Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ερντογάν: Προχωράμε σε ιστορικό μετασχηματισμό στην εξωτερική μας πολιτική


Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δήλωσε πως ενεργοποίησε τη δυναμική της Τουρκίας με επενδύσεις και εξαγωγές, αύξηση παραγωγής, ενίσχυση της ανάπτυξης και της απασχόλησης.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συμμετείχε μέσω τηλεδιάσκεψης στο 7ο τακτικό συνέδριο του κόμματός του με τους περιφερειάρχες των πόλεων Μανίσα, Αϊντίν, Μάρντιν, Αντίγιαμαν, Κίλις, Μπίνγκιολ, Μπίτλις, Ελαζίγ και Μους.

Ο Τούρκος πρόεδρος σημείωσε πως προβαίνουν στις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις για μια ισχυρή ανάκαμψη της οικονομίας και πως εφαρμόζουν με αποφασιστικότητα τις πολιτικές τους, ενώ μίλησε και για μεταρρυθμίσεις στην εξωτερική πολιτική.

«Δημιουργούμε την υποδομή για έναν ιστορικό μετασχηματισμό στην εξωτερική μας πολιτική. Χάρη στην ισχυρή βούλησή μας μπροστά σε κρίσιμα ζητήματα από την ανατολική Μεσόγειο έως το Καραμπάχ, δείξαμε σε όλο τον κόσμο την αποφασιστικότητά μας σε αυτό το θέμα. Είναι γεγονός ότι καθώς η Τουρκία αυξάνει την περιφερειακή και παγκόσμια δύναμή της, πολλαπλασιάζονται παράλληλα και οι επιθέσεις εναντίον της χώρας μας».

Παράλληλα, κατηγόρησε την αντιπολίτευση για «δημοκράτες του γλυκού νερού». «Τα στελέχη του κόμματος AKΡ είναι με το έθνος μας κάθε μέρα, κάθε στιγμή. Σε αυτή τη χώρα υπάρχουν δημοκράτες του γλυκού νερού. Μέχρι να δουν τα ζόρια στη Δημοκρατία. Σε αυτή τη χώρα υπάρχουν και πολιτικοί του γλυκού νερού. Τα πρόσωπά τους τα βλέπουν από εκλογές σε εκλογές».

Μαρία Ζαχαράκη
Έθνος






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]