Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τουρκία: Οι νεκροί του κορονοϊού ξεπέρασαν τους 1.000


Καταστροφή προ των πυλών και ο υπουργός Υγείας "παίζει" με τα στατιστικά

Οι επιβεβαιωμένες περιπτώσεις κορωναϊού στην Τουρκία αυξήθηκαν κατά 4.747 και 98 άνθρωποι πέθαναν τις τελευταίες 24 ώρες, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των νεκρών από τη νόσο να είναι 1.006, δήλωσε την Παρασκευή, ο υπουργός Υγείας, Φαχρετίν Κότζα.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων που ανέρρωσαν ανήλθε σε 2.423, με 281 αναρρώσεις τις τελευταίες 24 ώρες και ο αριθμός των εργαστηριακών ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν ως τοτε ήταν 30.864, δήλωσε ο Κότζα, μέσω ανάρτησης στο Twitter.

Τα συνολικά επιβεβαιωμένα κρούσματα της Τουρκίας ανήλθαν σε 47.029, πρόσθεσε.


"Το ποσοστό θνησιμότητας στην Τουρκία είναι στις 2,15%, βρισκόμαστε στη 12η θέση για χώρες που ο πληθυσμός τους ξεπερνά τα 10 εκατομμύρια. Όσο πιο γρήγορα θέσουμε υπό έλεγχο την πανδημία, τόσο πιο σύντομα θα πάρουμε πίσω τις ζωές μας" ανέφερε ο Τούρκος υπουργός Υγείας, θέλοντας να στρέψει τα φώτα μακριά από το γεγονός ότι τα κρούσματα αυξάνονται πιο γρήγορα από κάθε άλλη χώρα του πλανήτη, ή από το γεγονός ότι το ποσοστό θνησιμότητας στις δύο χειρότερες "κοιτίδες" του ιού στην Ευρώπη, την Ιταλία και την Ισπανία, είναι περίπου στο μισό από αυτό της Τουρκίας.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]