Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σε κατάσταση συναγερμού το Γ' Σώμα Στρατού;

Περιμένουν τρομοκρατικό χτύπημα!

Η αντιπολεμική Διεθνιστική Κίνηση, εξέδωσε χθες ανακοίνωση, μέσα από την οποία καταμαρτυρά αλλά ταυτόχρονα και καταγγέλλει τα μέτρα αυτοπροστασίας στα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει περιέλθει ο Ελληνικός στρατός, για την περίπτωση «χτυπήματος» κάποιας στρατιωτικής μονάδας – στρατοπέδου, από την τρομοκρατική οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών».
Η ανακοίνωση της Αντιπολεμικής Διεθνιστικής Κίνησης
Σε επείγουσα σύσκεψη κάλεσε τους στρατοπεδάρχες των μονάδων που ανήκουν στη διοίκηση του, ο διοικητής του Γ Σώματος Στρατού εξαιτίας ανεπίσημου σήματος του ΓΕΣ, που χαρακτηρίστηκε εξαιρετικά απόρρητο και προειδοποιούσε νια επίθεση της «Σέχτας Επαναστατών».
Ζητήθηκαν αυξημένα μέτρα ασφάλειας, θέτοντας τις μονάδες ουσιαστικά σε αυξημένη επιφυλακή, προειδοποιώντας ότι τα βράδια θα γίνουν εξωτερικές έφοδοι και ζητώντας να μην διαρρεύσει στους δημοσιογράφους, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «κανείς δεν πρέπει να μάθει τίποτε. Οι διαταγές ήταν όλες προφορικές και ειπώθηκε ότι «ακόμη και αν η πληροφορία διαρρεύσει κανένα κλιμάκιο της ιεραρχίας δεν πρόκειται να παραδεχτεί τίποτε»!
Επικράτησε κλίμα αναβρασμού. Οι διοικητές κάλεσαν σε αναφορές όπου ζητήθηκε αυξημένη επαγρύπνηση. Η τρομοκρατία παρουσιάστηκε ως ο μεγάλος εχθρός του έθνους, που για την αντιμετώπισή της απαιτούνται μέτρα. Χαρακτηριστικά: «Ο ελληνικός στρατός είναι προετοιμασμένος, έτοιμος να αντιμετωπίσει μόνος, αλλά και με τη συνδρομή των συμμάχων κάθε απειλή εναντίον του ίδιου και της Δημοσίας Ασφάλειας. Ο Ελληνικός Στρατός είναι το τελευταίο οχυρό και δεν πρόκειται να πέσει».
Το κλίμα τρομο-υστερίας που καλλιεργείται ώστε να δικαιολογηθούν τα ακραία μέτρα κρατικού αυταρχισμού (κάμερες παντού, φακέλωμα καρτοκινητών κ.α.) αποπροσανατολίζοντας από τη βίαια αντεργατική επίθεση και τη νέα άγρια φορομπηκτική πολιτική, μπαίνει πλέον στα στρατόπεδα!!!
Επιχειρείται μία τεράστια αναβάθμιση του ρόλου του στρατού ως «ασπίδα της δημόσιας ασφάλειας», πρώτα από όλα στα μάτια των εφέδρων και των στελεχών.
Καλούμε κάθε συνιστώσα του κινήματος να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, πρωταγωνιστώντας στον αγώνα για την υπεράσπιση των σύγχρονων εργατικών αναγκών και δικαιωμάτων, ενωτικά και αποτελεσματικά, ενάντια στην προσπάθεια περιστολής των δημοκρατικών δικαιωμάτων, όπως δρομολογείται από ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΛΑΟΣ – Ε.Ε.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]