Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τουρκία: Νεκρός Αμερικανός δημοσιογράφος


Ένας Αμερικανός δημοσιογράφος, ο Άντρε Βίλτσεκ, βρέθηκε νεκρός σήμερα μέσα σε ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, λίγο μετά την άφιξή του στην Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα με τουρκικές πηγές ασφαλείας.

Πλησιάζοντας σε ένα ξενοδοχείο στην περιοχή Καράκιοϊ, ερχόμενος από την επαρχία Σαμψούντας με αυτοκίνητο με μισθωμένο οδηγό στο τιμόνι, η Ρόσι Ιντιρα Βίλτσεκ παρατήρησε ότι ο σύζυγός της δεν κουνιόταν.

Κάλεσε τις πρώτες βοήθειες, και γιατροί επιβεβαίωσαν τον θάνατο του δημοσιογράφου, σύμφωνα με τις πηγές που ζήτησαν να μην κατονομαστούν.

Οι εισαγγελικές αρχές της Κωνσταντινούπολης ξεκίνησαν έρευνα για το θάνατό του.

Ο Βίλτσεκ, Αμερικανός υπήκοος, γεννηθείς στην πρώην Σοβιετική Ένωση, είχε καλύψει ως δημοσιογράφος δεκάδες εμπόλεμες ζώνες και συγκρούσεις από το Ιράκ, το Περού έως τη Σρι Λάνκα, τη Βοσνία, τη Ρουάντα, τη Συρία, τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό και το Ανατολικό Τιμόρ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]