Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δυστυχώς ως λαός ΔΕΝ έχουμε πολλές επιλογές και θα πληρώσουμε για άλλους όπως κάναμε πάντοτε...

  • Ο σημερινός σχολιασμός του ΠΑΣΟΚ έχει μία τίμια και ειλικρινή θεώρηση της κατάστασης για τα σκληρά και αναγκαία μέτρα, αλλά και πολλά "αλλά"...
Οι πολίτες που υποστήριξαν και ψήφισαν ΠΑΣΟΚ τα βλέπουν και αυτοί έτσι, αλλά με μία επιπλέον πίκρα και χωρίς δυστυχώς ελπίδα...
Νοιώθουν και νοιώθουμε όλοι εμείς οι πολίτες ότι κάποιος μας εμπαίζει.
Νοιώθουμε όλοι εμείς ότι ξεγελάσαμε εαυτούς και αλλήλους.
Νοιώθουμε ενοχές για τους αγώνες μας που έσβησαν μέσα σε πέντε μήνες την ελπίδα για μια καλύτερη και δίκαιη κοινωνία.
Το ότι ο καθένας από εμάς...ίσως ΔΕΝ μπορεί να αντιληφθεί τις προφανέστερες ή έστω ενδεχόμενες πιέσεις που υφίσταται η ηγετική ομάδα της κυβέρνησης, αυτό είναι σωστό, αλλά την πικρία της κοινωνίας τη γευόμαστε με σκυμμένο το κεφάλι.
Νοιώθουμε ότι εξαπατήσαμε τη κοινωνία που πίστεψε στην εναλλακτική λύση του ΠΑΣΟΚ και όλοι εμείς που τους υποσχεθήκαμε να πάμε όλοι μαζί σε ένα καλύτερο αύριο, από αυτό που η προηγούμενη κυβέρνηση μας αρνιόταν πεισματικά και επέμενε να πάρει και αυτή τα σημερινά μέτρα.
Εμείς λέγαμε και πιστέψαμε ότι "λεφτά υπάρχουν"και ότι θα μπορέσουμε να φτιάξουμε το κράτος πρόνοια με αξιοκρατία, ισονομία και ισοπολιτεία, ένα κράτος δικαίου για έναν περήφανο πολίτη.
Πιστέψαμε όλοι εμείς σε έναν αρχηγό που ήθελε να ξεπεράσει τον αείμνηστο πατέρα του και να δώσει και το δικό του "λιθαράκι" στη συνέχεια της προσφοράς του στο κίνημα και να εξιλεωθούμε με μία άλλη πολιτική από αυτή της περιόδου Σημίτη.
Δυστυχώς σήμερα τα "άλλα" "αλλά" μας τρομάζουν και μας πικραίνουν...
Δυστυχώς ως λαός ΔΕΝ έχουμε πολλές επιλογές και θα πληρώσουμε για άλλους όπως κάναμε πάντοτε... αλλά:
Θέλουμε έμπρακτα αποτελέσματα... έμπρακτα και αποτελεσματικά.
Να μάθουμε την πάσαν αλήθεια. Δικαιούμαστε να μάθουμε και να δούμε επιτέλους κάποιους επίορκους ανεύθυνο-υπεύθυνους να τιμωρούνται.
Θέλουμε να ξέρουμε πώς και ποιοι διαχειρίζονται τα χρήματά μας.
Θέλουμε να μάθουμε ποιοι τα τελευταία 35 χρόνια διέψευσαν τους αγώνες του λαού για την μεταπολίτευση και για μια δίκαιη δημοκρατία και πλούτισαν εις βάρος όλων εμάς των ΜΗ προνομιούχων.
Θέλουμε όλα αυτά τα "αλλά" να ξεκαθαρίσουν το βρώμικο τοπίο των αρπαχτικών...
Νάσος



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]