Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ρόδος: Σύλληψη Γερμανού για κατασκοπεία…


Μία περίεργη υπόθεση έχει αναλάβει η Αστυνομία της Ρόδου, καθώς πέρασε χειροπέδες σε έναν Γερμανό τουρίστα, στο αμάξι του οποίου βρέθηκε εξοπλισμός για κατασκοπεία, ενώ ο ίδιος δηλώνει ραδιοερασιτέχνης, γράφει το europost.gr.

Σε μια περίοδο ευαίσθητη, αν μη τι άλλο, για τα εθνικά μας θέματα και εν μέσω επιφυλακής, στη Ρόδο συνελήφθη ένας Γερμανός τουρίστας για παράβαση του Ν.4070/12 «ρύθμιση ηλεκτρονικών επικοινωνιών, μεταφορών, δημοσίων έργων και άλλες διατάξεις».

Να σημειωθεί πως τα τελευταία χρόνια έχουν υπάρξει αλλεπάλληλες συλλήψεις γερμανών πολιτών που εργάζονται ως κατάσκοποι για την Τουρκία. Οι δραστηριότητές τους αναπτύσσονται σε ακριτικά νησιά. Λέσβος, Χίος, Σάμος, Κως και Ρόδος μέχρι στιγμής αποδεικνύεται πως είναι οι χώροι που εστιάζουν οι γερμανοί κατάσκοποι των τούρκων, οι οποίοι όμως κατορθώνουν να συγκεντρώνουν πληροφορίες που απέχουν πολύ από την πραγματικότητα (διάταξη, αποθήκες, μεταφορές υλικών) του ελληνικού στρατού που έχει αναλάβει την άμυνα των νησιών αυτών.


Κάποια στιγμή κάποιος γερμανός κατάσκοπος έστελνε φωτογραφικό υλικό (και συντεταγμένες) ελληνικού στρατοπέδου στην Κω, το οποίο όμως ήταν στάνη προβάτων, με στρατιωτικό ύφασμα παραλλαγής που διαχώριζε την στάνη από τον δρόμο...

Ας κρατηθεί ως σταθερό στοιχείο ότι η Τουρκία βρίσκει πρόθυμους για κατασκοπεία εις βάρος της Ελλάδας, ευρωπαίους πολίτες που κατάγονται κυρίως από Γερμανία (αλλά και από άλλες βορειο-ευρωπαϊκές χώρες)...


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]