Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τουρκία: Το 75,5% των πολιτών στηρίζει την πολιτική Ερντογάν στη Μεσόγειο


Tο 75.5% των Τούρκων στηρίζει τις κινήσεις του Ερντογάν στην Ανατολική Μεσόγειο και επιθυμεί οι έρευνες για το φυσικό αέριο να συνεχιστούν σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία Areda Survey. Αντίθετα, το ποσοστό που υποστηρίζει μία συμφωνία στο θέμα αυτό με την Ελλάδα ανέρχεται στο 21.3%.



Επίσης, εντύπωση προκαλεί ότι οι ερωτηθέντες που ψηφίζουν Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP - αξιωματική αντιπολίτευση), το οποίο σε τέτοια θέματα τηρεί μια πιο εθνικιστική γραμμή, όπως επίσης και ερωτηθέντες από το φιλο-κουρδικό κόμμα (HDP) ήταν στην πλειοψηφία τους εκείνοι που υποστήριξαν ότι πρέπει να υπάρξει συνεργασία και από κοινού έρευνες με την Ελλάδα για εξόρυξη φυσικού αερίου από τη Μεσόγειο.

Ακόμα, υψηλά ποσοστά αποδοχής της πολιτικής του καταγράφονται στο θέμα της διαμόρφωσης «ασφαλής ζώνη» στη Συρία, στην αγορά των S-400, στη αντιπαράθεση με τις ΗΠΑ και σε άλλα θέματα της εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]