Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στη Λιβύη ο Τούρκος υπουργός Άμυνας


Ταξίδι-αστραπή στη Λιβύη πραγματοποίησε ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Hulusi Akar, σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu.

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας επανέλαβε την υποστήριξη της Τουρκίας στη "νόμιμη κυβέρνηση της Λιβύης", όπως αναφέρει το πρακτορείο.

"Η Λιβύη ανήκει στους Λίβυους", ανέφερε ο Ακάρ. "Πιστεύουμε ότι θα πετύχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα υποστηρίζοντας τους Λίβυους αδελφούς μας στον δίκαιο σκοπό τους", πρόσθεσε κατά την επίσκεψη του στην Τρίπολη.

Μαζί του ήταν και ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου, Στρατηγός, Yasar Guler.


Σύμφωνα με το Anadolu, ο Τούρκος υπουργός Άμυνας επισκέπτεται τη Λιβύη για να αξιολογήσει την εκπαίδευση και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες που προβλέπονται στο πλαίσιο του Μνημονίου Κατανόησης που υπέγραψαν οι δύο χώρες για θέματα ασφάλειας και στρατιωτικής συνεργασίας.

Οι δύο Τούρκοι αξιωματούχοι συναντήθηκε με εκπαιδευτικό προσωπικό από την Τουρκία μετά την επιθεώρηση στο Κέντρο Συνεργασίας για την Άμυνα και την Ασφάλεια.

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο υπουργός Άμυνας του Κατάρ, Khalid bin Mohammad Al Attiyah.

Ο Akar δήλωσε ότι το Κατάρ επίσης υποστηρίζει τις προσπάθειες να διασφαλιστεί η ενότητα και η ειρήνη στη Λιβύη καθώς και μια μόνιμη εκεχειρία.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]