Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι τούρκοι πάλι κάρφωσαν την Ελληνική κυβέρνηση


Τα Τουρκικά ΜΜΕ αποκάλυψαν ότι οι ΥΠΕΞ Ελλάδας και Τουρκίας, Δένδιας και Τσαβούσογλου συναντήθηκαν στο περιθώριο του φόρουμ GLOBSEC στην Μπρατισλάβα. Έπειτα από αυτή την αποκάλυψη, και η ελληνική πλευρά αναγκάστηκε να παραδεχτεί την συνάντηση προσπαθώντας να την υποβαθμίσει. 

Όπως γράφουν οι Τούρκοι όμως, “πρόκειται για μία συνάντηση υψηλού επιπέδου που πραγματοποιείται πριν από την επανέναρξη των διερευνητικών επαφών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας”.

Την ίδια στιγμή λοιπόν που εμείς μαθαίνουμε από τα τούρκικα μέσα για τις συναντήσεις της ελληνικής κυβέρνησης, οι τούρκοι εξέδωσαν νέα NAVTEX που ισοδυναμεί με κήρυξη πολέμου. Συγκεκριμένα, προαναγγέλλουν ασκήσεις με πραγματικά πυρά ανοιχτά της Εύβοιας! 

Την ίδια στιγμή οι τούρκοι εισβάλουν στην Αμμόχωστο, παραβιάζοντας όλα τα ψηφίσματα του συμβουλίου ασφαλείας του ΟΗΕ και ειδικά του ψηφίσματος 550 για το οποίο έγινε ειδική μνεία στο κοινό ανακοινωθέν της συνόδου κορυφής της ΕΕ.

Κάθε έλληνας πολίτης λοιπόν αρχίζει και αναρωτιέται. Πως είναι δυνατόν οι τούρκοι να συμπεριφέρονται έτσι στην Ελλάδα και η κυβέρνηση όχι μόνο να σιωπά, αλλά να σέρνεται και σε κρυφές συναντήσεις τις οποίες αποκαλύπτουν οι ίδιοι τούρκοι εξευτελίζοντας την ελληνική πλευρά; 
Είναι δέσμια η κυβέρνηση των τούρκων; 
Εκβιάζεται κυβέρνηση από τους τούρκους; 
Γιατί τέτοια μυστικοπάθεια και αποδοχή των προκλήσεων;

Newsbreak



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]