Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σκόπια: Πρόβλεψη καιρού για την Θεσσαλονίκη…


Καιρός φέρνει τα λάχανα,

καιρός τα παραπούλια


Τελικά, η μόνη απάντηση που μπορεί να δοθεί, είναι ότι οι κυβερνητικοί στα Σκόπια είναι άρρωστοι διανοητικά! Δεν εξηγείται διαφορετικά η εκ νέου πρόκληση, αυτή τη φορά από την κρατική τηλεόραση της Vardarska, να προβάλει πρόβλεψη καιρού για την… Θεσσαλονίκη!!!

Ο σχετικός χάρτης δείχνει καθαρά την συγκεκριμένη πρόβλεψη, αλλά και τις «προθέσεις» των ανεγκέφαλων Σκοπιανών, που χωρίς να σκεφτούν τις συνέπειες επαναλαμβάνουν τον κακό τους εαυτό και επανέρχονται στον γνωστό τους κύκλο προκλήσεων. Μόνο που αυτή τη φορά δεν πρόκειται για κάποιον ιδιώτη που έκανε κάποιον παράνομο και προκλητικό χάρτη ή κάποια φασίζουσα αφίσα… Αυτή τη φορά, το κρατικό τηλεοπτικό κανάλι προέβαλε την συγκεκριμένη πρόκληση, διατηρώντας όμως τα σύνορα στην κανονική τους θέση, για να επικαλεστούν τυχόν ταξιδιωτικές ανάγκες Σκοπιανών πολιτών…
Επειδή όμως είναι τόσο καλοί στις προβλέψεις, ίσως θα έπρεπε να προβλέψουν και τις αντιδράσεις από την Ελληνική πλευρά. Ποια Ελληνική πλευρά; Αυτή των Ελλήνων πολιτών και όχι της κυβέρνησης, δυστυχώς, η οποία «ποιεί την νήσσαν» καθ’ εκάστην πλην εορτών και εμπορπανηγύρεων!!!
Μέσα στις προβλέψεις τους, λοιπόν, οι Σκοπιανοί θα έπρεπε να συμπεριλάβουν πως ο καιρός που έρχεται δεν είναι καθόλου καλός για τους ίδιους και το κρατίδιο-μόρφωμα στο οποίο κατοικούν. Ο χειμώνας που έρχεται θα είναι αρκετά δύσκολος για όλους, πόσο μάλλον για τους ίδιους, οι οποίοι σαν κράτος είναι απόλυτα εξαρτώμενοι από την καλή θέληση και από τις προθέσεις των γειτόνων τους. Ο βαρύς αυτός χειμώνας μπορεί κάλλιστα να μετατραπεί σε παγετώνα εάν δεν εκλεγεί στο αξίωμα του προέδρου των ΗΠΑ ο εκλεκτός τους Μακέιν!!!
Επειδή όμως πέρασε το καλό διάστημα και έχουνε γίνει πια τα λάχανα, ήρθε πια ο καιρός και για τα παραπούλια… Κι έχει και ο Γκρούεφσκι μελαγχολία και άντε να βρει κέφια να κάνει νέες ληστρικές εφόδους στα Ελληνικά κεκτημένα!!!
Κωνσταντίνος

Υ.Γ.: Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Makedonier, ο οποίος αν και στη Γερμανία αγωνίζεται τον αγώνα τον καλό και με πληροφόρησε μέσα από το ιστολόγιό του για την καινούργια ηλιθιότητα των βορείων γειτόνων μας
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]