Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Ελλάδα εκδίδει Σύρο τζιχαντιστή της αλ- Νούσρα στην Ολλανδία


Στην Ολλανδία εκδίδεται 33χρονος Σύρος, ο οποίος διώκεται για τρομοκρατικές πράξεις που φέρεται να τέλεσε στην πατρίδα του. Την έκδοσή του ζητούσαν οι ολλανδικές διωκτικές αρχές κατηγορώντας τον για συμμετοχή στο Μέτωπο Αλ – Νούσρα, πρώην παρακλάδι της Αλ -Κάιντα στη Συρία.

Ο ίδιος οδηγήθηκε το μεσημέρι στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης. Αρνείται τις κατηγορίες που τού καταλογίζονται και φέρεται να τελέστηκαν το 2013 και το 2017, ενώ δήλωσε ότι συναινεί στην παράδοσή του στην Ολλανδία. Κατόπιν αυτών, η πρόεδρος Εφετών Θεσσαλονίκης Καλλιρόη Χειμαριού άναψε το «πράσινο φως» για την έκδοσή του.

Ο 33χρονος, πατέρας δύο παιδιών, είχε συλληφθεί προ δεκαπενθημέρου από άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε εκτέλεση ευρωπαϊκού εντάλματος των Ολλανδών. Εντοπίστηκε σε δομή μεταναστών της Θεσσαλονίκης, όπου διέμενε, κι έκτοτε κρατείτο. Όπως έγινε γνωστό, στο παρελθόν ζούσε στην Ολλανδία, όπου τού χορηγήθηκε καθεστώς πρόσφυγα. Πριν από λίγες μέρες ταξίδεψαν στην Ολλανδία, για να συναντήσουν τη μητέρα τους, τα δύο ανήλικα τέκνα του, στο πλαίσιο του προγράμματος επανένωσης οικογενειών.






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]