Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Λεφτά υπάρχουν πάντα για τους... κλέφτες

  • Δεν είχε άδικο ο Παπανδρέου όταν έλεγε προεκλογικά ότι «λεφτά υπάρχουν»
  • Απλώς αυτά τα λεφτά δεν ήταν για τον ελληνικό λαό, αλλά θα μαζευόντουσαν από την καταλήστευσή του
  • Ο Παπανδρέου κήρυξε τον πόλεμο στους έλληνες πολίτες
Θα πρέπει να μάθουμε να σκεφτόμαστε με τη λογική του καθεστώτος. Σύμφωνα με αυτή τη λογική, το «λεφτά υπάρχουν» σημαίνει: Υπάρχουν λεφτά για το κεφάλαιο και τα χρηματοπιστωτικά, ιμπεριαλιστικά «κοράκια»…
Με την ίδια λογική πρέπει να ερμηνεύουμε και τα «πολεμικά ανακοινωθέντα» του Πρωθυπουργού.
«Η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση πολέμου» δεν σημαίνει ότι βρίσκεται σε πόλεμο με κάποια άλλη χώρα ή με τα ιμπεριαλιστικά «κοράκια», αλλά τούτο: βρίσκεται σε πόλεμο η κυβέρνηση των «κορακιών» με το λαό για την καταλήστευσή του.
Ο Παπανδρέου κήρυξε πόλεμο σε βάρος των εργαζομένων και του ελληνικού λαού. Και καθημερινά εκτοξεύει και νέες «οβίδες» εναντίον των λαϊκών εισοδημάτων και κατακτήσεων.
Ένας άγριος και ανηλεής πόλεμος για την ολοκληρωτική καταλήστευση των θυμάτων της εκμετάλλευσης και την εξοντωτική ισοπέδωση της ελληνικής κοινωνίας.
Αυτό προστάζουν τα μεγάλα αφεντικά, με την κάνη στον κρόταφο των πολιτικών υπηρετών, αναμένοντας με ασυγκράτητη κερδοσκοπική απληστία τα λεφτά που θα κλαπούν από το λαό.
Λεφτά υπάρχουν για τους κλέφτες, για όλους αυτούς που λεηλατούν τις ζωές μας. Τα κλέβουν από εμάς. Κήρυξαν εναντίον μας έναν άγριο πόλεμο λεηλασίας…
ΚΑΙΡΟΣ να τούς κηρύξουμε και ΕΜΕΙΣ πόλεμο…
Να αρνηθούμε να μας λεηλατούν, να μας δουλεύουν και να μας εξοντώνουν…
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ…
Πηγή



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]