Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Λιβανοποίηση της Ελλάδας


Γράφει ο Πέτρος Καράκης

Μάζες παράνομων Μουσουλάνων μεταναστών και όχι προσφύγουν φυσικά, εισβάλλουν με αυξανόμενους ρυθμούς από τα ανατολικά θαλάσσια και χερσαία, μετατρέπντάς την από χώρα σε χώρο. Σε αντίθεση με το παρελθόν, το μεγαλύτερο μέρος τους θα παραμείνει στην Ελλάδα, αφού οι Ευρωπαϊκές χώρες έχον κλείσει ερμητικά τα σύνορά τους. Ακολουθώντας το γράμμα της συνθήκης του Δουβλίνου ΙΙ, που ευθύνη για τους μετανάστες έχει η πρώτη χώρα εισαγωγής τους στην ΕΕ, επιστρέφονται στην Ελλάδα όσους συλλαμβάνονται χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα οπουδήποτε στην Ευρώπη.

Έτσι λοιπόν μπορούμε να μιλάμε για εισβολείς-έποικους οι οποίοι στο ορατό μέλλον, αν δεν ανατραπεί η σημερινή κατάσταση, θα καταλάβουν τη χώρα μας χωρίς να έχει πέσει ούτε μια ντουφεκιά. Οι εισβολείς, εθισμένοι σε μια πολιτική και πολιτισμική κουλτούρα αυταρχισμού και καταπίεσης, όπου η ελευθερία, η δημοκρατία, τα ατομικά δικαιώματα είναι άγνωστα, με τον ερχομό τους σε μια χώρα ανοχής όπως η Ελλάδα, νοιώθουν απελευθερωμένοι και διεκδικούν δικαιώματα που ούτε είχαν ονειρευθεί ότι θα έχουν στη χώρα τους. Χωρίς να έχουν συνεισφέρει σε τίποτα στην οικονομία της χώρας, απαιτούν ποιοτικές συνθήκες στέγασης, παροχή διατροφής της δικής τους επιλογής, δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κλπ. Παραβιάζουν τα φανάρια και καθυβρίζουν όποιον τους κάνει παρατήρηση.

Γνωρίζοντας ότι δεν θα έχουν κυρώσεις όπως στις χώρες τους, καταλαμβάνονται από αμόκ απελευθέρωσης και επιθετικότητας. Καταλαμβάνουν εθνικές οδούς και σιδηροδρομικές τροχιές, βάζουν φωτιές, επιτίθενται σε αστυνομικούς και πολίτες, τραγουδούν προκλητικούς ύμνους Τζιχάντ, επιδίδονται σε βιαιότητες, απειλούν με απέραντο θράσος. Πολλοί εντάσσονται σε συμμορίες διακίνησης μεταναστών, ναρκωτικών, πορνείας,ληστειών. Και δεν είναι λίγοι εκείνοι που βιάζουν, δολοφονούν αθώους αθώους πολίτες. Με το εξοργιστικά χαλαρό νομοθετικό μας πλαίσιο, των νόμων Παρασκευόπουλου, μπαινοβγαίνουν στις φυλακές και συνεχίζουν το έργο τους.


Με τεράστιο κόστος για τους Έλληνες φορολογούμενους πολλών δις ευρώ, τους παρέχεται δωρεάν τροφή, στέγη, νοσοκομειακή, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και εκπαίδευση. Αυτοί συνεχώς απαιτούν περισσότερα, ολοένα και περισσότερα. Προβάλουν ένα επιθετικό πρόσωπο που στη χώρα τους θα τους οδηγούσε σε πολύχρονη φυλάκιση ή και θανάτωση. Συνηθισμένοι σε αυταρχικά καθεστώτα, εκλαμβάνουν τη δημοκρατική ανοχή που υπάρχει στις Ευρωπαϊκές χώρες και ιδιαίτερα στην Ελλάδα, ως γόνιμο έδαφος για περισσότερες διεκδικήσεις και επιθετικότητα.

Φυσικά υπάρχουν ανάμεσά τους πολλοί φιλήσυχοι και σκληρά εργαζόμενοι μετανάστες που δεν ακολουθούν τις πρακτικές των ακραίων στοιχείων. Όμως, οι τελευταίοι είναι εκείνοι που επιβάλλονται στους πρώτους και καθορίζουν τη στάση του συνόλου.

Όταν στο κοντινό μέλλον οι Μουσουλμάνοι αποτελέσουν ένα ικανό αριθμητική μέγεθος, τότε τα ακραία στοιχεία των φανατικών, επιθετικών Μουσουλμάνων, θα αναλάβουν τα ηνία της χώρας, σύμφωνα με τις επιταγές της θρησκείας τους που είναι και πολιτικό κίνημα μαζί, αλλά και την ενίσχυση από τους ανατολικούς μας γείτονες ή και αυταρχικά θρησκευτικά καθεστώτα του κόλπου.

Τότε τα δικά μας παιδιά θα πρέπει να τους παραδώσουν αυτό το όμορφο κομμάτι γης που τους κληρονόμησαν οι πρόγονοί μας και να πάρουν τον δρόμο της ξενιτιάς, όπως έκαναν 10 εκατομμύρια Λιβανέζοι ύστερα από την επικράτηση των Μουσουλμάνων στη χώρα τους. Αυτό θα πει Λιβανοποίηση της Ελλάδας. Και δικαίωση του Οζάλ που έχει πει ότι, “δε χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες. Αρκεί να στείλουμε μερικά εκατομμύρια απο εδώ μεριά και να τελειώνουμε μαζί τους”.

Οδός Δραχμής


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]