Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Ερντογάν είναι φιλότεχνος, όπως ο Χίτλερ


Ο Ερντογάν συνεχίζει την… πλάκα

Του Φρίξου Παλαιολόγου

Με την ίδια άνεση με την οποία απειλεί… την ανθρωπότητα, και σίγουρα γειτονικές χώρες όπως την Ελλάδα, υποστηρίζοντας ότι θα φτάσει μέχρι… το διάστημα, για να υπερασπιστεί την ανεξαρτησία της Τουρκίας, εμφανίζεται και ως… φίλος των τεχνών.

Ο Ταγίπ Ερντογάν επισκέφτηκε μουσείο στην Τουρκία, ξεναγήθηκε σε έργα τέχνης, άκουσε την… ερμηνεία τους και έβγαλε τις σχετικές φωτογραφίες.

Μέρες που είναι, λίγο πριν η χρονιά γυρίσει σελίδα, ο “Ατατούρκ” της εποχής μας συνεχίζει να κάνει αυτό που γνωρίζει καλύτερα: Να “ντύνει” τη δημόσια παρουσία του με σύνθετες εικόνες, που απευθύνονται σε διαφορετικά κοινά.

Πιο απλά… η πλάκα συνεχίζεται.

Υστερόγραφα


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]