Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δόγμα Βαρβιτσιώτη


Γράφει ο Anaconda

Εκατοντάδες χιλιάδες ΝεοΔημοκράτες δώσατε προεκλογικά λυσσαλέα μάχη για να στηριχτεί η στρατηγική «άριστοι παντού» του Κυριάκου Μητσοτάκη. Εδώ και πολλές δεκαετίες, η Νέα Δημοκρατία έχει ορίσει ως εκ γενετής αρίστους τους εκπροσώπους της δυναστείας Βαρβιτσιώτη. Είναι μεγάλη επιτυχία λοιπόν που καταφέρατε να συνεχίσετε την επιβολή της άριστης δεσποτείας, έστω και μετατρέποντας per se το Σύνταγμα ανενεργό.

Δεν συνελήφθησαν ο συνοδός καθηγητής και οι κηδεμόνες των ανήλικων που εξευτέλισαν τη σημαία στην παρέλαση και δεν ξυρίστηκε ο ιερέας στους επισήμους που χειροκρόταγε. Έπρεπε να εμπεδοθεί η σόσιαλ λίμπεραλ γραμμή «η κυβέρνηση δεν επικροτεί την προώθηση του εθνομηδενισμού, την εμφανή κατάλυση του πολιτεύματος, των αρχών και αξιών του έθνους, την κοινωνική συνοχή, αλλά θα υπερασπιστεί το δικαίωμα οποιουδήποτε θέλει να καταστρέψει τα συστατικά στοιχεία της Ελληνικής Δημοκρατίας να το κάνει», όπως είχε δηλώσει και παλαιότερα ο εκπρόσωπος της δυναστείας Βαρβιτσιώτη για το κάψιμο της σημαίας.

Η γραμμή αυτή αποδεικνύει την αριστεία της επιλογής Βαρβιτσιώτη: είναι το σημείο αναφοράς, το ορόσημο της σόσιαλ λίμπεραλ κυβέρνησης.


Σε περίπτωση επιστράτευσης, τα μέλη της δεσποτείας πρέπει να προστατεύονται και να φεύγουν κατευθείαν στο εξωτερικό, όχι να πηγαίνουν να πολεμήσουν για την πατρίδα. Ο λαός θα προστατεύσει τα ακίνητά τους (στα οποία δεν φιλοξενούν λαθρομετανάστες, αυτούς θα τους φιλοξενείτε στη γειτονιά σας εσείς, θέλετε / δεν θέλετε, έχει τρόπο να σας το επιβάλλει) και αυτοί, αφού υποσχεθούν σε ξένους να αρμέγουν για λογαριασμό τους το ντόπιο κοπάδι, θα επιστρέψουν για να συνεχίσουν τη δεσποτεία τους πάνω στα συντριμία, πάνω στα πτώματα. Στο μεταξύ, αυτοί θα καλοπερνάνε στο Παρίσι ή στη Φρανκφούρτη. Αν κάποιος από αυτούς κάνει το αυτονόητο για το κοπάδι, αν πολεμήσει, θα είναι όχι από υποχρέωση αλλά από εθελοντισμό.

Είναι θλιβερό λοιπόν να βλέπει κανείς ορισμένους να κατηγορούν τον εκπρόσωπο της δυναστείας Βαρβιτσιώτη ή τον Μητσοτάκη για την επιλογή Βαρβιτσιώτη. Ο Βαρβιτσιώτης είναι άριστος για αυτό που επελέγη να κάνει.

Όσο για τα διαδικτυακά φερέφωνα της δεσποτείας, δεν προκαλεί εντύπωση ότι την στηρίζουν με κάθε λογής λεκτικές γραφικότητες, σε σημείο που δεν αξίζει πλέον να τους απαντά κανείς. Εντύπωση προκαλεί ο ερασιτεχνισμός τους, ότι κρύβονται όταν το ζήτημα προς συζήτηση τους αφορά, λ.χ. για το ποιοί συγκεκριμένα εκ της δεσποτείας βγάζουν εκατοντάδες εκατομμύρια από τη λαθρομετανάστευση διαλύοντας την Ελλάδα. Έχουν γνώμη για όλα, ξέρουν τα πάντα, αλλά, για τέτοια θέματα, ένα τρομαγμένο «δεν ξέρω, πες εσύ» και εξαφανίζονται, λουφάζουν. Θα μπορούσαν να διαχειρίζονται τη ρυπαρότητα του ρόλου τους με περισσότερη χάρη, πιο σοσιαλιστικά.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Πολύ σωστό το άρθρο. Όμως οι σοβαροί αρθρογράφοι πρέπει να προχωρήσουν ένα βήμα πιο πέρα από το να διαπιστώνουν συνεχώς τα περίπου προφανή. Κουραστήκαμε. Και επί πλέον είναι μια πορεία που δεν οδηγεί πουθενά. Είναι τώρα απολύτως αναγκαίο για τη σωτηρία της χώρας να τεθούν σοβαροί προβληματισμοί για το πώς θα ξεφύγει από τις παγίδες που της έχει στήσει η διαχρονική υποταγή του πολιτικού της κατεστημένου στη συμμορία των παγκοσμιοποιητών. Ίσως και πέραν των προβληματισμών, να τεθούν ιδέες και απόψεις για το πώς μπορεί να πραγματοποιηθεί η οριστική απαγκίστρωση της Ελλάδος από τη θανατηφόρα περικύκλωση αδιεξόδων, με πέρα από κάθε σύγκριση πιο θανατηφόρα, τη “μεταναστευτική περικύκλωση”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]