Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τουρκία: Θα απαντήσουμε στη διάλυση των «Γκρίζων Λύκων»



Η Τουρκία προειδοποίησε σήμερα ότι θα “απαντήσει αποφασιστικά” στη διάλυση από τη Γαλλία της τουρκικής υπερεθνικιστικής οργάνωσης των Γκρίζων Λύκων, χαρακτηρίζοντας τη συγκεκριμένη απόφαση “πρόκληση”.

“Υπογραμμίζουμε ότι είναι απαραίτητο να προστατεύσουμε την ελευθερία της έκφρασης και της συνάθροισης των Τούρκων της Γαλλίας και ότι θα απαντήσουμε με τον πιο σθεναρό τρόπο σε αυτή την απόφαση”, δήλωσε το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών σε ανακοίνωση.

Ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών ανακοίνωσε σήμερα τη διάλυση του “κινήματος των Γκρίζων Λύκων”, μετά τα πρόσφατα βίαια επεισόδια μεταξύ μελών της τουρκικής κοινότητας και μελών της αρμενικής κοινότητας της Γαλλίας.

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών υπογράμμισε σήμερα ότι “δεν υπάρχει κίνημα αποκαλούμενο ‘’Γκρίζοι Λύκοι”, χαρακτηρίζοντας το κίνημα που διαλύθηκε σήμερα από τη Γαλλία “αποκύημα της φαντασίας”.

Η διάλυση των “Γκρίζων Λύκων” είναι ένδειξη ότι “η γαλλική κυβέρνηση βρίσκεται πλέον εντελώς υπό τον έλεγχο αρμενικών κύκλων επιρροής”, αναφέρει το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών στην ανακοίνωσή του.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]