Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ετοιμάζουν σφαγή οι Ουκρανοί


Προώθηση στρατευμάτων στα ανατολικά κατά των αυτονομιστών

Όλα δείχνουν ότι η πόρτα του φρενοκομείου έχει ανοίξει. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό, ο ουκρανικός στρατός ετοιμάζει ευρείας κλίμακας επίθεση στα αυτόνομα μέρη της ανατολικής Ουκρανίας.

Δυνάμεις πεζικού, πυροβολικού με αυτοκινούμενα πυροβόλα, χιλιάδες στρατιώτες και άρματα μάχης προωθούνται σε θέση εισβολής στο Donbass και το Donetsk.

Την ίδια στιγμή η Ρωσία έχει συγκεντρώσει μεγάλα στρατεύματα στα σύνορα με την Ουκρανία, ενώ το Κρεμλίνο δια στόματος Σεργκέι Λαβρόφ αλλά και διαρροών του Κρεμλίνου έχει διαμηνύσει πως επίθεση κατά των αμάχων της ανατολικής Ουκρανίας, θα ισοδυναμεί με κήρυξη πολέμου στην Ρωσία γεγονός που θα οδηγήσει στην ισοπέδωση της Ουκρανίας.
Η ρωσική κοινή γνώμη βράζει μετά τις εικόνες με το διαμελισμένο πεντάχρονο παιδί που δολοφονήθηκε πιθανότατα από τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος.

Οι κινήσεις της Ουκρανίας λοιπόν τις τελευταίες ώρες δείχνουν πως όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη σύγκρουση. Το ερώτημα είναι, πως αποθρασύνθηκε έτσι η Ουκρανία; Ήταν αρκετές οι απαράδεκτες δηλώσεις Μπάιντεν για να δώσουν την βεβαιότητα στην Ουκρανία ότι σε περίπτωση σύρραξης με την Ρωσία θα υπάρξει νατοϊκή στήριξη;

Και ποιος εξουσιοδότησε τέτοια διαβεβαίωση στην Ουκρανία από πλευράς ΝΑΤΟ;

Δύο τινά θα συμβούν και το λέμε με κάθε βεβαιότητα. Σε περίπτωση που οι ουκρανοί αποφασίσουν να εισβάλλουν στις αυτόνομες περιοχές, είτε θα ισοπεδωθεί η Ουκρανία είτε θα πάμε σε τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.

 






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]