Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γερμανία: Η ισλαμιστική τρομοκρατία αποτελεί παγκόσμια απειλή



"Παγκόσμια απειλή" αποτελεί η ισλαμιστική τρομοκρατία, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ, με αφορμή την πρόσφατη τρομοκρατική επίθεση στη Βιέννη, όπου έχασαν τη ζωή τους τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων και μία Γερμανίδα, εκφράζοντας για μια ακόμη φορά την αλληλεγγύη του προς της Αυστρία.

"Η ισλαμιστική τρομοκρατία είναι ο κοινός εχθρός μας. Ο αγώνας εναντίον αυτών των δολοφόνων και των υποκινητών τους αποτελεί κοινό μας αγώνα. Κάθε τέτοια επίθεση είναι μια επίθεση εναντίον όλων μας, εναντίον της ζωής μας με ελεύθερο και ανοιχτό τρόπο, με διαφορετικότητα και με σεβασμό του ενός προς τον άλλον", δήλωσε ο κ. Ζάιμπερτ και αναφέρθηκε στις "προκλήσεις" που δέχθηκαν το τελευταίο διάστημα οι δημοκρατικές κοινωνίες στο Παρίσι, στη Νίκαια και στη Βιέννη. "Η ισλαμιστική τρομοκρατία αποτελεί παγκόσμια απειλή. Σήμερα η σκέψη μας βρίσκεται με τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή ή την υγεία τους. Θέλουμε να αφιερωθούμε περισσότερο στη μνήμη τους και στην ελπίδα τους για ανάρρωση παρά στους δράστες. Τους αξίζει αυτό", κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]