολεμούν να μας φάνε και δεν μπορούνε, τρώνε από μας και μένει και μαγιά. Και οι ολίγοι αποφασίζουν να αποθάνουν, και όταν κάνουν αυτήνη την απόφασιν, λίγες φορές χάνουν και πολλές κερδαίνουν».
    Αυτο εχω να σας πω Ελληνες!Που το πε προγονος μας! Μη καθεστε και σκεφτεστε ποιος και τι φταιει και πως γιναμε νεοΕλληνες! Ολοι ξεραται που θα φτασουμε (την σημερινη κατασταση), και ολοι ξερεται που βαδιζουμε .
    Επισης ολοι ξερεται ποιο ειναι το σχεδιο των ανωμαλων σιωνιστων,μασσονων και οτι αλλα μιασματα κρυβονται πισω απ αυτο.
    Και ειναι καλο το σχεδιο δεν ειναι της πλακας,ειναι βγαλμενο εξτρα για τους Ελληνες και τραβαει χρονια με τα λιμα που ταχα κυβερναν,τα κοινος τρισαθλια τσιρακια.
    Μεγαλο μερος ευθηνης βεβεα εχουμε και μεις,μεταλαχθηκαμε σε αθεα φιλοαμερικανοευρωπαικα οντα.
    Αλλα,παντα μενει και μαγια.Πιστευω (ξερωντας πολλους πατριωτες παλικαρια)οτι θα παθουν πλακα αυτη τη φορα οι κυνεδοι και οι νοθοι που νομιζουν οτι εφτασε η ωρα,και ενα εχω να τους πω!
    Ελατε ρε ανωμαλοι τι περιμενεται? Εμεις γι αυτο γεννηθηκαμε,καντε μας τη χαρη και ελατε θα δειξουμε ελεος!

    Υ.Γ.Ειμαι πατερας 4 παιδιων και δουλευω μεροκαματο αλλα τη αποφαση την εχω παρει και γω και παρα, μα παρα πολλοι αλλοι.
    Να ξερατε τι σας περιμενει προδοτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εξαιρετικό άρθρο,εξαιρετικές τοποθετήσεις,
    θα ήθελα όμως να σημειώσω 2 σκέψεις.
    Αλήθεια, από που προκύπτει πως όλη οιΈλληνες κοιτάζουνε την ΤV ;
    Τπάρχουν αρκετοί που δεν είδαν ή επέλεξαν να μην δουν.
    Αφήστε που δεν έχουν όλοι Διαδίκτυο. Η ΦΗΜΗ απλώθηκε για να επιτελέσει τον στόχο της. Όπως τα προπαγανδιστικά φυλλάδια που πετιούνται από τα αεροπλάνα στους αντίπαλους, με στόχο να κάμψουν το ηθικό τους.
    Αλλά και έτσι να μην είναι, τα 2 μεγέθη -Πατρίδα-τζούλια- είναι μη συγκρίσημα και άρα το δίλημα είναι ανύπαρκτο. Αυτοί πάντως που διάλεξαν να ασχοληθούν αποκλειστικότερα με την τζούλια, είναι μάλλον οι ίδιοι που αναφέρει το άρθρο λίγο πιο πάνω. Είναι οι ίδιοι που γεμίζουν τα γήπεδα αυτές τις μέρες, αδιαφορώντας παγερά για Πατριωτικές πράξεις. Έτσι κι αλλιώς αυτοί ύπήρχαν και προφανώς θα υπάρχουν και πιο μετά. Θα τους χαρακτήριζα "Καθυστερημένους" όχι με την προσβλητική έννοια, αλλά με το πόσο γρήγορα "αντιλαμβάνονται" τα πράγματα σε σχέση με άλλους.
    Υ.Γ. (Σκέψη 2)Το χρώμα της αλυσίδας , είναι το χρώμα του χρήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οσοι Ελληνες υπεγραψαν για την διεξαγωγη δημοψηφισματος για το λαθρονομοσχεδιο για εμενα ειναι ηρωες!
    Καποτε υπηρχαν οι Σπαρτιατες,οι Θεσπιεις, οι Βοιωτοι,οι Αθηναιοι,οι Μακεδονες,το Βυζαντιο,οι αγωνιστες του '21, οι αγωνιστες του '40,ακομα και οι αγωνιστες του '74!!Οπως και πολλοι αλλοι!
    Τωρα υπαρχουμε εμεις!!!!
    Την επομενη εβδομαδα (Τριτη ή Τεταρτη),η Βουλη των Ελληνων θα ψηφισει νομοσχεδιο κατα των Ελληνων!!Οφειλουμε να ειμαστε ολοι εκει!!
    Οφειλουμε μεσω της παρουσιας μας να δωσουμε μαχη!!!
    Καποιοι αποφασισαν να πουλησουν την ψυχη τους στο ονομα του χρηματος και της εξουσιας!!
    Εμεις δεν προκειται να το κανουμε!!!
    Ο,τι και να γινει η αξιοπρεπεια μας και η υπερηφανεια μας δεν προκειται ποτε να πουληθουν!!!
    Καποιες αξιες δεν εχουν τιμη!!!!
    Ο πατριωτικος χωρος θα αποδειξει τουλαχιστον οτι δεν ειναι νεκρος!!
    Διοτι δυστυχως καποιοι αλλοι "Ελληνες" ειναι!!
    Απλως δεν το εχουν συνηδειτοποιησει!!!


    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχώς, πολύ εύστοχο τούτο το κείμενο...

    Καλή πανανθρώπινη λευτεριά να έχουμε,
    απο το σκότος,
    στο Φώς.

    ΥΓ. Ρίξτε+μιά ματιά σε τούτα τα 2 σχετικά βίντεος,
    όσοι δεν είχατε την "χαρά" ακόμη... ;+)
    1: http://www.youtube.com/watch?v=Hxul9yN4a44&feature=player_embedded
    2: http://www.youtube.com/watch?v=RTF_IhOc7iE&feature=player_embedded

    †ΒΒΒΒ†HOC VINCES†ΙCXC ΝΙΚΑ†
    http://www.romanity.org/indexe.htm

    http://www.vimeo.com/2193105

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]