Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Νέες Navtex από Τουρκία - Δεσμεύει περιοχές γύρω από Λήμνο και Κύπρο


Συνολικά πέντε Navtex εξέδωσε η Τουρκία συνεχίζοντας την τακτική της έντασης στην Ανατολική Μεσόγειο. Η γείτονα χώρα δεσμεύει για στρατιωτικές ασκήσεις εντός του Οκτωβρίου περιοχές γύρω από την Κύπρο και μεταξύ Λήμνου και Λέσβου.

Από τις πέντε Navtex οι τέσσερις αφορούν σε περιοχές γύρω από την Κύπρο, στις οποίες η Τουρκία έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον της, ενώ η μια βρίσκεται στη περιοχή όπου συναντώνται οι ΑΟΖ της Αιγύπτου, της Κύπρου και της Ελλάδας, όπου και θα κάνει ναυτικές ασκήσεις την 1 Οκτωβρίου, ενώ σε κοντινή περιοχή προγραμμάτισε άσκηση με πυροβόλα όπλα την επόμενη ημέρα.


Επίσης οι δυο Navtex αφορούν στην περιοχή, όπου η Άγκυρα θέτει θέμα για τμήμα του οικοπέδου 7, όπου τις δεσμεύει 8 ημέρες εντός του Οκτωβρίου για να πραγματοποιήσει το τουρκικό ναυτικό ασκήσεις με πυροβόλα όπλα.

Ακόμα, δεσμεύει επίσης περιοχή στον θαλάσσιο χώρο μεταξύ της Λήμνου και της Λέσβου. Εκεί θα πραγματοποιηθεί στρατιωτική άσκηση στις 19 Οκτωβρίου.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]