Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εξευτελισμός του Τραμπ από τον Πούτιν


Ρωσική βοήθεια στις ΗΠΑ για τη μάχη κατά του κορωναϊού

Ενα ρωσικό στρατιωτικό μεταγωγικό αεροπλάνο απογειώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί από αεροδρόμιο έξω από τη Μόσχα και κατευθύνεται προς τις ΗΠΑ μεταφέροντας ιατρικό εξοπλισμό και μάσκες ως βοήθεια προς την Ουάσιγκτον στη μάχη της εναντίον του κορωναϊού, μετέδωσε η ρωσική κρατική τηλεόραση.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν προσέφερε τη ρωσική βοήθεια σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε τη Δευτέρα με τον Ντόναλντ Τραμπ και στη διάρκεια της οποίας οι δύο ηγέτες συζήτησαν πώς μπορούν να αντιμετωπίσουν καλύτερα τον ιό.

Η πτήση αυτή, η οποία οργανώθηκε από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, είναι πιθανό να δεχθεί επικρίσεις, καθώς πολλοί είναι αυτοί που έχουν καλέσει τον Τραμπ να πάρει αποστάσεις από τον Πούτιν και υποστηρίζουν πως η Μόσχα χρησιμοποιεί τη βοήθεια αυτή ως εργαλείο γεωπολιτικής και προπαγάνδας για την προώθηση της επιρροής της, κάτι που το Κρεμλίνο αρνείται.


«Ο Τραμπ δέχθηκε με ευγνωμοσύνη αυτή την ανθρωπιστική βοήθεια», δήλωσε χθες, Τρίτη, το βράδυ ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, σύμφωνα με το πρακτορείο Ιντερφάξ. Ο ίδιος ο Αμερικανός πρόεδρος είχε μιλήσει με ενθουσιασμό για τη ρωσική βοήθεια μετά την τηλεφωνική επικοινωνία του με τον Πούτιν.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Φίλε που έγραψες τον τίτλο,στο θέμα της πανδημίας δε χωράει η λέξη εξευτελισμός. Τότε πού πάει η ανθρωπότητα; σε πολέμους, θανάτους και διαμάχες, δηλαδή στην ατζέντα των ανθρώπων της Νέας Τάξης, στους οποίους μάλλον κι εσύ ανήκεις. Μισείτε τον Τραμπ, γιατί έχει βάλει χέρι στην παγκοσμιοποίηση σας. Και το βαθύ κράτος έβαλε πολλά εμπόδια στην πραγματοποίηση της συμφωνίας Τραμπ-Πούτιν, σύμφωνα με τη Ρωσική ανακοίνωση. Προτιμάτε το θάνατο ανθρώπων, παρά τη συνεργασία Τραμπ-Πούτιν εναντίον του θανάτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι είναι φίλε μου, η προπαγάνδιστες δεν σέβονται ούτε την ανθρωπότητα, αρκεί να χρησιμοποιήσουν και το παραμικρό εναντίον του Τραμπ. Αλλά ο κόσμος είναι ξύπνιος και δεν επηρεάζεται εύκολα.

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]