Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σχέδιο εποικισμού της χώρας


Του Κωνσταντίνου Τριανταφυλλάκη

Αν κατάλαβα κάλα, από τη δήλωση Χρυσοχοΐδη, η πρόταση της Κυβέρνησης για το μεταναστευτικό είναι να μεταφέρουμε τους πρόσφυγες και τους λαθρομετανάστες από τα νησιά στην.... ενδοχώρα και να.... βοηθήσουμε στην ενσωμάτωση τους στην ελληνική κοινωνία;

Δηλαδή, τόσο απλή είναι η λύση;

Να μετατρέψουμε τη χώρα μας σ´ ένα απέραντο hot spot;

Υπάρχει κάποια μελέτη που μας εξηγεί πόσους μετανάστες μπορεί να ενσωματώσει η ελληνική κοινωνία, χωρίς να αλλοιωθεί η φυσιογνωμία της;


Ξέρει ο κ. Χρυσοχοΐδης, πόσα εκατομμύρια περιμένουν στις ακτές της Τουρκίας για να περάσουν το Αιγαίο;

Και με τις ΜΚΟ των διακινητών, τι θα κάνουμε;

Θα συνεχίσουμε να τους δίνουμε.... κίνητρα;

Θα μάθουμε ποτέ ποιοι κρύβονται πίσω από τις ΜΚΟ;

Ποιοι έχουν εκπονήσει και υλοποιούν αυτό το σχέδιο, γιατί περί σχεδίου πρόκειται, εποικισμού της χώρας;

AntiNews


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Λίγα και σταράτα λόγια από το antinews, μπράβο. Όμως εμένα με βασανίζει χρόνια το ερώτημα : πέρα από τα σταράτα και "καθαρά" λόγια, που βεβαίως έχουν τη θέση τους, τι πράττουμε ως λαός για να μην αφανιστούμε, εφ' όσον διαπιστώνουμε όλο και περισσότερο ότι των κυβερνητών "μας" το αυτί δεν ιδρώνει από λόγια. Έχουν πετάξει -χρόνια τώρα, αλλά με αυξανόμενο ρυθμό και αναίδεια- τον καθαρό και σταράτο λόγο του κάθε απλού ή και διακεκριμένου πολίτη στο καλάθι με όσα τους είναι εντελώς άχρηστα. θεωρούν ότι το μόνο που χρειάζονται είναι να γνωρίζουν καλά τις εντολές της Νέας Τάξης. Και τον τρόπο που αυτή έχει να υφαρπάζει την ψήφο του λαού και να τους την παραδίνει. Με ανταλλάγματα βεβαίως... πολύ βαριά για την Πατρίδα και τον απλό λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχει εκπονηθεί σχέδιο και έχει δημοσιευθεί, της ΕΕ, κατόπιν εντολής του ΟΗΕ. Ο πίνακας χωρητικότητα πληθυσμού συμφώνως με το σχέδιο αυτο(ατζέντα 2030) προβλέπει για την Ελλάδα χωρητικότητα 126 εκατομμυρίων. Αντίστοιχοι είναι και οι αριθμοί για τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χωρες.
    Οι παγκοσμιοποιητες πάνε για κοσμοκρατορια και έχουν διορίσει σατραπες στις χωρες-σατραπειες των.
    Οποίος αντιστέκεται καρατομειται(Σαλβίνι), και οποίος δεν έχει καρατομηθει ακόμη δαιμονοποιειται(Ορμπαν, Πουτιν, Τζόνσον).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]