Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ιταλία και Αίγυπτος κατά των ξένων στρατιωτικών παρεμβάσεων στη Λιβύη


Τις ξένες στρατιωτικές παρεμβάσεις στη Λιβύη απέρριψαν σήμερα, σε τηλεφωνική τους επικοινωνία, οι υπουργοί Εξωτερικών της Αιγύπτου Σάμεχ Σούκρι και της Ιταλίας Λουΐτζι Ντι Μάιο.

Στην επικοινωνία τους που είχε ως θέμα τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της Λιβύης, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Εξωτερικών της Αιγύπτου Άχμεντ Χάφεζ, οι δύο υπουργοί Εξωτερικών «εξέτασαν την εξέλιξη της κατάστασης στη Λιβύη» και «τόνισαν την αναγκαιότητα να εργαστούν για την εντατικοποίηση των προσπαθειών για την αποκατάσταση της ασφάλειας και της σταθερότητας στη Λιβύη».


Παράλληλα, «απέρριψαν τις ξένες στρατιωτικές παρεμβάσεις στη Λιβύη που θα μπορούσαν να υπονομεύσουν την πορεία προς μια συνολική πολιτική διευθέτηση που να ανταποκρίνεται σε όλους τους τομείς της κρίσης της Λιβύης στο πλαίσιο της πολιτικής διαδικασίας του Βερολίνου», καταλήγει η ανακοίνωση του αιγυπτιακού υπουργείου Εξωτερικών.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]