Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Σόρος και ο ρόλος του στην αποσταθεροποίηση των Βαλκανίων μέσω Κοσσόβου

Ο πολύ-δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος που χρηματοδοτεί «προοδευτικές ιδεολογίες» δεν κρύβει ότι επιδιώκει και την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών.

Ο Σόρος υποστήριξε με εξαιρετική θέρμη και την «ανεξαρτησία» του Κοσσόβου στην περιοχή του οποίου παρατηρείται μεγάλη αύξηση στην κυκλοφορία των ναρκωτικών.

Επίσης έχουν αναφερθεί περίεργες σχέσεις ανάμεσα σε «υποστηρικτικές της Δημοκρατίας» δυτικές μη-κυβερνητικές οργανώσεις και στο εμπόριο ναρκωτικών του Κοσσόβου.

Η οργάνωση του Σόρος Open Society Institute (OSI) με την υποστήριξη του Radio Free Europe/Radio Liberty αλλά και της Μαντλίν Ολμπράϊτ, βοήθησε τον Χασίμ Θάτσι να γίνει από τρομοκράτης και έμπορος όπλων και ναρκωτικών, ηγέτης του Κοσσόβου.

Το «ανεξάρτητο» Κόσσοβο είναι πλέον ένα κομβικό σημείο για τη διανομή της ηρωίνης από το Αφγανιστάν και της κοκαίνης από την Κολομβία (μέσω Γουϊνέας-Μπισάου της Δυτ. Αφρικής).

Το Αφγανιστάν και η Κολομβία βρίσκονται κάτω από την «κηδεμονία» των ΗΠΑ και αποτελούν παραδείγματα για την αριστοκρατική δημοκρατικοποίηση που προωθούν η OSI, το Freedom House, το International Crisis Group και άλλα ευαγή ιδρύματα που χρηματοδοτούνται από τον Σόρος.

Υπάρχουν και αναφορές για την ανάμιξη και Αλβανών κυβερνητικών στελεχών στο εμπόριο ναρκωτικών και στην παροχή της απαραίτητης διπλωματικής και πολιτικής κάλυψης στα εγκληματικά συνδικάτα του Κοσσόβου.

Οι ναρκο-τρομοκράτες του Κοσσόβου αποτελούν σοβαρότατη απειλή για τις γειτονικές χώρες.

Οι πρόσφατες εκδηλώσεις βίας στη διάρκεια των εκλογών στην ΠΓΔΜ μπορεί και να προέρχονται από προβοκάτορες Αλβανούς του Κοσσόβου, που επιδιώκουν να ξεσηκώσουν τα πάθη της αλβανικής μειονότητας σύμφωνα και με την απαίτηση του Σόρος να γίνει η αλβανική δεύτερη επίσημη γλώσσα στη σλαβική ΠΓΔΜ.

Το Μαυροβούνιο χρησιμοποιείται παρομοίως από τους διακινητές του Κοσσόβου που μπαινοβγαίνουν ανενόχλητοι στις νότιες περιοχές της χώρας.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]