Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Τουρκία θέλει… το καλό των Σκοπίων


Επιθυμία της Τουρκίας είναι η ευημερία και η ανάπτυξη των Σκοπίων, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του τουρκικού κοινοβουλίου Mustafa Sentop, ο οποίος μετέβη στα Σκόπια για να συμμετάσχει στον εορτασμό της Ημέρας της τουρκικής γλώσσας, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Anadolu.

Ο κ. Sentop είπε πως έχουν οριστεί οικονομικοί στόχοι και έχουν γίνει σοβαρά βήματα σε ό,τι αφορά τις μελλοντικές σχέσεις της Τουρκίας και των Σκοπίων και μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν κατά την επίσκεψή του ήταν η επικαιροποίηση της συμφωνίας ελεύθερου εμπορίου.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, «η ευημερία και ανάπτυξη των Σκοπίων και η δημιουργία απασχόλησης για τους ανθρώπους εδώ είναι κάτι που επιθυμούμε. Εμείς ως Τουρκία επιθυμούμε να στηρίξουμε την ανάπτυξη φιλικών χωρών, ιδιαίτερα στα οικονομικά».

Παράλληλα, σύμφωνα με το Anadolu, προειδοποίησε για τη δράση του δικτύου των γκιουλενιστών -που ο Ερντογάν κατηγορεί πως βρίσκεται πίσω από την απόπειρα πραξικοπήματος-, λέγοντας πως «αποτελεί κίνδυνο για την ασφάλεια σε κάθε χώρα του κόσμου που δραστηριοποιείται».

«Σημειώσαμε για μια ακόμα φορά τη σημασία του τερματισμού των δραστηριοτήτων του FETO στα Σκόπια, όπως και σε όλες τις χώρες, και την εκδίωξή του από τη χώρα», είπε ο κ. Sentop.






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]