Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ι. Μάζης: Ο ρόλος των Γερμανών στις τουρκικές γενοκτονίες!


Καταιγιστικός ο καθηγητής γεωπολιτικής Ιωάννης Μάζης πριν από λίγο στον ΑΝΤ1. Είπε αλήθειες οι οποίες σπάνια ακούγονται από τα ΜΜΕ αλλά ακόμα και από ακαδημαϊκούς. Αλήθειες που όμως θα έπρεπε να διδάσκονται σε κάθε σχολείο, σε κάθε πανεπιστήμιο, ειδικά στις πολιτικές επιστήμες και θα έπρεπε να γνωρίζουν όσοι θέλουν να πάρουν τις τύχες της Ελλάδας στα χέρια τους.

Τον βρώμικο ρόλο των Γερμανών στις γενοκτονίες που διέπραξαν οι τούρκοι, ξεσκέπασε ο καθηγητής. Από τον σιδηρόδρομος Βαγδάτης-Βερολίνου που αποτέλεσε σημαντικό στρατηγικό παράγοντα ήττας της Ελλάδας το 1897. Ο σιδηρόδρομος αυτός χρηματοδοτήθηκε από την Deutsche Bank και από τον von Siemens. Ναι, τον ιδρυτή της Siemens που έπειτα εξαγόρασε τους Έλληνες πολιτικούς και σύμφωνα με αναλυτές, τους έσυρε να εγκρίνουν την προδοτική «νέα δομή του ΝΑΤΟ» το 1997. Δομή που ουσιαστικά έδινε το μισό Αιγαίο στους τούρκους, και προκάλεσε σύγκρουση κορυφής στην κυβέρνηση Σημίτη με αυτούς που τα είχαν πάρει από την Siemens να πρωτοστατούν στην έγκριση της και να συκοφαντούν τους πατριώτες του ΠΑΣΟΚ, ως «εθνικιστές»!

Η ιστορία διδάσκει ότι οι Γερμανοί δεν αλλάζουν και ο καθηγητής το ξέρει καλά. Αυτό ακριβώς στηλίτευσε κάνοντας αναφορά στον σιδηρόδρομο, αλλά και στις γενοκτονίες Αρμενίων και Ελλήνων. Γενοκτονίες που όπως χαρακτηριστικά είπε, είχαν την επιστασία Γερμανών αξιωματικών, ενώ χρηματοδότης του τότε τουρκικού δολοφονικού καθεστώτος ήταν η Ντόιτσε Μπανκ!

Άρα, κατέληξε ο καθηγητής, ποιος πιστεύει ότι οι Γερμανοί θα πάρουν τώρα το μέρος της Ελλάδας; Διαχρονικά έπαιζαν το παιχνίδι της Τουρκίας.

Ας τον ακούσουν τον καθηγητή όσοι έχουν ψευδαισθήσεις.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]