Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Διάτρητος ο Έβρος για τους λαθρομετανάστες!


Οι διακινητές εγκαταλείπουν κατά δεκάδες τα «αυτοκίνητα της ελπίδας» 
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιμένει πως τον έχει "σφραγίσει"

Η γύρω περιοχή έχει γεμίσει με οχήματα των διακινητών, κυρίως με ξένες πινακίδες, που τα εγκαταλείπουν αφού μεταφέρουν εντός της ελληνικής επικράτειας μετανάστες και πρόσφυγες

«Επικίνδυνη» πλέον για τη σωματική τους ακεραιότητα χαρακτηρίζουν οι κάτοικοι του ορεινού όγκου Δερείου στον Έβρο, την κατάσταση που επικρατεί με τους εκατοντάδες μετανάστες και πρόσφυγες που «κατασκηνώνουν» στην περιοχή περιμένοντας τους διακινητές για να τους μεταφέρουν στο εσωτερικό της χώρας.

Η γύρω περιοχή έχει γεμίσει με οχήματα των διακινητών, κυρίως με ξένες πινακίδες, που τα εγκαταλείπουν αφού μεταφέρουν εντός της ελληνικής επικράτειας μετανάστες και πρόσφυγες. Οι τελευταίοι συνεχίζουν το ταξίδι τους με άλλα οχήματα που έρχονται και τους παραλαμβάνουν.

Το μεγάλο πρόβλημα των κατοίκων είναι πως τα αυτοκίνητα των διακινητών κινούνται με απίστευτες ταχύτητες στους κακοτράχαλους δρόμους των χωριών Μεγάλο και Μικρό Δέρειο, Μαυροκκλήσι, ακόμα και στα βόρεια της Αισύμης.


Αν και υπάρχει αστυνομική παρουσία στον ορεινό όγκο του Δερείου οι κάτοικοι υποστηρίζουν πως δεν επαρκεί το ένα μόλις περιπολικό που βρίσκεται καθημερινά εκεί.

Το παράδοξο είναι πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη ισχυρίζεται ότι "τα σύνορα στον Έβρο είναι σφραγισμένα"!!! Και όμως, τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα, αλλά και οι ομάδες λαθρομεταναστών που κινούνται στην Εγνατία και τους παράπλευρους με αυτήν δρόμους, αποδεικνύουν πως τα σύνορα (ιδιαίτερα μετά το γνωστό τηλεφώνημα Μητσοτάκη - Ερντογαν) είναι στην καλύτερη περίπτωση... διάτρητα. Να υποθέσουμε ότι ο Στρατός δεν μπορεί να καλύψει πλέον ολόκληρο τον Έβρο ή πως η Αστυνομία αδυνατεί να ελέγξει (λόγω λειψανδρίας) όλες τις οδούς, ή να υποθέσουμε πως υπάρχει μια "αόρατη" (τύπου "Μάτι") εντολή άνωθεν, που θέλει τους λαθρομετανάστες να εισέρχονται από τον Έβρο και να κινούνται στη συνέχεια ανεμπόδιστα στην ελληνική επικράτεια;

Μπορεί κάποιος αρμόδιος να ενημερώσει σχετικά, αναλαμβάνοντας την ευθύνη της ενημέρωσης;


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]