Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πρόταση της Κομισιόν για επιτάχυνση επιστροφών μεταναστών που δεν δικαιούνται άσυλο


Η Κομισιόν πρότεινε την επιτάχυνση των επιστροφών μεταναστών που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για άσυλο, σύμφωνα με εσωτερικό έγγραφο που απεστάλη σε χώρες- μέλη της ΕΕ την Τετάρτη και είδε το πρακτορείο Reuters.

Σύμφωνα με την εν λόγω πρόταση, η οποία λέει ότι οι επιστροφές θα είναι εθελοντικές με στόχο να συμβάλουν στην επανένταξη των μεταναστών στις χώρες προέλευσής τους, η Κομισιόν θα μπορούσε να επιβάλει πρόστιμα σε κυβερνήσεις της ΕΕ που δεν τηρούν τους προτεινόμενους νέους κανόνες.

«Η Κομισιόν θα επιδιώξει ένα πιο λειτουργικό κοινό σύστημα επιστροφών στην ΕΕ» αναφέρεται στο έγγραφο, με ημερομηνία 10 Φεβρουαρίου.Η 12σέλιδη πρόταση της Τρίτης εντάσσεται σε ένα ευρύτερο σχέδιο της Κομισιόν, που άρχισε τον Σεπτέμβριο, για την αναθεώρηση προβληματικών κανόνων μετανάστευσης προκειμένου να δοθεί τέλος σε χρόνια δυσαρέσκειας μεταξύ χωρών της ΕΕ και να βελτιωθεί η υποδοχή προσφύγων που έρχονται από τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Συνεχίζει το βρώμικο εθνομηδενιστικό ιερατείο των Βρυξελλών να δουλεύει άγρια τους ιθαγενείς υπηκόους της ΕΕ από την βαριά φορολογία των οποίων χρυσοπληρώνεται, με τις δήθεν επιστροφές λαθρομεταναστών στις χώρες τους. Ποιός τεμπέλης άχρηστος αμόρφωτος πονηρός λάθρο θα αφήσει την δωρεάν καλή ζωή που του παρέχουν τα κορόιδα της ΕΕ για να ξαναγυρίσει στην χώρα του με εθελοντική επιστροφή;;; Η ΕΕ αλλιώνεται συστηματικά με τις οδηγίες της ΝΤΠ που πλήρωσε άπειρα εκατομμύρια στους ιθύνοντες των Βρυξελλών για την αθρόα ροή και εγκατάσταση λαθροσκουπιδιών στο έδαφος της Ευρώπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]