Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αναστέλλεται η καταμέτρηση ψήφων μέσω αλληλογραφίας στην κομητεία Άλεγκενι



Aναστολή της καταμέτρησης των ψήφων μέσω αλληλογραφίας έως τις 10 π.μ. της Τετάρτης ανακοίνωσε η κομητεία Άλεγκενι της Πενσυλβάνια, όπως μεταδίδει το NBS News.

«Ο νομός έχει λάβει την απόφαση για αναστολή της καταμέτρησης και θα ξεκινήσει ξανά μετά τις 10 π.μ. Ζητείται από το προσωπικό να υποβάλει έκθεση στις 10 π.μ. και η καταμέτρηση θα ξεκινήσει λίγο μετά», δήλωσε σχετικώς η εκπρόσωπος της κομητείας, Amie Downs.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για τη δεύτερη μεγαλύτερη κομητεία της Πενσυλβάνια μετά τη Φιλαδέλφεια.

Υπάρχουν επί του παρόντος 348.485 ψήφοι μέσω αλληλογραφίας. Εξ αυτών, οι 173.068 καταμετρώνται και μεταφορτώνονται και περίπου 29.000 θα ελεγχθούν χειροκίνητα μέσω της διαδικασίας Επιστροφής Πίνακα. Οι υπόλοιπες 146.537 θα καταμετρηθούν αργότερα την Τετάρτη το πρωί.

«Μετά από συζήτηση με το προσωπικό και τους παρατηρητές εδώ, δόθηκε χρόνος σε όλους να ξεκουραστούν λίγο πριν ξανασυναντηθούν. Το προσωπικό που έκανε την καταμέτρηση δεν ήταν σε ξεχωριστές βάρδιες,» είπε ο Ντάουνς. «Η ίδια ομάδα εκτελούσε τη διαδικασία όλη την ώρα».

Όλα τα ψηφοδέλτια ασφαλίστηκαν στην αποθήκη και φυλάσσονταν από τις αρχές όλο το βράδυ. Η εγκατάσταση είναι επίσης κάτω από 24ωρη παρακολούθηση.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]