Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Βενιζέλος δεν θέλει μεγάλη νίκη για το ΠΑΣΟΚ;

Φήμες για εκλογική προδοσία στο ΠΑΣΟΚ;

Μηνύματα από όλη την Ελλάδα φτάνουν στα αυτιά μας, φήμες διασπείρονται από στόμα σε στόμα και από πόλη σε πόλη, τα τηλέφωνα βουίζουν και μεταδίδουν φήμες για εκλογική προδοσία μελών του ΠΑΣΟΚ στις επερχόμενες ευρωεκλογές.
Αφήνουν οι φήμες να εννοηθεί ότι αυτό προέρχεται από την πλευρά κορυφαίου πολιτικού του ΠΑΣΟΚ, κυκλοφορώντας και διασπείροντας έτσι στο εκλογικό σώμα μία «εντολή» που ποτέ δεν δόθηκε. Είναι σαφές ότι κάποιοι οπαδοί του πολιτικού αυτού ακούγοντας τις φήμες αυτές θα τις εκλάβουν ως εντολή του για εκλογική συμπεριφορά, μια εντολή που κατά τα γνωστά σε εμάς ποτέ και ούτε κατά διάνοια υπήρξε. Αυτός είναι ο πρακτικός στόχος τους.
Για εμάς, είναι σαφές ότι οι φήμες αυτές διασπείρονται από χώρους εκτός ΠΑΣΟΚ, από τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα και τους περί αυτά πολιτικούς χώρους και έχουν σαφή στόχευση:
Στόχος και επιδίωξή τους είναι η περαιτέρω εξάρτηση της πολιτικής ζωής του τόπου από τα ίδια τα μεγάλα συμφέροντα και τις επιδιώξεις τους. Διότι μία κυβέρνηση ή ένα κόμμα που δεν εξασφαλίζει επαρκή και άνετη πλειοψηφία είναι δεδομένο ότι είναι περισσότερο εξαρτώμενο από τα μεγάλα συμφέροντα και την «βοήθειά» τους, από ό,τι ένα κόμμα που λαμβάνει συντριπτική λαϊκή πλειοψηφία μέσω μιας εκλογικής διαδικασίας.
Στόχος τους λοιπόν είναι το ψαλίδισμα, ει δυνατόν και η εκμηδένιση της καταγραφόμενης στις δημοσκοπήσεις διαφοράς στις εκλογές της Κυριακής, στόχος είναι το ψαλίδισμα των εκλογικών ποσοστών, ώστε να εξαρτάται η πολιτική ζωή εντονότερα και αμεσότερα, από τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα και τις επιδιώξεις τους.
Στόχος τους είναι για μία ακόμα φορά η δημοκρατία και η ανόθευτη και ανεπηρέαστη έκφραση της βούλησης του ελληνικού λαού.
Στόχος τους είναι η φαλκίδευση του εκλογικού αποτελέσματος με την έμμεση πλάνη του εκλογικού σώματος.
Το γεγονός ότι οι φήμες οχυρώνονται πίσω από πρόσωπα και εκθέτουν πολιτικούς του ΠΑΣΟΚ στρέφεται άμεσα και κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, που επανειλημμένα διακήρυξε την αντίθεσή του προς τα μεγάλα συμφέροντα και την πρόταξη του δημοσίου κοινωνικού συμφέροντος έναντι πάντων. Αποζητούν τα μεγάλα συμφέροντα μιαν επίδειξη ισχύος έναντι όσων θέλουν να αμφισβητήσουν τον ρόλο τους και την αριστοκρατική δουλική ηγεσία που έχουν επιβάλλει στον τόπο μας.
Στρέφονται όμως οι φήμες και κατά του πολιτικού και των πολιτικών που εκθέτουν ως υποψήφιους πολιτικούς προδότες, καθώς επιδιώκουν να τους εμφανίσουν ως εξαρτώμενα των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων, ως αποστάτες και ως προδότες του πολιτικού χώρου στον οποίο ενεργούν.
Στην ουσία οι φήμες αυτές στρέφονται κατά του ίδιου του ΠΑΣΟΚ, κατά της ανόθευτης έκφρασης της κοινωνίας και της έκφρασης της βαθύτατής δυσαρέσκειάς της για όσα ζει, στρέφονται κατά του ίδιου του ελληνικού λαού για να τον έχουν ξανά υποχείριο και αδύναμο να εκφράσει την αντίθεσή του απέναντι σε όσα βιώνει..
Επιδιώκουν την περαιτέρω εξάρτηση της πολιτικής ζωής από τις επιδιώξεις τους.
Επιδιώκουν την σύγχυση και την πολιτική αδυναμία, την διάσπαση της λαϊκής βούλησης για αλλαγή πολιτικής πορείας, για κοινή πρόοδο όλων, για επανασυγκρότηση της κοινωνίας με γνώμονα και στόχο το κοινό καλό και όχι το δικό τους ολιγαρχικό συμφέρον.
Επιδιώκουν την εσωστρέφεια στο ΠΑΣΟΚ και την προσωπική και όχι πολιτική διάσπαση για να έχουν ένα λόγο παραπάνω στα μορφώματα θα δημιουργηθούν ή σκοπεύουν τα οικονομικά συμφέροντα να δημιουργήσουν.
Επιδιώκουν την απρόσκοπτη συνέχιση της πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας που ξεπούλησε τον τόπο στα ξένα και ντόπια συμφέροντα και δημιούργησε ένα λαό επαίτη και εξαρτημένο από την αβέβαιη και φτηνή εργασία.
Στην μελετημένη διασπορά φημών για εκλογική προδοσία καλούμε τον κόσμο που ψηφίζει ΠΑΣΟΚ ή σκέπτεται να το πράξει να αντιδράσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο, με την προσέλευση στις κάλπες και την υπερψήφιση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ. Αυτή είναι για εμάς η μοναδική απάντηση σε όσους επιδιώκουν να ελέγξουν ακόμα εντονότερα την πολιτική ζωή του τόπου δημιουργώντας ανίσχυρες μηδενικές και εξαρτώμενες πλειοψηφίες και τούτο είναι πλέον αναγκαίο για όλους, ακόμα και με τις τυχόν πολιτικές αντιρρήσεις που μπορεί και εμείς να έχουμε απέναντι στις πολιτικές θέσεις του ΠΑΣΟΚ, ακόμα και με την καθαρή υποψία της πολιτικής αναξιοπιστίας κάποιων από αυτούς. Αυτό που προέχει σήμερα είναι να πάρουν τα οικονομικά συμφέροντα μια σαφή απάντηση, να τους αποδείξει ο ελληνικός λαός την δική του ισχύ, ότι θέλει και μπορεί να προχωρήσει με τις δικές του αξίες και πιστεύοντας στον εαυτό του. Ο ελληνικός λαός πρέπει να απαντήσει στις προκλήσεις και στις δόλιες φήμες των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων ενισχύοντας το ψηφοδέλτιο κατά του οποίου αυτοί βάλουν.
Κανείς να μην ακούσει τις φήμες και κανείς να μην υπακούσει σε αυτές, παραπειθόμενος ότι με τον τρόπο αυτό κάνει καλό στον πολιτικό που πιστεύει ως ικανό ή στην ελληνική κοινωνία.
Οι φήμες δεν προέρχονται ούτε από τον Βαγγέλη Βενιζέλο, ούτε από κανένα άλλο πολιτικό του ΠΑΣΟΚ, οι δόλιες φήμες που έχουν σκοπό να εμφανιστούν ως εντολή του στους φίλους του, προέρχονται από τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα και τους υπηρέτες τους και έχουν σκοπό να θίξουν ακόμα περισσότερο την ανεξαρτησία του ελληνικού λαού.
Καλούμε τον Βαγγέλη Βενιζέλο, γιατί μόνο αυτός μπορεί, να βγει απόψε και να τους «τρίψει την αλήθεια στην μούρη», να ακυρώσει τα σχέδιά τους και τις δολερές φήμες που σκόπιμα διαδίδουν εις βάρος όλων.
Καλούμε τον ελληνικό λαό να εκδηλώσει την αντίθεσή του απέναντι στα μεγάλα συμφέροντα ψηφίζοντας καθαρά το ΠΑΣΟΚ και εκφράζοντας την αντίθεσή του απέναντι στη Νέα Δημοκρατία και στην άθλια θέση που τον έχει φέρει με την πολιτική της, με τις πράξεις και τις παραλήψεις της, που κατάντησαν την Ελλάδα τόπο που κυβερνάται μόνο από τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα και εις βάρος του συνόλου της κοινωνίας μας.
5 Ιουνίου 2009
Μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]