Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τουρκικό πλοίο προσάραξε στην Τήλο


Αμέσως έσπευσαν 4 σκάφη Λιμενικού

Χθες το πρωί οι Λιμενικές αρχές της Τήλου, διαπίστωσαν ότι προσάραξε, στη θαλάσσια περιοχή νότια της Τήλου, τουρκικού Φ/Γ πλοίο »MESSILA», με σημαία Παναμά.

Το πλοίο διέθετε 13 μέλη πληρώματος. Στο σημείο έσπευσαν τέσσερα σκάφη του λιμενικού προς συνδρομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πλοίο μετέφερε ανεμογεννήτριες, ωστόσο δεν δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ούτε εισροή υδάτων.

Οι Λιμενικές αρχές το βράδυ της Πέμπτης ανακοίνωσαν:

«Διαπιστώθηκε από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Τήλου, πρωινές ώρες σήμερα, η προσάραξη του Φ/Γ πλοίου ”MESSILA” σημαίας Παναμά, με δεκατρείς (13) αλλοδαπούς μέλη πληρώματος, στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του λιμένα ν. Τήλου. Από το Λιμενικό Σταθμό Τήλου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ”MESSILA” μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα, ενώ του επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις. Από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ούτε εισροή υδάτων.»



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]