Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ανοίγει και πάλι μέτωπο με τη Γαλλία ο Ερντογάν…


Ο Ερντογάν τολμάει να μιλάει για... γενοκτονίες!!!

Σε χτεσινή του ομιλία ο Ερντογάν και ενώ αναφερόταν στα διαστημικά σχέδια της Τουρκίας, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Μακρόν, λέγοντας τα εξής: “Αυτή την στιγμή βλέπω πως το άτομο που είναι επικεφαλής της Γαλλίας ασταμάτητα μου επιτίθεται. Μα εσύ τι δουλειά έχεις μαζί μου; Εσύ πρώτα να λογοδοτήσεις για την Αλγερία. Οι πρόγονοι σου σκότωσαν 1 εκ ανθρώπους στην Αλγερία, να λογοδοτήσεις για αυτό.

“Εσύ πρώτα να λογοδοτήσεις για την Ρουάντα. Σκοτώσατε εκατοντάδες χιλιάδες άτομα. Ενώ στα χέρια της Τουρκίας και των Τούρκων και των προγόνων μας δεν υπήρξε κάτι τέτοιο. Στα χέρια μας δεν υπάρχει αίμα. Αλλά σε εσάς υπάρχει αίμα”, είπε απευθυνόμενος στον Γάλλο πρόεδρο Μακρόν, χωρίς να λέει το όνομά του όμως!

Δεν λέει καν το όνομα του Μακρόν λες και μιλά για τον έξω από εδώ… 

Μιλά για σφαγές και γενοκτονίες ο ηγέτης της ΤΟΥΡΚΙΑΣ; 

Έλεος πια! 

Αρμένιοι Ασύριοι και Έλληνες ξέρουν πολύ καλά το τι θα πει γενοκτονία. 

Ενώ και αυτή την στιγμή που μιλάμε διεξάγεται στην Τουρκία μια πολιτιστική, γλωσσική και πολιτική γενοκτονία σε βάρος των Κούρδων. 

Και έχει και το θράσος ο Ταγίπ να μιλά…






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]