Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Παυλόπουλος οριστικοποιεί την παραμονή των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα!

Τραγικά ανίκανος και επικίνδυνος...

Κι ενώ η κυβέρνηση Καραμανλή θέλει να πείσει τους Έλληνες πολίτες και ιδιαίτερα τους κατοίκους της Αθήνας, πως το πρόβλημα «λαθρομετανάστες» αντιμετωπίζεται, στην ουσία για μία ακόμη φορά ψεύδεται ασύστολα.
Η κυβέρνηση Καραμανλή και ιδιαίτερα ο τραγικός και καθ’ όλα ανίκανος υπουργός Εσωτερικών κύριος Προκόπης Παυλόπουλος, έχουν σχεδιάσει την νομιμοποίηση των υπαρχόντων λαθρομεταναστών, οι οποίοι διαβιούν τόσο στην Αθήνα όσο και σε μεγάλα αστικά κέντρα και των οποίων ο πραγματικός τους αριθμός είναι άγνωστος. Θα μεταφέρονται σε στρατόπεδα συγκέντρωσης μόνον εκείνοι που δεν έχουν κάνει αίτηση πολιτικού ασύλου ή εκείνοι που δεν έχουν δηλώσει οικονομικοί μετανάστες!!! Ποιοι θα μπαίνουν στα στρατόπεδα;
Μόνον οι βαριά εγκεφαλικά νοσούντες, δηλαδή οι ηλίθιοι ή εκείνοι οι οποίοι όταν θα συλλαμβάνονται δεν θα ζητούν πολιτικό άσυλο ή δεν θα δηλώνουν οικονομικοί μετανάστες!!! Και μόνο εκείνοι που θα καταλήγουν στα στρατόπεδα θα επαναπροωθούνται στην χώρα καταγωγής τους… Δηλαδή, ελάχιστοι…
Με απλά λόγια, ο κύριος Παυλόπουλος επ ουδενί δεν επιθυμεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα «λαθρομετανάστες», αλλά επιθυμεί να αντιμετωπίσει το ζήτημα «λαθρομετανάστευση»!!! Σαφώς διαφοροποιημένος από την πραγματικότητα, ο Έλληνας υπουργός Εσωτερικών, ασχολείται για μία ακόμη φορά με οτιδήποτε άλλο εκτός από την «ουσία» του προβλήματος. Την ίδια στιγμή, για να μας βεβαιώσει πως παράγει έργο, δηλώνει πως «τα Ελληνικά σύνορα έχουν θωρακισθεί θεσμικά»!!! Φυσικά, εμείς δεν διαφωνούμε πως μπορεί να έχει συμβεί αυτό, όμως, επιστρέφοντας στην πραγματικότητα, θα ήθελα απλά να αναλογιστούμε πόσοι λαθρομετανάστες μπαίνουν καθημερινά στην χώρα, μετά την θωράκισή της… Γιατί έχουν σταματήσει οι σχετικές αναφορές από τις αρμόδιες υπηρεσίες (λιμενικό, συνοριοφυλακή, αστυνομικές διευθύνσεις); Γιατί προσπαθεί για μία ακόμη φορά, ο ακαδημαϊκός κύριος Παυλόπουλος, να μας πείσει να ζήσουμε στην εικονική πραγματικότητα που ο ίδιος οικειοθελώς έχει εγκλωβιστεί;
Είναι απολύτως βέβαιο πως δεν υπάρχει ίχνος σοβαρότητας στο υπουργείο Εσωτερικών της χώρα μας, όταν «εγκέφαλοί» του είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν αυτόν τον τεράστιο αριθμό λαθρομεταναστών στη χώρα και απλά να τους μετατρέψουν σε μετανάστες ή σε Έλληνες-Ευρωπαίους πολίτες! Δυστυχώς, κανένα μήνυμα δεν πήρε ο ατυχής καθηγητής κύριος Παυλόπουλος (που νομίζει ότι είναι υπουργός Εσωτερικών) και συνεχίζει τους σχεδιασμούς εις βάρος των συμφερόντων και της ασφάλειας των Ελλήνων πολιτών. Γιατί τα οικονομικά συμφέροντα (ημερομίσθιο) θίγονται από τους λαθρομετανάστες, οι οποίοι ηθελημένα απασχολούνται για μικρότερα ή και εξευτελιστικά ημερομίσθια, καταστρατηγώντας έτσι τους αγώνες τους οποίους έδωσαν οι Έλληνες και οι Ευρωπαίοι εργαζόμενοι στο παρελθόν προκειμένου να αποκτήσουν δικαιώματα τα οποία θα τους προσέφεραν ένα ικανοποιητικό επίπεδο ζωής. Απειλείται η ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών, επειδή κανείς δεν είναι σε θέση να βεβαιώσει ή να εξασφαλίσει πως δεν μεταφέρουν μολυσματικές ή επικίνδυνες ασθένειες, αλλά και κανείς δεν είναι σε θέση να εξασφαλίσει τον Έλληνα πολίτη, την οικογένειά του και την περιουσία του, σε περίπτωση κακουργηματικών επιθέσεων λαθρομεταναστών (οι οποίοι δεν είναι εγεγραμμένοι πουθενά, με αποτέλεσμα να μπορούν να αναπτύσσουν εγκληματικές δραστηριότητες ανενόχλητοι και ανεξέλεγκτα, αφού δεν υπάρχουν στοιχεία στις υπηρεσίες ασφάλειας για την οποιαδήποτε ταυτοποίησή τους με εκτελεσμένες εγκληματικές ενέργειες).
Ο κύριος Παυλόπουλος, ασχημονεί για μία ακόμη φορά, εις βάρος των πολιτών της χώρας, των Ελλήνων πολιτών που με βάσει το Σύνταγμα είναι υποχρεωμένος να προστατεύει από ορατούς, πιθανούς ή και μελλοντικούς εχθρούς… Έτσι, αδυνατώντας να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα, ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας επέλεξε να ασχοληθεί με την «λαθρομετανάστευση» και να μοιραστεί το βάρος με το συναρμόδιο υπουργείο Εξωτερικών. Ίσως να αισθάνεται καλύτερα κάτω από την ομπρέλα της κυρία Κούβελου – Μπακογιάννη, στην οποία ο κύριος Καραμανλής δεν μπορεί να κάνει καμία σύσταση…
Γιατί συμβαίνει αυτό; Ρωτήστε τον ίδιο τον (τύποις;) πρωθυπουργό, να σας τα πει καλύτερα… Πάντως, ο κύριος Παυλόπουλος έχει πάρει σημαντικότατες αποφάσεις, οι οποίες θα γκρεμίσουν την κυβέρνηση και θα γεμίσουν την χώρα με επίσημους πλέον μετανάστες, αφού λαθρομετανάστης θα δηλώνει μόνο όποιος θα θέλει να επιστρέψει στη χώρα του για διακοπές ή για να δει τους γνωστούς του…
Κύριε Καραμανλή και κύριε Παυλόπουλε, με τις ενέργειές σας αυτές αποδεικνύετε πως δεν έχετε πάρει το μήνυμα των Ελλήνων, που σας στάλθηκε λίαν προσφάτως μέσα από την κάλπη των Ευρωεκλογών. Διορθώστε το αζιμούθειο και φροντίστε να μπείτε στην πορεία εκείνη μέσα από την οποία θα αντιμετωπίσετε το πρόβλημα και θα απαλλάξετε τους πολίτες της χώρας από μελλοντικά προβλήματα τα οποία θα είναι ιδιαίτερα δυσάρεστα. Εκτός και εάν θέλετε, στο όνομα του πολιτισμού, να μεταβάλλετε την Ελλάδα σε μία μουσουλμανική χώρα… Αν ο σκοπός σας είναι αυτός, απλά πείτε τον...
Κωνσταντίνος

Υ.Γ.: Ο ξεσηκωμός για το Κοράνι (που δεν ήταν Κοράνι) θα πρέπει να μείνει καλά τυπωμένος στο μυαλό σας κύριε Παυλόπουλε. Κι αυτό, γιατί, εάν συνεχίσετε να εργάζεστε προσανατολιζόμενος κατά των Ελληνικών συμφερόντων, αυτό που θα ακολουθήσει και θα είναι από τους Έλληνες πολίτες αυτή τη φορά, θα κάνει τον ξεσηκωμό των μουσουλμάνων ή των κουκουλοφόρων, να μοιάζουν με παιδικές κατασκηνώσεις… Η οργή των πολιτών είναι σε οριακά σημεία. Μην παίζετε πλέον με την υπομονή τους, γιατί φοβάμαι πως ούτε οι υπηρεσίες ασφάλειας πρόκειται να σας προστατεύσουν…

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

9 σχόλια :

  1. Τοσο το ΠΑΣΟΚ οσο και η ΝΔ ειναι υπερ μιας πολυπολιτισμικης κοινωνιας. Για τους κομμουνιστες δεν τιθεται καμια αμφιβολια ,σαν διεθνιστες και κατα του ορου "εθνος", οτι και αυτοι ειναι μια απο τα ιδια. Αν εννοουμε σαν πολυπολιτισμο τον Ισλαμισμο, οι πολιτικαντηδες οφειλουν να εξηγησουν γιατι η Ελλαδα εχει αναγκη τον Ισλαμισμο, απο ποτε τον ειχε αναγκη, και πως μια τοσο οπισθοδρομικη θρησκεια θα μπορουσε να συμβαλλει στη προοδο της ελληνικης κοινωνιας?
    Αλλα και να μην εννοουμε μονο τον Ισλαμισμο σαν Πολυπολιτισμο, εχει αραγε ρωτησει κανεις απο αυτους του θρασυδειλους πολιτικαντηδες,αν οι Ελληνες θελουν να υπαρχει μια πολυπολιτισμικη κοινωνια?
    Η μηπως αυτο το ερωτημα υποδηλωνει ρατσισμο?
    Οταν δηθεν σχιστηκε το Κορανι(που δεν ηταν Κορανι) ολοι οι "διαννοουμενοι" υποστηριζαν τους Μουσουλμανους.
    Αν οι Μουσουλμανοι καταστρεψουν μια εκκλησια η σκισουν την Καινη Διαθηκη, εμεις (οι Ελληνες) αραγε θα εχουμε το δικαιωμα να καταστρεψουμε περιουσιες τους η θα θεωρηθουμε "φασιστες", "ακραιοι" και "πατριδοκαπηλοι?

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είσαστε αφελείς εσείς οι πατριώτες: Βρίζετε τον Πάκη και πιστεύετε στον αποτυχημένο Εβραίο Ραββίνο Ιησού Χριστό,τον πρώτο λαθρομετανάστη, που έλεγε κι ο συχωρεμένος ο Χριστόδουλος. ΤΡικυμία εν κρανίω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ας σταματησει επιτελους το παραμυθι περι ανικανοτητας και βλακειας των κυβερνοντων.
    ουτε ανικανοι ουτε βλακες ειναι,που πρεπει εμεις να τους εξηγησουμε η να τους δωσουμε να καταλαβουν οτι αυτα που κανουν ειναι εναντιον των συμφεροντων της πατριδας και του λαου.
    εναι ικανοτατοι στη δουλεια τους και σαυτα που κανουν.
    δουλεια τους ειναι να καταστρεψουν την ελλαδα και καθε τι ελληνικο,φτιαχνοντας ενα πολυεθνικο πολυπολιτισμικο μπουρ..ελο τυπου usa.
    αυτος ειναι ο ρολος που τους εχει ανατεθει απο ταφεντικα τους στην ιερουσαλημ απο το 1990 και μεχρι σημερα,και τον εκτελουν θαυμασια και τελεια.

    εμεις δεν πρεπει συνεχεια ναπολογουμαστε αν ειμαστε ρατσιστες,φασιστες,ναζιστες,κομμουνιστες,βουδιστες,σουρεαλιστες η στρουκτουραλιστες.
    οτι γουσταρουμε,και οτι συμφερει στη πατριδα μας ειμαστε και θα γινουμε, και δεν απολογουμαστε και δινουμε αναφορα σε κανεναν.
    μην πεφτετε θυματα της ιδεολογικης τρομοκρατιας και ψυχολογικης βιας που ασκει ο καρκινος της αριστερας και προοδου, τα τσιρακια και πιστα σκυλακια του καπιταλισμου και του πολυεθνικου κεφαλαιου.
    το μισος των ορφανων του μαρξ εναντιον του ελληνικου λαου και καθε τι ελληνικου και εθνικου,ειναι αβυσσαλεο και απυθμενο.
    τα πραγματα ειναι παρα πολυ σοβαρα και ο κινδυνος για τη πατριδα και το λαο θανασιμος,και δεν την σωζει κανενα θαυμα, καμια επεμβαση στρατου,θεου,η ομαδας εψιλον.
    θα πρεπει να ειμαστε ετοιμοι για τα παντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οσον αφορα το σχολιο οτι οι πατριωτες ειναι αφελεις,και οτι βριζω, εχω να αναφερω οτι δεν βριζω κανεναν, αλλα επιχειρηματολογω.Αν διαφωνεις ,δικαιωμα σου.
    Εγω προσωπικα δεν πιστευω σε κανεναν Εβραιο ραββινο, αλλα στα ιδανικα της φυλης μας που προσεφεραν σημαντικες αξιες και ιδεες.Δεν αναφερομαι αποκλειστικα στην Ορθοδοξια, αλλα αφου εισαι τοσο ανιστορητος,πρεπει να ξερεις οτι η απελευθερωση του Ελληνικου Γενους απο τον Οθωμανικο ζυγο οφειλεται σε σημαντικο βαθμο και στο θεσμο της Εκκλησιας.
    Οσο για τον Παυλοπουλο, καθενας κρινει αναλογα με τις κριτικες του ικανοτητες.
    Οσον αφορα τον επομενο σχολιαστη λες οτι
    "εμεις πρεπει να τους δωσουμε να καταλαβουν...".
    Ειναι δυνατον να ψηφιζονται απο τον ελληνικο λαο και ο λαος να αποφασιζει η να σκεφτεται για αυτους?
    Υποτιθεται ,οτι ψηφιζονται απο τον Ελληνικο λαο για να σκεφτονται και να αποφασιζουν για αυτον!!
    Αν δεν μπορουν να καταλαβουν τα αυτονοητα, τοτε τι συμπερασμα βγαινει?
    Συμφωνω μαζι σου,οτι οι κομμουνιστες ειναι οντως ενα καρκινωμα, αλλα το να φανατιζομαι και να μην πιστευω στην Δημοκρατια,δεν προσφερει λυσεις.Ειναι ιστορικα αποδεδειγμενο!!
    Τοσο ο κομμουνισμος οσο και ο Ναζισμος στηριζονται αποκλειστικα και μονο στην προπαγανδα.
    Την πατριδα μας την σωζουμε εμεις οι ιδιοι, κανεις αλλος.

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @29 Ιούνιος 2009 10:40 μμ

    Γεια σου ρε αναρχικέ δωδεκαθεϊστή που στο χωριό σου η επίσημη γλώσσα είναι τ' αλβανικά (όπως της κυρίας Πέππα που είναι μια αρχαιόπληκτη "ιέρεια")! Από πότε οι αλβανοί γίνανε δωδεκαθεϊστές; Ή το διεκδικουν και αυτό όπως πάνε ν' αρπάξουν την Ήπειρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το πρόβλημα είναι ότι ο υπουργός θα φυλακίζει τους λαθρομετανάστες στην ελλάδα. Οι λαθρομετανάστες έρχονται και φεύγουν, δεν θέλουν να ζήσουν εδώ.

    Πολλοί από τους λαθρομετανάστες δεν είναι μουσουλμάνοι, γιατί αν ήταν θα είχαμε δεκάδες χιλιάδες άτομα να σπάνε το κέντρο της αθήνας για το δήθεν κοράνι.

    Οι μετανάστες θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σωστά στα πανεπιστήμια ώστε να κατανοήσουμε την γλώσσα και τον πολιτισμό τους. Σκοπός δεν είναι να υιοθετήσουμε τα έθιμα τους αλλά να στρόθει ο δρόμος για να κάνουμε εμπόριο με αυτούς και να μην χρειάζεται να γίνουν λαθρομετανάστες.

    Οι έλληνες δεν κινδυνεύουν από τον πολιτισμό των λαθρομεταναστών. Οι έλληνες είναι δυτικόπληκτοι αμερικανισμένοι ατομικιστές, που έχουν αποκοπή από την γλώσσατους(με την κατότερη μονοτονική δημοτική), την πραγματική ιστορία τους(την παραμορφομένη εθνικιστική ιστορία του σχολείου) και την παράδοση.
    Όλοι οι εθνικιστές είναι επιρεασμένοι από την πλύση εγκεφάλου από τις δυτικές ιδέες του διαφοτισμού.
    Αν άνοιγαν κανένα παλιό βιβλίο ιστορίας θα έβλεπαν ότι οι σημερινοί έλληνες είναι οι ελληνόφωνοι ρωμιοί κάτοικοι της βυζαντινής αυτοκρατορίας που μέρος της ήταν και οι βουλγαρόφωνοι,αλβανόφωνοι και οι αραβόφωνιοι ρωμαιοι. Φυσικά και τους τελευταίους τους κάναν ανάλογη πλύση εγκεφάλου για να αναδείξουν την εθνική τους ταυτότητα.
    Όσο παίζουμε το παιχνίδι του εθνικισμού θα χάνουμε. Εξερέσεις δεν υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ασε ρε μπολσεβικε του κολονακιου αποτυχημενε σοβιεταρα που θα μας πεις πως το προβλημα της ελλαδας ειναι ο εθνικισμος....
    οι εθνικιστες κυβερνανε 35 χρονια τωρα η εσεις οι ξεφτιλες εξτρεμιστες διεθνιστες της πλεριας καπιταλιστικης αριστερας και προοδου που γεμισατε την ελλαδα με 4 εκ. λαθροεποικιστες?

    το σχεδιο των σχιζοφρενων μπολσεβικων εγκληματιων ειναι φερνοντας εκατομυρια λαθροεποικιστες μεσα στη χωρα,να διαλυσουν οτι συνηστα ελληνικο εθνος- μιας και ο ελληνικος λαος φτυνει τους σχιζοφρενεις μπολσεβικους εγκληματιες και τους εχει γυρω στο 10%-
    ουτως ωστε με εναν πολυχρωμο αχταρμα ενα φυλετικο συνοθυλευμα να κανουν επιτελους την πολυποθητη επανασταση των μπολσεβικων,να σφαξουν εκατομυρια ελληνες,οπως το 44 στην αθηνα,και να φερουν επιτελους την αταξικη σοβιετικη κοινωνια που εχουν μεσα στα αρωστημενα τους τα μυαλα.

    ο ελληνικος λαος,με επικεφαλης τους εθνικιστες, θα σας ξεφτιλισει και παλι οπως το 49 στο γραμο βιτσι σταλινικα αποβρασματα,ψυχοπαθεις σοβιετ εγκληματιες.
    και σας και τους ξενους σας...
    και αυτη τη φορα δεν θα εχει διακοπουλες στη μακρονησο καθαρματα...
    ο τριτος γυρος θα ειναι ο τελικος///

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αρχικα πρεπει να τονισω στον σχολιαστη
    (30/6 8:11μμ)οτι ο φανατισμος δεν ειναι απαραιτητος, και το μονο που χρειαζεται ειναι να επιχειρηματολογουμε.
    Ο σχολιαστης (30/6 11:33πμ) που εστειλε το σχολιο του με μπερδευει ως προς τις ιστορικες του γνωσεις.
    Στελνω δυο σχολια συνεχομενα λογω του ευρους του σχολιου.
    Ισχυριζεσαι οτι
    "Πολλοί από τους λαθρομετανάστες δεν είναι μουσουλμάνοι, γιατί αν ήταν θα είχαμε δεκάδες χιλιάδες άτομα να σπάνε το κέντρο της αθήνας για το δήθεν κοράνι".
    Η αποψη σου ειναι ατοπη, διοτι υπαρχει τρομακτικη διαφορα μεταξυ Μουσουλμανων και εξτρεμιστων Μουσουλμανων.Το γεγονος οτι καποιος ειναι Μουσουλμανος, δεν σημαινει οτι με το παραμικρο που γινεται εις βαρος της θρησκειας του (κυριως αθελα)θα πρεπει να σπαει και τα παντα.
    Πρεπει να γνωριζεις οτι οι συγκεκριμενοι Μουσουλμανοι, που συμμετειχαν σε επεισοδια υποκινουνταν απο διαφορες "μη κυβερνητικες οργανωσεις" και απο μελη του ΣΥΡΙΖΑ, και ειδικα για το τελευταιο υπαρχουν μαρτυριες απο κατοικους που ζουν ηδη σε προβληματικες, "γκετοποιημενες " περιοχες.
    Υποννοεις οτι σχιστηκε το Κορανι?
    Ποιος το λεει αυτο?
    Γνωριζεις οτι το Κορανι δεν επιτρεπεται να κυκλοφορει σε φωτοτυπια, οτι αυτος που το κατεχει πρεπει να εχει πλυνει τα χερια του,και δεν επιτρεπεται να το βαζει στην τσεπη του παντελονιου του? (και οχι μονο).
    Ισχυριζεσαι οτι
    "Οι μετανάστες θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σωστά στα πανεπιστήμια ώστε να κατανοήσουμε την γλώσσα και τον πολιτισμό τους. Σκοπός δεν είναι να υιοθετήσουμε τα έθιμα τους αλλά να στρόθει ο δρόμος για να κάνουμε εμπόριο με αυτούς και να μην χρειάζεται να γίνουν λαθρομετανάστες."
    Ποιος σου ειπε οτι οι Μεταναστες εχουν μια γλωσσα και εναν Πολιτισμο?
    Οι Μεταναστες ερχονται απο Ιρακ,Ιραν,Αφγανισταν,Μαροκο,Αλγερια,
    Σαουδικη Αραβια, Τυνησια, Κουρδισταν,Αιγυπτο,Τουρκμενισταν,Ερυθραια, κ.α
    Πως μπορουν να εισαχθουν ολες αυτες οι γλωσσες (και οχι γλωσσα οπως ισχυριζεσαι) σε πανεπιστημια?
    Και για ποιου ειδους πολιτισμο μιλας?
    Εδω εχουμε μειγμα διαφορετικων λαων,εθνοτητων,οντοτητων
    (Πως μπορουν αυτες οι διαφορετικες κουλτουρες να μελετηθουν στα πανεπιστημια)?
    Ποιος σου ειπε οτι το εμποριο προυποθετει μεταναστες?
    Το εμποριο εναι συνεργασια χωρων με απωτερο σκοπο την μεταφορα αγαθων.
    Οι μεταφορα μεταναστων που χρησιμευει στη Ελλαδα,απο την στιγμη που οι εμπορικες συναλλαγες ειδικα με χωρες Ασιας, Αφρικης αποτελει μια παραδοσιακη δυναμικοτητα της Ελλαδας?
    (Που συνεπως υποδηλωνει οτι περαιτερω μετρα σε αυτον τον τομεα δεν επειγουν)
    Ισχυριζεσαι οτι,
    "Οι έλληνες δεν κινδυνεύουν από τον πολιτισμό των λαθρομεταναστών."
    Σου συνιστω να διαβασεις το αρθρο του Ηλια Σταμπολιαδη στις 28/6 (σε αυτο το blog), με τιτλο
    "Κινδυνοι για τον υπαρκτο σοσιαλισμο".Ισως τοτε καταλαβεις καποια σημαντικα πραγματα.

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. (Συνεχεια του πρωτου σχολιου)
    Ισχυριζεσαι οτι
    "Αν άνοιγαν κανένα παλιό βιβλίο ιστορίας θα έβλεπαν ότι οι σημερινοί έλληνες είναι οι ελληνόφωνοι ρωμιοί κάτοικοι της βυζαντινής αυτοκρατορίας που μέρος της ήταν και οι βουλγαρόφωνοι,αλβανόφωνοι και οι αραβόφωνιοι ρωμαιοι. Φυσικά και τους τελευταίους τους κάναν ανάλογη πλύση εγκεφάλου για να αναδείξουν την εθνική τους ταυτότητα."
    Μιλας για παλιο βιβλιο Ιστοριας. Για ποιο ακριβως?
    Ποιος ειναι ο συγγραφεας και ποιες ειναι οι πηγες του?
    Δεν ξερω αν πληκτρολογησες λαθος αλλα αναφερεσαι σε "ελληνοφωνους Ρωμιους".
    Δεν υπαρχει τετοια εκραση!!!!!!
    Οταν λεμε Ρωμιος εννοουμε Ελληνας.
    Αρα τι σημαινει ελληνοφωνες Ελληνες????!!!!!
    Αν αναφερεσαι σε "ελληνοφωνους Ρωμαιους", τοτε δεν εχεις την παραμικρη ιδεα απο Βυζαντινη Αυτοκρατορια.
    Προς πληροφορηση σου, ο,τι εχει βρεθει για το Βυζαντιο ειναι γραμμενο ειτε στα αρχαια Ελληνικα ειτε στη Αρχαιζουσα(που αποτελει εξελιξη των αρχαιων Ελληνικων).
    Εκτος ομως απο αυτο δεν ειναι μονο η γλωσσα που καθοριζει την εθνικη ταυτοτητα,αλλα και η εθνικη "συνειδησις".
    Ποιος διακεκριμενος (Ελληνας η ξενος) Ιστορικος αναφερει οτι οι πολιτες του Βυζαντιου ειχαν "Ρωμαικη" συνειδηση?
    Και ποιος μιλαει για "αλβανοφωνους,βουλγαροφωνους" Ρωμαιους στο Βυζαντιο?
    Προς γνωση σου, οι Αλβανοι,Σλαβοι (και Βουλγαροι) λεηλατουσαν (αρχικα, και οχι μονο) το Βυζαντιο λογω της χλιδης κα του πλουτου του.
    Ισχυριζεσαι και αλλα πραγματα ,τα οποια ειναι τελειως ανιστορητα.
    Εχεις βαλει σε ενα καλουπι ολους τους Ελληνες,και ειναι ολοι δυτικοπληκτοι αμερικανοποιημενοι ατομοκιστες!!
    Δεν ειναι (δυστυχως για σενα) ετσι.
    Δεν εχεις το δικαιωμα να τα ισοπεδωνεις ολα!!
    Υπαρχουν πολλοι Ελληνες που σεβονται την ιστορια και τις παραδοσεις.
    Δεν μπορεις να κρινεις ολους τους Ελληνες απο το επιπεδο της τηλεορασης και των ΜΜΕ μονο!!
    Μιλωντας για Ιστορια σου συνιστω το βιβλιο
    "Βυζαντιον, Η Ιστορια του Μεσαιωνικου πολιτισμου ",του συγγραφεα Μενελαου Παγουλατου.
    Τοτε θα μαθεις τι ηταν το Βυζαντιο.

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]